ViKsSs Публикувано Октомври 26, 2009 Публикувано Октомври 26, 2009 Някой може ли да ми намери икони за Weather, Applications (папка), Apple (папка), Fun (папка) . Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Октомври 27, 2009 Автор Публикувано Октомври 27, 2009 ViKsSs извинявам се за закъснението, но нямах време.Икона за Weather си има. Виж тук: Проблем при смяната на Weather иконата при FW 3.0 Направих останалите: -- Днес, , 11:36 -- Иконите вече са 152. Ето един архив със всички до момента : BGiPhoneBlack-icons(27.10.2009).rar, 1,446 KB [download:t43rhx84]http://www.2shared.com/file/8708108/cfaf8b12/Icons.html[/download:t43rhx84] Цитирай
infected2807 Публикувано Ноември 1, 2009 Публикувано Ноември 1, 2009 mupo може ли само да сложиш другата иконка на Alarm clock , където часовника е зелен. Благодаря предварително. П.П ( и ако може на Air Sharing Pro иконката ) Цитирай
hrisst Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Темата е уникална, но имам проблем с winterboard. Кокато я избера от там неще и неще да я избере. Пробвах и с другите фабрични теми в него - и тях неще. Преинсталирах го, махах го и слагах но няма полза. Custom 3.1.2 by Aveliky, 2G с custom boot лого. Цитирай
tonywoolf Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Пробвай така: Подреди ги в този ред и ги маркирай. Цитирай
hrisst Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Подредих ги всичките като тебе ама не става Но на User Wallpaper нямам тая чертичка отсрани, която я има на другите 2. Като ги избера нищо не става - стоят си така и backgrounder показва, че winterboard работи ама няма резултат. Последно давам Fix от sbsetting и вече ще видим кво да прая -- Сря Ное 04, 2009 1:05 pm -- След много преинсталиране, нареждане, fix-ване темата тръгна, но все пак благодаря специално на Tonywoolf и на john_digweed -- Сря Ное 04, 2009 1:18 pm -- Искам да ви попитам откъде мога да намеря иконите на всички приложения, понеже на мен ми липсват много и не искам да ви притеснявам а да си ги направя сам на photoshop Цитирай
mupo Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Търсиш иконите в интернет, например тук или чрез iTunes, а за тези от Cydia чрез Google. Цитирай
infected2807 Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Аз иконите мога да си ги намеря ,но работата е ,че просто исках да ми ги направиш със сивата лайсна. Цитирай
mupo Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 infected2807, горното ми мнение е отговор на въпроса зададен от hrisst Искам да ви попитам откъде мога да намеря иконите на всички приложения, понеже на мен ми липсват много и не искам да ви притеснявам а да си ги направя сам на photoshop Колкото за твоите икони които искаш, прочел съм мнението ти, но нямам свободно време да се заиграя с Photoshop-a. Цитирай
infected2807 Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Лични извинения не съм разбрал ... е който има свободно време бих го помолил да направи следните икони:Linguo,Air Sharing Pro,WeDictPro,SNOOKER,3D Coaster,B-gammon,iCopter,FingerPiano,(иконата на Alarm Clock само че тази на която часовника е зелен ),Encore,DealNoDEal Хилляди благодарности който ми ги направи !!! Цитирай
mupo Публикувано Ноември 5, 2009 Публикувано Ноември 5, 2009 Дано съм уцелил приложенията, тъй като ти си дал как излизат на телефона, а не имената им в iTunes. Цитирай
hrisst Публикувано Ноември 5, 2009 Публикувано Ноември 5, 2009 Помъчих се да обработя иконките на photoshop, но понеже не мога да се справя искам ако е възможно да ми направите следните няколко иконки: FreeMemory PP Settings Google Earth MemStatus Nimbuzz DownloadPro Assassin's Carpenter RedLaser Arsenal Snapture(кръглото ако може) Благодаря! Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Ноември 5, 2009 Автор Публикувано Ноември 5, 2009 За PP Settings нищо не намерих, защото не знам коя е тая програма. Цитирай
mupo Публикувано Ноември 5, 2009 Публикувано Ноември 5, 2009 PP Settings е PogoPlank или поне така казва Google Цитирай
hrisst Публикувано Ноември 5, 2009 Публикувано Ноември 5, 2009 Миро е прав за PP Settings Много ви благодаря за светкавичната реакция!!! -- Чет Ное 05, 2009 8:25 pm -- С помощта на всички, които сме се помъчили с photoshop иконите вече са 201 и ще си позволя да кача линк към тях DOX.BG http://dox.bg/files/dw?a=63cbadb79a Цитирай
infected2807 Публикувано Ноември 6, 2009 Публикувано Ноември 6, 2009 Бих искал още 2 иконки:На Voice Control и на 3D coaster-----> http://itunes.apple.com/WebObjects/MZSt ... 93155&mt=8 Цитирай
Adamov Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 НАРОЧНО ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ, ТА АКО Е КЪСМЕТ ГО ВИДИТЕ. МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ СЕ СТАРАЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ХУБАВИ НЕЩА, НО НАПРАВО УМИРАМ КОГАТО ВИДЯ НЯКОЙ ДА НАПИШЕ Iphone. ТОВА ДА НЕ ВИ Е НЯКАКВА КИТАЙСКА РЕПЛИКА?!?!?!! АСИМИЛИРАЙТЕ, ЧЕ ОТ ТУК НА СЕТНЕ КОЙТО И КЪДЕТО НАПИШЕ ПО НЕПРАВИЛЕН НАЧИН ИМЕТО НА ТЕЛЕФОНА, ПОСТА БИВА ИЗТРИВАН ВЕДНАГА. АМАН ОТ ВСЯКАКВА НЕГРАМОТНОСТ!!! Цитирай
kokoman Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Съжалявам приятел.Механична грешка.Ще я оправя. Ти още малко ще ме баннеш.Да ми го беше казал нормално.Кво е това отношение към труда ми?! Цитирай
Adamov Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 В излишни спорове няма да изпадам както аз така и ти или който и да било. Правя забележка на абсолютно всички, които не знаят как се пише iPhone! А що се отнася до твоя труд - нямам нищо против. Респект! Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Аз обаче бих те баннал. Първо много ти знае устата, второ, това което си направил е голяма цигания, и трето, никак не подхожда на тази тема, която сама по името си Black трябва да ти говори нещо. Цитирай
infected2807 Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Бих искал иконата на Великата Програма : iPhonetic Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.