Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

След като има толкова оплаквания изключвам агента.

Публикувано

По добре, че побърква направо :)

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk

Публикувано

Странно, ако си го изключил преди 7 часа, когато е писано мнението, аз получих мейл към 15ч и нещо мисля беше, хем тогава не бях и влизала във форума, работех нещо на компютъра. Няма значение де, щом не работи както трябва и пречи, добре си решил да го спреш. Според мен, ако работеше правилно, би бил полезен, защото все пак не е зле да се знае, ако някой се опитва да се логне в профила, може би в някоу следваща версия ще е по-добре.

Публикувано

За протокола - И аз имам мейл в 13.54.

Публикувано

Офф, не бях спрял агента а само визуализацията в профила(мислех, че е достатъчно). Сега агента вече трябва да е спрян, но само досадния агент, който Ви праща мейли. Форума продължава да си следи логванията. Всеки може да вижда в профила си последните устройства от които се е логвал. :)

Публикувано

7707d3d1042baf95757710f68e0af6be.png
Бях на кантар да си изхвърля мобифона,ей не се спря!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Не знам дали това е правилната тема, но сте пропуснали един модел iPad в менюто за добавяне на iPad - iPad 9.7 (5th gen. 2017). 

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте, някакви идеи, защо като обновя форума и дам непрочетено съдържание не ми изчезват прочетените теми!

Благодаря.

Публикувано

Нямам такъв проблем на нито един браузър. Ако някой друг има подобни проблеми да пише. mementovivae пробвай с друг браузър и сподели.

Публикувано

От “Сафари” е, понеже съм на “Private”.

Благодаря.

Публикувано

Имам един леко дразнещ проблем през Тапата.
Като вляза в прочетена тема, ме пуска на първото мнение, а не на последното. В други форуми не е така, може би някаква настройка по платформата?

Публикувано

Да, например, другаде , като дам “непрочетено съдържание” и ми изчиства това, което съм прочел! Като отворя нова тема и ме праща директно на последното мнение. Тук може би е настройка някъде, но не намирам. Иначе в Сафари съм дал на прайвът браузър и за това ми прави дертове. Не знам при някой дали има проблем! Даже, като отворя тема в нов прозорец и ми дава, че не съм логнат и се логвам отново за да пиша мнение! 

Лека вечер.

Публикувано

Няма подобни настройки за тапата. Мисля, че настройките са само локално при всеки потребител.

Публикувано

Когато се опитвам да дам линк от друго място или тема във форума, се появява проблем. Дава ми, че линка е добавен автоматично, но остава невидим през браузър. През Тапаталк се вижда. Правя го през компютър, ако има значение де.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Много е симпатична добавката за времето, харесва ми!

Публикувано

А дали е интелегентна, и да дава прогнозата според разположението на IP-то през което се гледа форума?

Публикувано

На мен все София ми дава :).

Публикувано

Има опция за смяна на местоположението в ляво горе беше мисля, като отвориш самия уиджет

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Сменям за гр. Пловдив, но при следващо влизане в сайта пак си става София.

Публикувано

Ако триеш кукита и предпочитания за сайтове...

Публикувано

Нищо не трия.

Дори и при рефреш на страницата връща София

Освен да се местим :)

Публикувано

Не бързай! Още не си Сенсей.

Публикувано

Взимай мезе, билет и тръгвай.....

Публикувано

Времето е зададено да показва времето на местоположението на платформата/форума, а именно София :) . При другите варианти се бъгва плъгина и не се визуализира. 

Публикувано

Поне ще знам какво е времето при вас :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...