Aveliky Публикувано Септември 6, 2017 Автор Публикувано Септември 6, 2017 След като има толкова оплаквания изключвам агента. 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 6, 2017 Публикувано Септември 6, 2017 По добре, че побърква направо Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 6, 2017 Публикувано Септември 6, 2017 Странно, ако си го изключил преди 7 часа, когато е писано мнението, аз получих мейл към 15ч и нещо мисля беше, хем тогава не бях и влизала във форума, работех нещо на компютъра. Няма значение де, щом не работи както трябва и пречи, добре си решил да го спреш. Според мен, ако работеше правилно, би бил полезен, защото все пак не е зле да се знае, ако някой се опитва да се логне в профила, може би в някоу следваща версия ще е по-добре. Цитирай
algor Публикувано Септември 6, 2017 Публикувано Септември 6, 2017 За протокола - И аз имам мейл в 13.54. Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 6, 2017 Автор Публикувано Септември 6, 2017 Офф, не бях спрял агента а само визуализацията в профила(мислех, че е достатъчно). Сега агента вече трябва да е спрян, но само досадния агент, който Ви праща мейли. Форума продължава да си следи логванията. Всеки може да вижда в профила си последните устройства от които се е логвал. 3 Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 6, 2017 Публикувано Септември 6, 2017 Бях на кантар да си изхвърля мобифона,ей не се спря!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
WULAS Публикувано Ноември 12, 2017 Публикувано Ноември 12, 2017 Не знам дали това е правилната тема, но сте пропуснали един модел iPad в менюто за добавяне на iPad - iPad 9.7 (5th gen. 2017). Цитирай
mementovivae Публикувано Декември 12, 2017 Публикувано Декември 12, 2017 Здравейте, някакви идеи, защо като обновя форума и дам непрочетено съдържание не ми изчезват прочетените теми! Благодаря. Цитирай
Aveliky Публикувано Декември 13, 2017 Автор Публикувано Декември 13, 2017 Нямам такъв проблем на нито един браузър. Ако някой друг има подобни проблеми да пише. mementovivae пробвай с друг браузър и сподели. Цитирай
mementovivae Публикувано Декември 13, 2017 Публикувано Декември 13, 2017 От “Сафари” е, понеже съм на “Private”. Благодаря. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 13, 2017 Публикувано Декември 13, 2017 Имам един леко дразнещ проблем през Тапата. Като вляза в прочетена тема, ме пуска на първото мнение, а не на последното. В други форуми не е така, може би някаква настройка по платформата? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mementovivae Публикувано Декември 14, 2017 Публикувано Декември 14, 2017 Да, например, другаде , като дам “непрочетено съдържание” и ми изчиства това, което съм прочел! Като отворя нова тема и ме праща директно на последното мнение. Тук може би е настройка някъде, но не намирам. Иначе в Сафари съм дал на прайвът браузър и за това ми прави дертове. Не знам при някой дали има проблем! Даже, като отворя тема в нов прозорец и ми дава, че не съм логнат и се логвам отново за да пиша мнение! Лека вечер. Цитирай
Aveliky Публикувано Декември 14, 2017 Автор Публикувано Декември 14, 2017 Няма подобни настройки за тапата. Мисля, че настройките са само локално при всеки потребител. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 22, 2017 Публикувано Декември 22, 2017 Когато се опитвам да дам линк от друго място или тема във форума, се появява проблем. Дава ми, че линка е добавен автоматично, но остава невидим през браузър. През Тапаталк се вижда. Правя го през компютър, ако има значение де. Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 7, 2018 Публикувано Март 7, 2018 Много е симпатична добавката за времето, харесва ми! Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 7, 2018 Публикувано Март 7, 2018 А дали е интелегентна, и да дава прогнозата според разположението на IP-то през което се гледа форума? Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 7, 2018 Публикувано Март 7, 2018 Има опция за смяна на местоположението в ляво горе беше мисля, като отвориш самия уиджетSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
turganay Публикувано Март 7, 2018 Публикувано Март 7, 2018 Сменям за гр. Пловдив, но при следващо влизане в сайта пак си става София. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 8, 2018 Публикувано Март 8, 2018 Ако триеш кукита и предпочитания за сайтове... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 8, 2018 Публикувано Март 8, 2018 Нищо не трия. Дори и при рефреш на страницата връща София Освен да се местим 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Март 8, 2018 Публикувано Март 8, 2018 Взимай мезе, билет и тръгвай.....Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Aveliky Публикувано Март 8, 2018 Автор Публикувано Март 8, 2018 Времето е зададено да показва времето на местоположението на платформата/форума, а именно София . При другите варианти се бъгва плъгина и не се визуализира. 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 9, 2018 Публикувано Март 9, 2018 Поне ще знам какво е времето при вас 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.