Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Не е от кукита или от браузер, явно нещо в акаунта ми, защото на телефона, пада и мака все тая - виждам само определени теми и все едни и същи а когато ида в самия форум и разделите му виждам че има нови постове

ЕДИТ: Шамане мерси бил съм цъкнал Теми които следвам....баххх от 10 дена сега имам да чета за месец напред хахахах

Редактирано от profusion
Публикувано (редактирано)

Нека да кажа, че не е болка за умиране, но много от картинките във форума (кръглата точка пред постовете, инбокс иконката, дори самото заглавие) са с не много висока резолюция и на ретина дисплея на iPad се забелязва лека пикселизация. Не е фатално и в никакъв случай не пречи, но ако някой от администраторите има време и желание, може да им хвърли едно око.

(Инфо за модератора, преместил ми мнението: причината да не го постна тук е, че описанието на раздела е "Тук екипът ще съобщава..." и няма намек, че предложения се очакват в този раздел, докато там, където го бях постнал е ясно озаглавено "Предложения". Не че има голямо значение, ако смятате, че тук ще ви е по-удобно да го гледате мен не ме бърка, но може да вземете мерки да упътите потребителите по-добре в коя секция на форума да постват.)

Редактирано от killer4o
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

Не знам дали трябва да пиша тук, но защо не мога да отяоря мобилната версия?

Публикувано

Свали си Tapatalk и си пей сърце.

Мобилната версия е шит и не се занимавам с нея. Имам платена друга, която работи доста добре, но още не е портната за новата версия. Иначе ако те дразни алтернативи има бол.

Публикувано

И все пак форум за iPhone без мобилна версия... Колкото и да е шит мобилната тема, без нея е по-шит.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Мобилната версия е шит и не се занимавам с нея. Имам платена друга, която работи доста добре, но още не е портната за новата версия. Иначе ако те дразни алтернативи има бол.

Публикувано

Ползвай Tapatalk.

Форумната версия си е бъгава от край време,но при наличие на това приложение няма никакъв смисъл някой да се мъчи да я оправя.

Публикувано

Ясно, разбирам.

gorgior, не са само иконите, но както и да е. Щом има алтернатива това е добре.

Хубав ден.

Публикувано

И аз имах такъв проблем и иконата за "Борса" я нямаше, но от известно време ползвам Tapatalk.

Публикувано

Е кажи какви други ядове имаш да знам и аз. Утре ако ми се случи да не се чудя. :)

Например след излизане от коя да е тема се показва един надпис "Зареждане" на черен фон и не се маха докато не рестартирам Safari,... или зависва за известно време. Това се сещам за момента.

Публикувано

Преди се появяваха два надписа ЗАРЕЖДАНЕ (скоро не съм поглеждал).

Публикувано

Асенчо, аз ако искам ще си сложа тапаталк. Интересуваше ме какви са проблемите от които се оплаква колегата. Алтернативите ги знаем много преди теб.

Беше питал за проблемите и аз ти казах още един - бутона "Борса".

Публикувано

Тези проблеми са обсъждани надълго във вече съществуваща тема!

Публикувано

И аз мислех да им кажа... Ама манджата дойде :)

Публикувано

Не знам дали това е правилната тема, но да попитам има ли някой друг като мен, при който форума да бави в последните 7-10-14 дни?!?!

Пиша така бройката, защото не съм засичал от кога е.

Има моменти, в които чакам буквално по минута след кликането да отворя дадена тема и чакам, чакам да отвори...

На моменти отваря скоростно форума, но на моменти едва влачи.

При мен ли да търся проблема или има и други с такива грижи?

пп. Със Сафари съм и доставчика ми е Спектрумнет (ако има значение).

Публикувано

И при мен иам подобно забавяне-реших че е в мен проблема и не съм го търсил.

Публикувано

И при мен бави доста, май е време за профилактика.

Публикувано

Има известни проблеми и скоро ще бъдат отстранени. Влад или Сашо ще обяснят като са на линия.

Публикувано

О, няма кой и за какво да ми/ни дава обяснения.

Това, което каза (и другите писали) ми стига, за да знам, че проблема не е при мен.

А кога ще се оправи - то е ясно, че като му дойде времето. :smile:

Благодаря за разяснението!

Публикувано

Същата работа и при мен. Пратих няколко лични съобщения с час на спиранита на Aveliky още преди няколко дни. Надявам се така по-лесно да открият проблема

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...