kokich777 Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Пробвай с TetherMe 2.2-30 oт Xsellize... Цитирай
kal1ch Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Без сим карта стана. Хотспота се активира за по-малко от минута. Цитирай
turganay Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Здравейте, инсталирах си на iPad- а платената версия на TetherMe, пробвах от iPhone да се свържа и да ползвам нета на Виваком от iPad- a, но така и не го намирам с iPhone. Дадох reset Network settings и на двете устройства и пак не става. Включвам iPad- a с USB към лаптопа и нета ми тръгва, но по кабел не ме устройва. Не искам да плащам и за двете устройства мобилен интернет и за това, когато ми се наложи искам да черпя нет от iPad- a. п.п. Прочетох из други сайтове, че на iPad Personal Hotspod не работело . Според вас MyWi не е ли по- добра алтернатива. Цитирай
uomoto Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Добра алтернатива е, но нета не бил толкова бърз, до колкото знам... Освен ако не са го оправили в новата версия... Някой ако е тествал, може да сподели. Цитирай
cvalio Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Ползвам MyWi откакто го има - безотказно е. Цитирай
g_vazharov Публикувано Август 24, 2012 Публикувано Август 24, 2012 Пробвай с TetherMe 2.2-30 oт Xsellize... При мен се получи Ха мерси 1 Цитирай
jokop Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 (редактирано) Аз съм 4-ка,фо,без джайл,6.0.1, и никога не съм правил настройките в cellular data i internet tethering на виваком,Просто с първото включване на апарата ми тръгна нета и хотспота(докато бях с джайл на 4.3.3 хотспота ми беше изчезнал).Прочитайки темата ,реших да вкарам вивакомските настройки ,в резултат на което хотспота ми се омаза тотално(лаптопа разпознаваше мрежата за кратко и казваше че няма нет,а на тел нета си вървеше.След ресет на настройикте и без да ги въвеждам отново всичко е ок... Редактирано Декември 14, 2012 от jokop Цитирай
wasaby Публикувано Март 10, 2013 Публикувано Март 10, 2013 Здравейте, моят проблем е с ммс настройките в мрежата на виваком. Телефона е айфон4 ФО, 6.1.2 джейл. въвел съм всичко от сайта им. нет има. хотспот работи. само ммс не схващам къде е грижата. MMS Message Max Size MMS UA Prof URL за тези двете нищо не откривам и не съм въвел. знам че размера е 300Кб. Моля за съдействие. Предишния оператор беше Мтел и там настройките бяха автоматични, възможно ли е да е останало нещо в телефона? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 10, 2013 Публикувано Март 10, 2013 Mерси за експресният отговор. Инсталирах го на VIVACOM със следните настройки: ЕТО КАКВИ ТРЯБВА ДА СА НАСТРОЙКИТЕ ЗА ВИВАКОМ: Цитирай
wasaby Публикувано Март 10, 2013 Публикувано Март 10, 2013 точно така изглежда и при мен... зверска мистерия разбира се говорих три пъти със 121, но момичетата не са в час... Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 10, 2013 Публикувано Март 10, 2013 Мини веднъж през "Reset Network Settings",и направи настройките пак. Цитирай
wasaby Публикувано Март 10, 2013 Публикувано Март 10, 2013 благодаря :-) опитах ресет, пак същото положение... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.