Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Amy Winehouse намерена мъртва в Лондон


algor

Recommended Posts

3522.jpg

Днес следобяд почина певицата Amy Winehouse! Те беше открита в дома си в Северен Лондон този следобед!

Носителката на Грами бе само на 27 години. Лондонската полиция публикува изявление, с което потвърждава новината: "Полицията е била извикана от линейка на адрес Camden Square NW1 малко преди 16.05ч. днес, събота 23 юли. При пристигането, служителите открили тялото на 27-годишна жена, която е била обявена за мъртъва. Причините за смъртта все още се изясняват".

Amy Winehouse бе една от най-талантливите и скандални певици в последните години. Тя става позната в България, след като Радио FM+ излъчва нейни песни като част от директното излъчване на BRIT - Британските музикални награди. Слушателите се влюбват в хитовете и Rehab, Back To Black и Valerie.

Жалко...много жалко!

Както казах и във ФБ толкова прекрасен глас и такава липса на желание за живот и развитие...

R.I.P. be1666061221895bd22b83a3fa05a765.gif

Източник

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

R.I.P.

Много тъжна история - славата и дойде като челен удар.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен вокал, но и страхотна пияница и друсалка. Да почива в мир!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Уникален талант, жалко..много тъжен край..

Редовно слушам диска й в колата си...

Дано почива в мир..

За съжаление,за нея Любовта наистина се оказа губеща игра..

For you I was a flame

Love is a losing game

Five story fire as you came

Love is a losing game

One I wish I never played

Oh what a mess we made

And now the final frame

Love is a losing game

Played out by the band

Love is a losing hand

More than I could stand

Love is a losing hand

Self professed... profound

Till the chips were down

...know you're a gambling man

Love is a losing hand

Though I'd bet on blind

Love is a faith resign

Memories mar my mind

Love is a faith resign

Over futile odds

And laughed at by the gods

And now the final frame

Love is a losing game

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"каквото си надробиш това ще сърбаш"

Жалко найстина, но защо да е съжаляваме? Тотално безхаберие и абсолютно неуважение феновете си. :blink:

Не мога да разбера защо известните си пропиляват живота по този начин. В този ред на мисли ще кажа, че свалям шапка на Боно, Мадона дори и един Бил Гейтс. Хора които са осазнали, че с известността си могат да вдъхнат живот на много хора вместо да провалят един - своя собствен.

Редактирано от eek
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

R.I.P.

27-годишната Ейми Уайнхаус беше намерена мъртва в дома си в Лондон вчера след продължителна борба с алкохола и наркотиците. Засега полицията разследва причините за смъртта, която "помогна" на Ейми да влезе в прокълнатия, митичен и зловещ "Клуб 27", отбелязва Франс прес.

В него попадат всички музиканти, починали именно на 27 години. "Членове" на клуба са:

- Брайън Джоунс - британският китарист, беше изгонен от Ролинг стоунс от Мик Джагър и Кийт Ричардс заради проблеми с дрогата и с правосъдието и беше намерен мъртъв, удавен в басейна си в началото на юли 1969 г. Разследването заключи, че е било трагичен инцидент под влияние на алкохола и на дрогата, но се твърди, че може би е било убийство.

- Джими Хендрикс - афро-американският китарист, умира задушен при повръщане, след като е погълнал убийствен коктейл от сънотворни и червено вино на 18 септември 1970 г. в хотел в Лондон. Така завършва тъжно бляскавата, но кратка кариера на Хендрикс, белязала трайно историята на музиката.

- Джанис Джоплин - докато записва албума си "Перла", както е прякорът й, американската певица с неповторимия глас е намерена мъртва в хотелската си стая на 4 октомври 1970 г. Причина за смъртта е свръхдоза хероин. Тя умира 15 дни след Джими Хендрикс, което още повече шокира музикалните среди.

Джоплин оставя на приятелите си чек от 2500 долара, благодарение на който те вместо да я оплакват празнуват в памет на един свободолюбив творец, каквато е била тя.

- Джим Морисън - американският певец от бандата Дорс умира на 3 юли 1971 г. в Париж, където живее в изгнание, след като е осъден в САЩ за непристойно поведение. Причината за смъртта, според полицията е сърдечна криза. Други твърдят, че е свръхдоза. Гробът му остава един от най-посещаваните на парижкото гробище Пер Лашез.

- Кърт Кобейн - вокалистът и китарист на Нирвана, се самоубива с един куршум на 5 април 1994 г. в къщата си в Сиатъл. Заедно с бандата си той внася нов полъх в рока. Кобейн имаше проблеми с алкохола и дрогата и никога не успя да понесе световната си слава.

Но в музиката има и много други преждевременни смъртни случаи, непопадащи в "Клуб 27". Това са например соул певецът Марвин Гей, убит от баща си в навечерието на 45-ия си рожден ден, певецът от Ей Си/Ди Си Бон Скот, починал на 35 години след препиване, Бъди Холи и Ричи Валенс, загинали в една самолетна катастрофа през 1959 г. съответно на 24 и на 17 години.

Смъртта на Ейми Уайнхаус може и да беше предвещана, но потресе света. Франс прес припомня, че кариерата й беше на дива, лъкатушеща между дрогата и отчаянието, и я нарича падаща звезда.

В. "Фигаро" говори за трагичната съдба на една свръхнадарена изпълнителка.

В интернет вече заваляха послания на колеги и фенове на певицата. Сред тях са посланията на Деми Мур, Тони Бенет, Джесика Алба, Кели Озбърн, Лили Алън, Ким Кардашиян, Кели Кларксън. Всички те определят събитието като много тъжно, но се надяват, че душата на Ейми ще намери най-после покой.

В миналото певицата няколко пъти влиза в болница, през 2007 г. за свръхдоза, а през 2008 г. за припадане. През 2009 г. майка й Джанис заяви, че тя вече е добре след престой на Карибите.

Тази година Ейми отмени турнето си в Европа след провал на концерта си в Белград, където тя пя фалшиво, заваляше думите на песните си и залиташе по сцената, в резултат на което беше освиркана от феновете.

Ейми Уайнхаус, която беше сравнявана с Били Холидей, неотдавна обяви, че се е отказала от дрогата, но така и не успя да откаже алкохола, отбелязва Франс прес.

Певицата беше известна и с дръзките си коментари по адрес на съперничките си в музиката. Така например тя нарече Мадона "стара женица".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нова, шокираща посока пое разследването на смъртта на Ейми Уайнхаус. За трагичния завършек на младата звезда са били правени огромни залози в интернет, твърдят сигурни източници от Острова.

Разследващите не изключват и вероятността някой да е помогнал на певицата да умре. Много от тотаджиите са залагали на това, че Ейми няма да доживее до 30, основавайки се на писанията за нея в пресата. :o Всички те са знаели, че звездата се увлича по опиатите още от 14-годишна възраст. Така днес, след предизвестената смърт на Уайнхаус, около 11 хиляди британци, познали "верния отговор", ще си поделят сумата от 343 млн. паунда, пише интернет изданието Profinews.com.ua. :ph34r::yikes:

Мистерията се заплита още повече от факта, че полицията не е открила никакви следи от забранени вещества в дома й. Странно звучи и заключението на нейния лекар, че в петък, само 24 часа преди да бъде намерена мъртва, тя е била в цветущо здраве, твърди неназован източник на "Сън".

"Скотланд ярд" вече имат и заподозрян - близък приятел на Ейми, чието име се пази в тайна, твърди "Шоу". Според разследващите точно той й е дал смъртоносната доза кокаин.

Прокрадна се и вероятността ексцентричката сама да е сложила край на живота си с помощта на таблетки. Предсмъртно писмо обаче все още не е открито.

Съседи пък разказват, че в нощта на 23 юли чули писъци от дома на Уайнхаус, което моментално даде повод на феновете й да заговорят за убийство.В едно свое интервю майка й Джанис признава, че няма да се учуди, ако дъщеря й напусне този свят преждевременно. "Наркотиците ще я убият, ако тя не се откаже от този път. Също като Хийт Леджър", пророкува тя още през 2008 г.

Редактирано от foxy
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...