Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

На профилите, срещу устройство пише цифри

Ник-овете станаха едноцветни

Публикувано

Оправено!

Публикувано

Не показва кой е писал последно в темата. Тъкмо се зачудих кой е този топик който е наспамил всички теми :)

Screenshot 2019-04-30 at 18.18.55.png

Публикувано

Оправено

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Днес правих малко по сериозна профилактика на сървъра и ъпгрейднах платформата. Ако има някакви нередности, пишете за да ги отстраня.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Имаше няколко дена непредвидено натоварване на сървъра, но вече всичко трябва да е ОК. Скоро ще местя форума на по добър сървър. Ако до тогава има леки сривове/забавяния искено се извинявам за причиненото неудобство.

• 5 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Сигурно няма как форума да мине на Discourse, доста добра система и е безплатна? ( а и лека за потребителя, Инвижъна е тромавка работа :) )

Редактирано от profusion
Публикувано

Защо да минава на друга платформа, като тази дето ползваме е най добрата?

Публикувано

Най-добрата е силно казано, но е добра да. 

ПП

само при мен ли имам проблем като пусна пост изписва Записване.... и 10 сек докъто постне?

Публикувано

При мен няма такъв проблем. Иначе ако трябва да се спори за BMW и Mercedes, винаги ще има противоречия, но базирайки се на предложението от теб не бих коментирал...

Публикувано

Беше просто идея и предположеие. Инвъжъна вече не е това което беше преди 10г.....

Публикувано
преди 1 час, profusion написа:

само при мен ли имам проблем като пусна пост изписва Записване.... и 10 сек докъто постне?

Адаш, тая аномалия я има и при мен, независимо от комп, ОС или доставчик. Иначе при редактиране на мнение е мигновенно. Подозирам, че не е от платформата, а от хостинга й.

Публикувано

Безплатна платформа е някак си е извън моето виждане за стабилен форум. Те, разбира се са доста по бързи, защото нямат толкова екстри/добавки/възможности и по малко ресурс изискват, но са и доста уязвими от към сигурност. А и не на последно място доста лицензи съм платил за тази, ще е грозно да ги захвърля. Ако идеята ти идва от темата с даренията, не го мисли, ще я поддържам както съм го правил до сега. Ако изхождаш от спирането на форума последните дни, то е защото експериментирам и скоро ще намеря правилното място за хост(личен с изцяло моя поддръжка). За сега имам пробем само с енергото, защото там където беше последно имаше сериозно прекъсване на тока за два дни :(

Публикувано

Да при нов пост бави яко, даже си мисля че забива а то не....

Публикувано

Сега в момента ще бави доста, защото пипам по сървъра, но ще е временно.

Публикувано

Не знам какво пипаш, но в последния половин час върви по-бързо.

П.С. Тъкмо похвалих и повлече - този пост отне над 15 сек...

Публикувано

Всичко трябва да е наред вече.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

След прекъсването от вчера, вече не работи раздела непрочетено съдържание и връща винаги празна странциа. Все едно никой не е писал нищо.

Публикувано

Всичко трябва да е наред вече.

Публикувано
преди 3 часа, stangen написа:

След прекъсването от вчера, вече не работи раздела непрочетено съдържание и връща винаги празна странциа. Все едно никой не е писал нищо.

Aaa аз си мислех че нещо аз съм натиснал или всички са излезнали в отпуска ?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, преди време когато се качваше снимка или скрийншот, можеше да се избира размера. Сега, когато качвам не ми изскача тази опция. Автоматично ли преоразмерява?

Поздрави.

Публикувано

Автоматично

Публикувано

Откъде се спираха коледно-новогодишните лампички?

Публикувано

За съжаление не могат да се спрат, само аз мога. Ако дразнят да ги махна?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...