Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Да, проблем има и се надявам до края на тази седмица да бъде оправен. Известно време ще трябва да потърпим така.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Незнам дали е от Сафарито и кеша ми но днес направо едва отварям форума

Публикувано

В момента има проблеми със хостинга и се опитваме да ги оправим. Извиняваме се за неудобството.

Вече би трябвало да е по-добре.

Публикувано

Сега е супер оправи се! :smiley-face:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Незнам дали някой го е казвал досега, но лично аз смятам, че тези "новини" от калдата просто трябва да се спрат. 99% от нещата които са на предната страница нямат нищо общо нито с iphone нито с Apple като цяло. След вчерашния евент, където бяха представени 150 нови неща, като се влезне в сайта и какво да видим:

screenshot20121024at111.png

И след това да скролнем да видим и другите новини:

Примерите са много. Какво ме касае лично мен това че скайп примерно получил ъпдейт за беле, при положение че не съм влезнал в сайт за телефони или тек неща попринцип, а съм влезнал в bgIPHONE - с идеята че ще намеря информация за нещо специфично. Отделно да те говорим как половината новини са просто загуба на място. С това визирам новини тип "появиха се нови снимки на LG 4584356784pFERFEUV" и съответно няма нито снимка нито нищо..

Незнам, това е лично моето мнение, но тези фиидове от калдата трябва да се спрат.

Публикувано

Казвано е вече, но съм съгласен.

Публикувано

Да-определено са дразнещи тези "новини".

Sent from my iPhone using Tapatalk v.1.14.2

Публикувано

Пуснете една анкета и като станат поне 100 гласа ( за да е малко по-представително ) да се отчетът резултатите и да се вземе крайно решение по въпроса с новините.

Публикувано

Първо трябва да намерим кой и как, по най-добрия начин да ги замести.

Публикувано

Преди не беше ли добре? Появяваха се само нови неща от новини, игри и програми. Сега също се появават де, но от хилядите други "новини" от калдата нищо не може да се види. Преди си беше супер според мен - малко като cultofmac точка ком. Смесица от новини и нови приложения. :)

Публикувано

А защо не направите и темите от двата подраздрела на "Програми за iPhone и iPod Touch" да са на началната страница вместо новините от калдата?

Публикувано

Игрите са там, но това новини ли са?

Публикувано

И според мен новините от калдата не стават.

Публикувано

Игрите са там, но това новини ли са?

Не, но нали искаше нещо да ги замести, аз давам идея. ;)

Публикувано

Новини от http://www.engadget.com/ и други специализирани сайтове свързани с Apple, но са на Английски. Едва ли някой ще се наеме да ги превежда.

Публикувано

Ще се намери кой да превежда,като че ли никога не е правено.

Въпросът е новинарите да сме по-сериозни в пускането на новини,понеже ако се пускат по 1-2 новини дневно се обезмисля.

Публикувано

Заглавната страница зависи от новинарите. С две изключения, назначените като част от групата се дънят. Няма как да стане без работещ и сплотен новинарски екип.

Публикувано

Честно казано, дори и на английски да са новините, пак бих предпочел да си ги чета тук във форума, вместо да обикалям от сайт на сайт.

Публикувано

И това е така-както каза Alxx-трябва тези,които сме назначени да знаем за чии сме сложени в тази група.

Публикувано

Аз написах това (че новините нямат нищо общо с форум за iPhone ) преди половин година и тогава ме анатемосаха. Ако на някой му се търси, може да прочете. Иначе подкрепям спирането им, още повече от Tapatalk се вижда само заглавието.

Публикувано

Аз не виждам какво ви пречат новините от Калдата.

На 10 такива, една поне ще се уцели с нещо интересно като новина или поне с нещо любопитно вътре.

Обърнете внимание на друго - в раздела с Новини, които се пускат от пишещите тук (казвам го така, защото не само юзерите в синьо могат да пускат теми там) има по 1-2 заглавия на седмица.

И то евентуално.

Искате да се спре нещо без да предлагате алтернатива.

Тоест модата българска се пренася и тук - да разрушим нещо готово първо, пък после да му мислим дали ще правим нещо градивно. (той Шамана ви го каза по-горе, ама не го четете)

Ако хората тук спрат само да плискат мозък, а вземат да пускат новини и то такива, каквито ги искат, не виждам какъв е проблема форума да си остане в този си вид.

А, да - ако ви дразни толкова, просто безмислиците (според вас) от Калдата да се направи така, че да си стоят в нарочения раздел без да се показват в заглавната страница и където и да е другаде.

По този начин такива дебили като мен ще си отваряме по веднъж на ден-два нароченото разделче и ще прехвърляме заглавията по диагонал, а вас няма да ви дразни.

Толкоз от мен.

Публикувано

Идеята е да има движение на началната страница. Едно от първите правила на СЕО оптимизацията май беше :)

Алгор,следя основно два сайта-един български и един чуждестранен и видя ли нещо прилично го пиша.

При наличие на малко повече свободно време може и да се оглеждам и за още,но към момента това са ми възможностите.

А новините от калдата ми бъркат в здравето,но ако не се организираме повече хора да пишем новини е по-добре да останат.

Публикувано

В Flipboard имам две секции-iPhone 5 и technologies.Новините са интересни и са от доста източници.Мисля че ако започнем да ги превеждаме ще са доста интересни за форумниците.Куцо е че няма робот,който да ни ги пуска направо преведени.

Публикувано

Аз нямам нищо против да са на Английски. Тъкмо ще упражняваме познанията повече. А за тези който не разбират английски има гугъл транслейт, който ще помогне да разберете основното от статията, пък и би бил добър стимул да започнат да учат ако до сега не са. Това разбира се е мое мнение и би трябвало да се обсъди от всички.

Публикувано

Аз не съм съгласен, най-малкото, защото това е BGiphone. Не че се заяждам, но така може да се пускат новини на всякакви езици щом ще се стига до гугъл.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...