Aveliky Публикувано Октомври 1, 2012 Автор Публикувано Октомври 1, 2012 Да, проблем има и се надявам до края на тази седмица да бъде оправен. Известно време ще трябва да потърпим така. Цитирай
profusion Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Незнам дали е от Сафарито и кеша ми но днес направо едва отварям форума Цитирай
Гост Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 В момента има проблеми със хостинга и се опитваме да ги оправим. Извиняваме се за неудобството. Вече би трябвало да е по-добре. Цитирай
profusion Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Сега е супер оправи се! Цитирай
strangesamedogma Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Незнам дали някой го е казвал досега, но лично аз смятам, че тези "новини" от калдата просто трябва да се спрат. 99% от нещата които са на предната страница нямат нищо общо нито с iphone нито с Apple като цяло. След вчерашния евент, където бяха представени 150 нови неща, като се влезне в сайта и какво да видим: И след това да скролнем да видим и другите новини: Примерите са много. Какво ме касае лично мен това че скайп примерно получил ъпдейт за беле, при положение че не съм влезнал в сайт за телефони или тек неща попринцип, а съм влезнал в bgIPHONE - с идеята че ще намеря информация за нещо специфично. Отделно да те говорим как половината новини са просто загуба на място. С това визирам новини тип "появиха се нови снимки на LG 4584356784pFERFEUV" и съответно няма нито снимка нито нищо.. Незнам, това е лично моето мнение, но тези фиидове от калдата трябва да се спрат. 15 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Казвано е вече, но съм съгласен. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Да-определено са дразнещи тези "новини". Sent from my iPhone using Tapatalk v.1.14.2 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Пуснете една анкета и като станат поне 100 гласа ( за да е малко по-представително ) да се отчетът резултатите и да се вземе крайно решение по въпроса с новините. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Първо трябва да намерим кой и как, по най-добрия начин да ги замести. Цитирай
strangesamedogma Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Преди не беше ли добре? Появяваха се само нови неща от новини, игри и програми. Сега също се появават де, но от хилядите други "новини" от калдата нищо не може да се види. Преди си беше супер според мен - малко като cultofmac точка ком. Смесица от новини и нови приложения. Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 А защо не направите и темите от двата подраздрела на "Програми за iPhone и iPod Touch" да са на началната страница вместо новините от калдата? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Игрите са там, но това новини ли са? Цитирай
Wayward Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 И според мен новините от калдата не стават. Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Игрите са там, но това новини ли са? Не, но нали искаше нещо да ги замести, аз давам идея. Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Новини от http://www.engadget.com/ и други специализирани сайтове свързани с Apple, но са на Английски. Едва ли някой ще се наеме да ги превежда. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Ще се намери кой да превежда,като че ли никога не е правено. Въпросът е новинарите да сме по-сериозни в пускането на новини,понеже ако се пускат по 1-2 новини дневно се обезмисля. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Заглавната страница зависи от новинарите. С две изключения, назначените като част от групата се дънят. Няма как да стане без работещ и сплотен новинарски екип. Цитирай
MacIlian Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Честно казано, дори и на английски да са новините, пак бих предпочел да си ги чета тук във форума, вместо да обикалям от сайт на сайт. 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 И това е така-както каза Alxx-трябва тези,които сме назначени да знаем за чии сме сложени в тази група. Sent from my iPhone using Tapatalk v.1.14.2 1 Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Аз написах това (че новините нямат нищо общо с форум за iPhone ) преди половин година и тогава ме анатемосаха. Ако на някой му се търси, може да прочете. Иначе подкрепям спирането им, още повече от Tapatalk се вижда само заглавието. 1 Цитирай
algor Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Аз не виждам какво ви пречат новините от Калдата. На 10 такива, една поне ще се уцели с нещо интересно като новина или поне с нещо любопитно вътре. Обърнете внимание на друго - в раздела с Новини, които се пускат от пишещите тук (казвам го така, защото не само юзерите в синьо могат да пускат теми там) има по 1-2 заглавия на седмица. И то евентуално. Искате да се спре нещо без да предлагате алтернатива. Тоест модата българска се пренася и тук - да разрушим нещо готово първо, пък после да му мислим дали ще правим нещо градивно. (той Шамана ви го каза по-горе, ама не го четете) Ако хората тук спрат само да плискат мозък, а вземат да пускат новини и то такива, каквито ги искат, не виждам какъв е проблема форума да си остане в този си вид. А, да - ако ви дразни толкова, просто безмислиците (според вас) от Калдата да се направи така, че да си стоят в нарочения раздел без да се показват в заглавната страница и където и да е другаде. По този начин такива дебили като мен ще си отваряме по веднъж на ден-два нароченото разделче и ще прехвърляме заглавията по диагонал, а вас няма да ви дразни. Толкоз от мен. 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Идеята е да има движение на началната страница. Едно от първите правила на СЕО оптимизацията май беше Алгор,следя основно два сайта-един български и един чуждестранен и видя ли нещо прилично го пиша. При наличие на малко повече свободно време може и да се оглеждам и за още,но към момента това са ми възможностите. А новините от калдата ми бъркат в здравето,но ако не се организираме повече хора да пишем новини е по-добре да останат. Sent from my iPhone using Tapatalk v.1.14.2 Цитирай
Wayward Публикувано Октомври 25, 2012 Публикувано Октомври 25, 2012 В Flipboard имам две секции-iPhone 5 и technologies.Новините са интересни и са от доста източници.Мисля че ако започнем да ги превеждаме ще са доста интересни за форумниците.Куцо е че няма робот,който да ни ги пуска направо преведени. Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 25, 2012 Публикувано Октомври 25, 2012 Аз нямам нищо против да са на Английски. Тъкмо ще упражняваме познанията повече. А за тези който не разбират английски има гугъл транслейт, който ще помогне да разберете основното от статията, пък и би бил добър стимул да започнат да учат ако до сега не са. Това разбира се е мое мнение и би трябвало да се обсъди от всички. Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 25, 2012 Публикувано Октомври 25, 2012 Аз не съм съгласен, най-малкото, защото това е BGiphone. Не че се заяждам, но така може да се пускат новини на всякакви езици щом ще се стига до гугъл. 7 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.