Pe6o666 Публикувано Април 30, 2019 Публикувано Април 30, 2019 На профилите, срещу устройство пише цифри Ник-овете станаха едноцветни Цитирай
arm11 Публикувано Април 30, 2019 Публикувано Април 30, 2019 Не показва кой е писал последно в темата. Тъкмо се зачудих кой е този топик който е наспамил всички теми 1 Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 20, 2019 Автор Публикувано Юни 20, 2019 Днес правих малко по сериозна профилактика на сървъра и ъпгрейднах платформата. Ако има някакви нередности, пишете за да ги отстраня. 3 Цитирай
Aveliky Публикувано Август 19, 2019 Автор Публикувано Август 19, 2019 Имаше няколко дена непредвидено натоварване на сървъра, но вече всичко трябва да е ОК. Скоро ще местя форума на по добър сървър. Ако до тогава има леки сривове/забавяния искено се извинявам за причиненото неудобство. 3 Цитирай
profusion Публикувано Септември 18, 2019 Публикувано Септември 18, 2019 (редактирано) Сигурно няма как форума да мине на Discourse, доста добра система и е безплатна? ( а и лека за потребителя, Инвижъна е тромавка работа ) Редактирано Септември 18, 2019 от profusion Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 18, 2019 Автор Публикувано Септември 18, 2019 Защо да минава на друга платформа, като тази дето ползваме е най добрата? 1 Цитирай
profusion Публикувано Септември 18, 2019 Публикувано Септември 18, 2019 Най-добрата е силно казано, но е добра да. ПП само при мен ли имам проблем като пусна пост изписва Записване.... и 10 сек докъто постне? Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 18, 2019 Автор Публикувано Септември 18, 2019 При мен няма такъв проблем. Иначе ако трябва да се спори за BMW и Mercedes, винаги ще има противоречия, но базирайки се на предложението от теб не бих коментирал... Цитирай
profusion Публикувано Септември 18, 2019 Публикувано Септември 18, 2019 Беше просто идея и предположеие. Инвъжъна вече не е това което беше преди 10г..... Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 18, 2019 Публикувано Септември 18, 2019 преди 1 час, profusion написа: само при мен ли имам проблем като пусна пост изписва Записване.... и 10 сек докъто постне? Адаш, тая аномалия я има и при мен, независимо от комп, ОС или доставчик. Иначе при редактиране на мнение е мигновенно. Подозирам, че не е от платформата, а от хостинга й. 1 Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 18, 2019 Автор Публикувано Септември 18, 2019 Безплатна платформа е някак си е извън моето виждане за стабилен форум. Те, разбира се са доста по бързи, защото нямат толкова екстри/добавки/възможности и по малко ресурс изискват, но са и доста уязвими от към сигурност. А и не на последно място доста лицензи съм платил за тази, ще е грозно да ги захвърля. Ако идеята ти идва от темата с даренията, не го мисли, ще я поддържам както съм го правил до сега. Ако изхождаш от спирането на форума последните дни, то е защото експериментирам и скоро ще намеря правилното място за хост(личен с изцяло моя поддръжка). За сега имам пробем само с енергото, защото там където беше последно имаше сериозно прекъсване на тока за два дни 4 Цитирай
profusion Публикувано Септември 18, 2019 Публикувано Септември 18, 2019 Да при нов пост бави яко, даже си мисля че забива а то не.... Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 18, 2019 Автор Публикувано Септември 18, 2019 Сега в момента ще бави доста, защото пипам по сървъра, но ще е временно. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 18, 2019 Публикувано Септември 18, 2019 Не знам какво пипаш, но в последния половин час върви по-бързо. П.С. Тъкмо похвалих и повлече - този пост отне над 15 сек... Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 18, 2019 Автор Публикувано Септември 18, 2019 Всичко трябва да е наред вече. Цитирай
stangen Публикувано Ноември 27, 2019 Публикувано Ноември 27, 2019 След прекъсването от вчера, вече не работи раздела непрочетено съдържание и връща винаги празна странциа. Все едно никой не е писал нищо. Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 27, 2019 Автор Публикувано Ноември 27, 2019 Всичко трябва да е наред вече. Цитирай
profusion Публикувано Ноември 27, 2019 Публикувано Ноември 27, 2019 преди 3 часа, stangen написа: След прекъсването от вчера, вече не работи раздела непрочетено съдържание и връща винаги празна странциа. Все едно никой не е писал нищо. Aaa аз си мислех че нещо аз съм натиснал или всички са излезнали в отпуска ? Цитирай
ludiamax Публикувано Декември 11, 2019 Публикувано Декември 11, 2019 Здравейте, преди време когато се качваше снимка или скрийншот, можеше да се избира размера. Сега, когато качвам не ми изскача тази опция. Автоматично ли преоразмерява? Поздрави. Цитирай
mirror Публикувано Декември 16, 2019 Публикувано Декември 16, 2019 Откъде се спираха коледно-новогодишните лампички? Цитирай
Aveliky Публикувано Декември 16, 2019 Автор Публикувано Декември 16, 2019 За съжаление не могат да се спрат, само аз мога. Ако дразнят да ги махна? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.