Sladichuk® Публикувано Ноември 20, 2011 Публикувано Ноември 20, 2011 Ми задала съм му едър шрифт на клиента, няма къде да пипам повече там. Не знам защо така се промени след профилактиката. В горния пост втория шот е от преди нея, и тогава беше като при теб, сега стана това от първия ми пост тук – с прозорчето като в цитат, и ситния шрифт. Преди и лого нямаше, може би от него нещо... Карай, квото – тва... Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 21, 2011 Автор Публикувано Ноември 21, 2011 Добавил съм една екстричка Всеки може да добави адреса си във новия таб "Карта". Разбира се това се отнася за потребителите които не се крият от нещо Ако не искате да добавяте личния си адрес, то може да добавите само града където живеете, пример: София, България Мисля, че тези които се занимават с продажби е хубаво да си добавят адреса за да ги видим колко са сериозни 4 Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 21, 2011 Публикувано Ноември 21, 2011 Дам, и аз, само че си добавих адреса на офиса. Цитирай
uomoto Публикувано Ноември 21, 2011 Публикувано Ноември 21, 2011 Това е много готино измислено. Поздрави от Карнобат. Цитирай
mupo Публикувано Ноември 22, 2011 Публикувано Ноември 22, 2011 А може ли да се добавим повече от веднъж? В различни градове, разбира се. Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 22, 2011 Автор Публикувано Ноември 22, 2011 Може, но само ако си направиш други акаунти Цитирай
mupo Публикувано Ноември 22, 2011 Публикувано Ноември 22, 2011 Да и после ще трябва сам да се банна заради мултиакаунтинг 3 Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 22, 2011 Автор Публикувано Ноември 22, 2011 Не се притеснявай, ако ти не го направиш има кой Цитирай
orbitalen Публикувано Ноември 22, 2011 Публикувано Ноември 22, 2011 Когато се опиташ да изтриеш местоположението в съобщението има правописна грешка. Сигорни ли сте, че искате да ... Цитирай
turganay Публикувано Ноември 22, 2011 Публикувано Ноември 22, 2011 Не знам защо се получи това, но от сутринта насам вече не мога да си отварям съобщенията, известия и профил, с google chrome съм, сега опитах дори да изпратя този отговор и това не ми е позволено. Този текст ми се наложи да го публикувам от internet exporer. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 22, 2011 Публикувано Ноември 22, 2011 Баце, с нова версия на платформата сме - споко, ще я наместим лека - полека Цитирай
turganay Публикувано Ноември 23, 2011 Публикувано Ноември 23, 2011 Благодаря за бързия отговор, мислих че проблема е във браузера. Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 23, 2011 Автор Публикувано Ноември 23, 2011 За какви съобщения говориш? Не би трябвало да имаш проблем с нито един браузер. Изчисти си кеша на браузера и пробвай пак. Цитирай
gogzy Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 Има проблем с търсачката. В случая разпознава кирилицата като дума под 3 символа. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 Интересното е, че аз точно с твоята фраза, нямам проблем. Пробвай с главна първа буква. Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 Не е от това, gogzy неволно (предполагам) е сложил един интервал преди "запазване" Цитирай
gogzy Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 johnnybravo се оказа прав, от това ще да е. Цитирай
yovet0 Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 А досадният банер който отделя първата тема от от другите в различните раздели, така ли ще остане? Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 29, 2011 Автор Публикувано Ноември 29, 2011 За съжаление да. Това е част от екстрата която получават VIP потребителите. Форум без реклами. 1 Цитирай
yovet0 Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 Благодаря за информацията, ще се става VIP Edit: То даже и не боляло Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 7, 2012 Публикувано Февруари 7, 2012 (редактирано) Кои потребители могат да видят на кои постове са им благодарили ? П.П. Можеш да видиш кой ти е дал репутация. Видях вече Редактирано Февруари 7, 2012 от mitkoiphone Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 9, 2012 Публикувано Февруари 9, 2012 Може ли да помоля да промените формата, с който се постват видео клипове от youtube. В момента се разчита само на флаш, а някои от нас не искат това жУвотно на компютрите си. За целта Youtube имат embed code с iframe, който разпознава дали имаш флаш или си пуснал бета услугата за гледане на клипове с HTML5. Ето пример: <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5kZ4xuAvfSg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Това ще отнеме по-малко от 5 минути на някой от разработчиците, и ще съм много благодарен, ако се въведе. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 9, 2012 Публикувано Февруари 9, 2012 Нещо си се объркал! Дай в YouTube, Споделяне, копираш линка и не ти трябват нито форми, нито тагове. Пействаш си в поста и си готов. По-лесно е за 90.9% от потребителите. Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 9, 2012 Публикувано Февруари 9, 2012 Във форума се ползва само флаш за показване на клиповете, а аз не искам да го инсталирам. В момента не виждам нито един от клиповете в който и да е пост. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.