Aveliky Публикувано Май 7, 2018 Автор Публикувано Май 7, 2018 Здравейте колеги, направих сериозен ъпгрейд на платформата, търсачката и сървъра на който се хоства форума. По-принцип трябва да е за по-добре, но това Вие ще кажете. Разреших качването на видеа и снимки за всички групи. Ако някой има какъвто и да е проблем, може да пише тук или на ЛС. 8 2 Цитирай
JmeLche Публикувано Май 12, 2018 Публикувано Май 12, 2018 Някой има ли го този проблем в Tapatalk?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Aveliky Публикувано Май 12, 2018 Автор Публикувано Май 12, 2018 Проблема си е на тапаталк, така, че чакаме да си го оправят. 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Май 15, 2018 Публикувано Май 15, 2018 Проблема не е в тапаталк, а при теб. Цитирай
Aveliky Публикувано Май 16, 2018 Автор Публикувано Май 16, 2018 Няма как да е при мен, защото те ми дават един плъгън и след като имаш достъп до форума, означава, че плъгина се връзва с техните сървъри. Правата за настройки са ми ограничени до скриване на определени форуми и избор на реклама(това второто само ако плащам VIP). Преди месец излезе сериозен ъпдейт на платформата, която ползваме и тапаталк доста се забавиха с работещ плъгин. Разбира се това е първата им версия и е очаквано да има бъгове. IPS Community Suite 4.3.0 Tapatalk Tapatalk and Invision Community 4.3 Единствените tapatalk настройки които мога да правя: 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Май 30, 2018 Публикувано Май 30, 2018 Нещо става с тапата, или е от форума? Нищо не ми излиза ( no topic ). Влезнал съм получавам съобщения, но нищо друго, от три дни е така. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 30, 2018 Публикувано Май 30, 2018 И при мен е така. Мисля, че е от последния ъпдейт на тапата. Оттогава се смени и цвета на топбара - син. 95% от времето влизам във форума през тапата. Дано се оправи. BTW, не работи и уиджета - не изкарва икони на въведените форуми. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Май 30, 2018 Публикувано Май 30, 2018 С другите форуми нямам драма, знам ли Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Май 30, 2018 Публикувано Май 30, 2018 Другите не са на Invision power board, предполагам? Платформата на този форум е рядкост за българското уеб пространство, най-вече заради цената ѝ. Тапата винаги се насира с поддръжката ѝ - по западните форуми с тая платформа също реват. Познай, кой не си е доизкусурил плъг-ина? Че и пари искат... Цитирай
Kery70 Публикувано Май 31, 2018 Публикувано Май 31, 2018 До снощи си бях на 11.3, не е от това сега ъпдейтнах тапата и освен новия син бар все същата работа. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 31, 2018 Публикувано Май 31, 2018 При мен с днешния ъпдейт веднага се оправи! В unread излизат темите, но уиджета все още е празен. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
killer4o Публикувано Май 31, 2018 Публикувано Май 31, 2018 При мен звездичките за отиване на първото непрочетено мнение в теми, в които съм отговарял станаха неактивни. Точките си работят както се очаква: Това е на сафари в изгледа с непрочетено съдържание (https://bgiphone.com/index.php?/discover/unread/). Цитирай
Kery70 Публикувано Май 31, 2018 Публикувано Май 31, 2018 Изтрих приложението и инсталирах отново, никакъв ефект Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
koksibg Публикувано Май 31, 2018 Публикувано Май 31, 2018 И при мен не показва new post и unread post. Като прочетох горните мнения реших да проверя за ъпдейт и има такъв, сега лентата ми се смени с синя но бъга с поста си остава. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Май 31, 2018 Публикувано Май 31, 2018 Явно махнаха и ъпдейта. Сега вече не излиза да е имало ъпдейт. Поне при мен. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 1, 2018 Публикувано Юни 1, 2018 При мен пак не работи. Само веднага след ъпдейта ми излязоха нови теми в непрочетени. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
MacIlian Публикувано Юни 1, 2018 Публикувано Юни 1, 2018 При мен има проблем и със сафари и с лисицата, не ми показва новите теми и мнения, а и линкът към първото непрочетено мнение не е активен, към момента показва една единствена тема от сряда. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 1, 2018 Публикувано Юни 1, 2018 Проблемът е повсеместен, пробвах лисица на боза, Сафари под Мак и iOS - греда. Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 1, 2018 Автор Публикувано Юни 1, 2018 Скоро ще отстранят проблема имайте търпение. Това е заради ъпдейт на линукса(centos 7 v.7.4 към v.7.5). Нещо не се разбира платформата с датата на сървъра и от там идват неудобствата. 4 Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 1, 2018 Автор Публикувано Юни 1, 2018 Между другото обърнахте ли внимание на другите два вариянта за изглед на форума? 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 2, 2018 Публикувано Юни 2, 2018 Не виждам непрочетените теми, независимо дали през тапаталк или на компютъра - дава ми, че има нови, защото разделът е по-тъмен, но като цъкна на непрочетени не дава нищо, трябва да ги търся ръчно по времето на писане. Не съм правила нищо специално, онзи ден си чистих кеша на браузъра само по друга причина. Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 2, 2018 Автор Публикувано Юни 2, 2018 Тествайте тапаталк да видим дали вече се четат непрочетените теми/постове. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.