profusion Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 (редактирано) Не е от кукита или от браузер, явно нещо в акаунта ми, защото на телефона, пада и мака все тая - виждам само определени теми и все едни и същи а когато ида в самия форум и разделите му виждам че има нови постове ЕДИТ: Шамане мерси бил съм цъкнал Теми които следвам....баххх от 10 дена сега имам да чета за месец напред хахахах Редактирано Май 26, 2012 от profusion 1 Цитирай
killer4o Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 (редактирано) Нека да кажа, че не е болка за умиране, но много от картинките във форума (кръглата точка пред постовете, инбокс иконката, дори самото заглавие) са с не много висока резолюция и на ретина дисплея на iPad се забелязва лека пикселизация. Не е фатално и в никакъв случай не пречи, но ако някой от администраторите има време и желание, може да им хвърли едно око. (Инфо за модератора, преместил ми мнението: причината да не го постна тук е, че описанието на раздела е "Тук екипът ще съобщава..." и няма намек, че предложения се очакват в този раздел, докато там, където го бях постнал е ясно озаглавено "Предложения". Не че има голямо значение, ако смятате, че тук ще ви е по-удобно да го гледате мен не ме бърка, но може да вземете мерки да упътите потребителите по-добре в коя секция на форума да постват.) Редактирано Май 31, 2012 от killer4o Цитирай
asen4o0 Публикувано Юли 20, 2012 Публикувано Юли 20, 2012 Не знам дали трябва да пиша тук, но защо не мога да отяоря мобилната версия? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 20, 2012 Публикувано Юли 20, 2012 Свали си Tapatalk и си пей сърце. Мобилната версия е шит и не се занимавам с нея. Имам платена друга, която работи доста добре, но още не е портната за новата версия. Иначе ако те дразни алтернативи има бол. Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 25, 2012 Публикувано Юли 25, 2012 И все пак форум за iPhone без мобилна версия... Колкото и да е шит мобилната тема, без нея е по-шит. 3 Цитирай
Lyudmil Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Има ли възможност да се добави Media Tag - Facebook Video 1.1.0 , за да може да се добавят клипчета от facebook? Цитирай
Гост Публикувано Септември 25, 2012 Публикувано Септември 25, 2012 Вече може да се добавят facebook клипчета от Media tag-a. Цитирай
rooibos Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 От доста време имам следният проблем: http://dox.bg/files/dw?a=44a80c1c0c Независимо с коя версия на iOS съм. Някой друг да има подобен проблем? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Мобилната версия е шит и не се занимавам с нея. Имам платена друга, която работи доста добре, но още не е портната за новата версия. Иначе ако те дразни алтернативи има бол. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Ползвай Tapatalk. Форумната версия си е бъгава от край време,но при наличие на това приложение няма никакъв смисъл някой да се мъчи да я оправя. 1 Цитирай
rooibos Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Ясно, разбирам. gorgior, не са само иконите, но както и да е. Щом има алтернатива това е добре. Хубав ден. Цитирай
asen4o0 Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 И аз имах такъв проблем и иконата за "Борса" я нямаше, но от известно време ползвам Tapatalk. Цитирай
rooibos Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Е кажи какви други ядове имаш да знам и аз. Утре ако ми се случи да не се чудя. Например след излизане от коя да е тема се показва един надпис "Зареждане" на черен фон и не се маха докато не рестартирам Safari,... или зависва за известно време. Това се сещам за момента. 1 Цитирай
mariankata Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Преди се появяваха два надписа ЗАРЕЖДАНЕ (скоро не съм поглеждал). Цитирай
rooibos Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Да, сещам се и това се е случвало. Цитирай
asen4o0 Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Асенчо, аз ако искам ще си сложа тапаталк. Интересуваше ме какви са проблемите от които се оплаква колегата. Алтернативите ги знаем много преди теб. Беше питал за проблемите и аз ти казах още един - бутона "Борса". Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Тези проблеми са обсъждани надълго във вече съществуваща тема! Цитирай
mariankata Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 И аз мислех да им кажа... Ама манджата дойде Цитирай
algor Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Не знам дали това е правилната тема, но да попитам има ли някой друг като мен, при който форума да бави в последните 7-10-14 дни?!?! Пиша така бройката, защото не съм засичал от кога е. Има моменти, в които чакам буквално по минута след кликането да отворя дадена тема и чакам, чакам да отвори... На моменти отваря скоростно форума, но на моменти едва влачи. При мен ли да търся проблема или има и други с такива грижи? пп. Със Сафари съм и доставчика ми е Спектрумнет (ако има значение). 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 И при мен иам подобно забавяне-реших че е в мен проблема и не съм го търсил. Цитирай
bobiikonomov Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 И при мен бави доста, май е време за профилактика. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Има известни проблеми и скоро ще бъдат отстранени. Влад или Сашо ще обяснят като са на линия. Цитирай
algor Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 О, няма кой и за какво да ми/ни дава обяснения. Това, което каза (и другите писали) ми стига, за да знам, че проблема не е при мен. А кога ще се оправи - то е ясно, че като му дойде времето. Благодаря за разяснението! 1 Цитирай
Stanev Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Същата работа и при мен. Пратих няколко лични съобщения с час на спиранита на Aveliky още преди няколко дни. Надявам се така по-лесно да открият проблема Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.