Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS5 beta OTA

Recommended Posts

Публикувано

Тцъ, евентуално нов кериър ъпдейт ;)

Публикувано

:offtopic:

did you get thrown in a black van and a pillow case put over your head?

:tooth:
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

В момента съм с 4.3.3 след като бях с 5 beta 7. (С много мъка смъкнах).

Снощи дадох ъпдейт за всеки случай да не би да има вече 5 GM iTunеs ми каза, че няма по нова версия. В първия момент ми се стори "ОК" но после си казах как така нали последната официална е 4.3.5.

В момента съм с уж версия 4.3.3 но пише Version 5.0 (9A5288d) Modem Firmware 04.11.07

Нормално ли е това ?!?

Публикувано

Я, стъпка, по стъпка - как смъкна?

Публикувано (редактирано)

Немога да преразкажа :) стъпка по стъпка, защото минах през какви ли не методи. Намерих един пост по който, стана. Спомням си че много важно беше един момент в който, jailbreak-а зависваше в положение install изчакваше се цигара време :) и се вадеше с Тинито. Забавих се със отговора т.к. търсех точно метода по който излезнах от положение. Така или иначе не го намерих, но в къщи го пазя. Ако ти трябва ще го постава по-късно.

ПС: Тормоза беше заради греше 20 или 21.

Редактирано от Cyberman
Публикувано

Питах за метода, защото резултатът ти ме стресна. Знам че в 5-цата има API ticket, който не позволява даунгрейд от по - нова 5 към по - стара 5 , но още не знам дали е само от 5 нагоре или въобще няма слизане от нея.

Публикувано

Аз със бетите не можах по никакъв начин да сваля на 4.х.

Публикувано

Говорите глупости. Без никакъв проблем си свалях iPhone 4 и iPad 2 3G от 5-ца бетa на 4.3.3. Ваденето от грешката е по-сложно, но става работата. След два три рестора всичко си идва на мястото.

Публикувано

И аз съм свалял iPhone 4 и iPad 2 wi-fi от 5.0 на 4.3.3,и то няколко пъти.До сега не съм имал проблем.

Публикувано

Малко ме съмнява това да е проработило:

6. After rebooting, your iPhone will again show Connect to iTunes screen. Use TinyUmbrellato kick your device out of recovery
Публикувано (редактирано)

Да, точно то ми помогна.

Редактирано от Cyberman
Публикувано

Аз мисля, че fixrecovery43 ти е помогнало да извадиш телефона от рековъри мод, но щом казваш.

Публикувано

И тъй като новата OS чука на вратата, нека някой, който е напълно в час, даде поянение как трябва да процедираме. Задавам този въпрос заради новата опция с облака и възможността за бекъп на почти всичко там. Въпросът ми е дали е добре първоначално просто да се ъпдейтне до 5.0, да се направят необходимите бекъпи на контакти, календари и т.н. в облака и чак след това да се ресторне телефона, да му се качи новата OS и да се сетне като нов? Или е достатъчно само да се ъпдейтне без да се ресторва преди това?

Публикувано

Ако си с джейлнат телефон - забрави за ъпдейт. На iOS 5 пък, ще си принуден да забравиш.

Публикувано

Снощи в 2:00 реших, че няма да чакам повече и си скалъпих един къстъм 5.0 със стария бейзбанд. В началото се запънах, докато разбера, че трябва да ползвам Redsn0w за pwned DFU режим, но след това всичко мина гладко. :)

Публикувано

С 4.3.5 съм без джейл. Просто се питах дали си струва да ъпдейтвам първо, за да запазван нещо на облака преди да инсталирам начисто с рестор.

Публикувано

Бих ти препоръчал да направиш чист рестор до 5.0. След това restore backup from iTunes, и след като всичко това приключи премини към облака.

Публикувано

Както решиш...

П.П. kal1ch, говориш глупости. Къде е разликата м/у ъпдейт и това което предлагаш?

Публикувано

Всичко може да се случи. :) Не забравяй, че е х.0 и ъпдейта може да не мине гладко за всеки.

Най-важното е да има бекъп.

Публикувано

Аз няма да давам съвети, но мога да гарантирам, че ако някой върне бекъпа от iTunes след рестор от 4 към 5, ще остане с различно впечетление от новата ос. Също така ще стане редовен посетител на раздела "iPhone Трикове, Проблеми, Взаимопомощ".

Публикувано

В момента съ, с иос 5 бета 7 ,свалих от сайта на ейпъл айтунс 10.5 но все още не ми дава ъпдейт. При вас така ли е ? Има ли значение, че съм с бета версия?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...