Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Напиши в търсачката на Cydia Tethering и ще ти излязат два варианта - за 3G и за 3GS. За 3.1.2. са, но нищо не пречи да пробваш. Може и да сработят.

Публикувано

Tethering за 3.1.2 от Cydia не иска да се инсталира на 3.1.3 :D

Публикувано

Разрешен тетърниг на 3.1.3 чрез Supreme Preferences-наличен *.deb+depends в архив в темата за Базови приложения.

Шотовете са от 2G (само там съм на 3.1.3), но е идентично и на 3G, и 3GS.

Пробвай и дай отзиви...

[ATTACH=CONFIG]3770[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3774[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3773[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3771[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3772[/ATTACH]

Публикувано

Инсталирах Supreme Preferences но не можах да намеря в него опция свързана с tethering.

Не ми активира tethering.

Като гледам от твоите шотове оператора пише че е AT&T и е от одобрения списък на Apple.

Не знам как става да е AT&T но мисля че това е причината да имаш tethering.

С Supreme Preferences промених моето логото на оператора да бъде AT&T, но не ми активира tethering.

Публикувано

Къде видя ат&т, като е на мтел??? Откъде инсталира сюприйм преференсес? Сложи ли всичките depends пакети от темата?

Като исталираш всичко, рестартирай у-вото и потърси настройката от втория шот!

Публикувано

Оператор AT&T 5.6 пише на първия шот. Под версията.

Да всичко инсталирах от посочената тема "Базови приложения"

Публикувано

Тетъринг тогъла сложил ли си ?

Публикувано (редактирано)

Мислете и оглеждайте малко, преди да се чудите. Казах, че първите шотове са на 2G, който ми е само тестов, и си седи с картата на at&t. Последният е на 3G на MTel.

Както вече обяснявах:

icon1.gif За: Тетъринг

Supreme Prefs се активира през Winterboard, a Mobilesubstrate e depends. Ако ги нямаш качени–първо те, накрая SupremePrefs.

КАто го активираш, иконата на Settings се променя, а вътре се появява нов таб с меню за Supreme Preferences. Оттам вече разгледай и порови, ама внимателно, и ще видиш как да активираш менюто за теръринга в General на Settings.

В таба на SupremePrefs в Settings–> Applications –> Phone –> Cellular Data Editing -ON

След това вече в General на Settings в подменюто за мрежа се появява таб за споделяне на нета.

Редактирано от Sladichuk®
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

Имам проблем с този пуст тетъринг. С 3гс ФЗ глобулски и 4.0 съм. Да спомена също, че съм с къстъм за ФО телефони понеже ползвам телефона с глобулска карта.

Направих рестор и като вляза в network настройките - до тетъринг менюто не престава да се върти едно кръгче (все едно зарежда или търси). Не спира - чаках го бая време. Четох доста из интернет и явно се оказва бъг в самата ОС 4, защото от ЕпълКеър са казали, че ще бъде отстранен в следващ ъпдейт. Рестартирах телефони, настройки, вадих СИМ, пусках и спирах 3Г и мобайл дата и какво ли още не. Не мога да вляза в проклетото меню. След това взех, че пипнах carrier.plist файла (за да сменя номера на гласовата поща) и тетъринг менюто изчезна напълно. Чак преди малко разбрах от alxx, че на 4.0 не трябва да се пипа тоя файл.. Пробвах с някакви тогъли от Сидия, но изобщо не ми излязоха в sbsettings. Сега има ли какво да направя, за да го активирам?

пп. supreme prefs също не става понеже очевидно не може да се инсталира на 4.0.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Токущо ми изчезна hotspota(виваком)

Въпроса ми е - случайно ако има някой с моб. нет към тях , може ли да каже дали е налична опцията, за да знам какво да правя. Пишат се ръчно настройките, ако някой не знае : settings/general/network/cellular data network-internet tethering

Публикувано

Странна работа. Сега си пуснах нет от виваком и без да задавам настройки имам нет, но също така нямам и опцията за Хотспот :)

Публикувано

Е нали ти казвам ръчно се пишат?

Айде напиши и кажи дали ще ти се активира опцията. Пусни и спри самолетния режим след като въведеш настройките

internet.vivacom.bg

vivacom

vivacom

Публикувано

Ниц. Тва мен не ме бърка много, но има доста хора дето го ползват. На Глобул си стои там, да отбележа само.

Публикувано

Токущо говорих със служител и се шашна за какво иде реч.

Отговора беше- "ние няма как да изтрием опция от вашия телефон, свържете се с някой специалист,който разбира от айфони"... :)

Ще ме карат да ресторвам отново.. до безкрай..

Чакам и друг да потвърди за проблема....

С 5.1 съм между другото, но е чудно как изведнъж ще изчезне....

Резетвах и отново попълних настройките, но върти от 1 час и не зацепва...

Публикувано

При мен на Виваком, няма проблем- пробвано на две устройства 4 и 4S . Двата са с iOS 5.0.1!

Публикувано

Аз съм с 5.0.1 с вкарани ръчно за тетър и нямам. Да си кажа и аз.

Публикувано

iPhone 4S с 5.0.1 на Виваком при въвеждане на всички настройки в Cellular Data има Personal Hotspot (раборещ), MMS-и, както и мобилен интернет.

Cellular Data

APN: internet.vivacom.bg

User Name: VIVACOM

Password: VIVACOM

MMS

APN: mms.vivacom.bg

User Name: mms

Password: mms

MMSC: http://mmsc.vivacom.bg

Proxy: 192.168.123.123:8080

Internet tethering

APN: internet.vivacom.bg

User Name: VIVACOM

Password: VIVACOM

Публикувано

Mиро е прав. За хотспота, може да се попълни само настройката за тетъринга:

imagekzkx.jpg

Публикувано

Потвърждавам, че при всички попълнени настройки вече си имам Хотспот.

Публикувано

А бихте ли казали как става за iPad 2 3G с карта от Виваком.

Публикувано

По същия начин,които е посочил @mupo

Публикувано

При мен не се получава

30fbf9ca24640732.PNG

Публикувано

Интересно, аз никога не съм виждал iPad-а ми да може да раздава нет...

Публикувано

И аз това се питах, досега и аз не съм го виждал нито се е коментирало тук във форума и за това попитах.

Публикувано

Да, днес ги попълних настройките и чак сега се активира Hotspota...

iOS 5.1b3

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...