The Shaman Публикувано Юли 27, 2011 Сподели Публикувано Юли 27, 2011 $9.99 Category: Games Released: 21 July 2011 Version: 1.0.0 (iOS 4.0 Tested) Size: 657 MB Languages: English, Chinese, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish Seller: Gameloft S.A. © 2011 Gameloft. All Rights Reserved. Gameloft and the Gameloft logo are trademarks of Gameloft in the US and/or other countries. Frequent/Intense Realistic Violence Requirements: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad. Requires iOS 3.1.3 or later. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
AC.M1lan Публикувано Юли 27, 2011 Сподели Публикувано Юли 27, 2011 Oхоо тази ще е като S.Guardian,направо мисля да я пробвам! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 27, 2011 Автор Сподели Публикувано Юли 27, 2011 Ауууу... Заби и ме изхвърли с четворката. Нивото дето става червена светлината. Почна да насича и дропна. Тежичка е, макар и да не ми е ясно защо! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
apomarinov Публикувано Юли 27, 2011 Сподели Публикувано Юли 27, 2011 (редактирано) Божее, геймлофт нямат спирачки. Като си имам някаква "никаква" представа какво коства да се направи подобна игра Редактирано Юли 27, 2011 от apodjeki Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.