wildstyl3 Публикувано Август 7, 2011 Сподели Публикувано Август 7, 2011 Помагаите моля.От доста време е в рековъри мода,всичко започна когато исках да мина на по висок софтуер.бях със 3.1.2 и просто натиснах ресторе и ъпдеит в itunes,следваше грешка и направо във рековъри мод и вече 3 месеца пробвах какво ли не.на моя комп постоянно ми дава грешка 1604(има и други разновидности но е предимно тази).отидох на друг комп и там със shift и restore завърши успешно рестора към 4.2.1 и пак рековъри и с никва програмка не мога да го изкарам от там.пробвах само ресторе-изтегли си софтуера инсталира си го без грешки и пак до екрана с кабелчето и логото.единствения напредък които отбелязах е по новото лого на itunes което седи над кабелчето.нямам идеи доста изчетох из форума и все още се надявам нещо да съм пропуснал.МИСЛЯ че е MB модел но не съм сигурен понеже четох че ако е MC трябва някаде в серииния номер да има тези букви,но ги няма и мисля че е MB не знам дали има значение ... Моля помагаите и благодаря предварително ... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 7, 2011 Сподели Публикувано Август 7, 2011 Мини отгоре директно с това: http://bgiphone.com/topic/6927-greenpois0n-jailbreak-за-ios-41-421/page__p__71447__hl__greenpois0n__fromsearch__1#entry71447 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Август 7, 2011 Сподели Публикувано Август 7, 2011 Модни хост файла, дори и да няма бейсбанд може да ти прави проблеми. Файла е с името "hosts": Windows - C/Windows/system32/drivers/etc/ MacOS - private/etc/ Ако ги има, ще видиш редове, които завършват с gs.apple.com - изтрий само тези редове(запази си едно копие от тях ако желаеш), сейфни файла и ресторвай с iTunes. Спри всички програми и т.н. освен iTunes. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Август 11, 2011 Сподели Публикувано Август 11, 2011 Младежи, не тръгва пущината. Рестор с оригинален 4.2.1 и директно в рикавъри ИдеЙ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 11, 2011 Сподели Публикувано Август 11, 2011 Ъхъ, 3.1.3... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
wildstyl3 Публикувано Август 13, 2011 Автор Сподели Публикувано Август 13, 2011 (редактирано) не става,явно няма shsh за 3.1.3 Редактирано Август 14, 2011 от Alxx® Цитати, цитати... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 14, 2011 Сподели Публикувано Август 14, 2011 Търси грешката в твоя телевизор щом не е станало или го занеси на някой по - вещ. С горенаписания "проблясък", показваш колко си "напред" с познанията... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
wildstyl3 Публикувано Август 14, 2011 Автор Сподели Публикувано Август 14, 2011 Абе, ти бутон "Нов отговор" не виждаш ли? Престани с цитирането на последно мнение!!! ами не сам мн напред там е въпроса иначе нямаше да питам тука,апък така мисля щото грешката която ми дава(3194 мисля че беше) ако сам разбрал правилно от колегата pe6o666 е по тази причина,обаче и тои се мъчи и не можа да измисли нищо по въпроса,оказа се че и аз съм творил същите магии като него и проблема не е в това че не сам дочел нещо,напротив доста изчетах по въпроса и след като не постигнах нещо се обърнах към форума за малко идеи.очаквах малко помощ а получавам тъпите ти критики.Голямо МЕРСИ отново на pe6o666 за отделеното време.Явно ще се ходи сервиз.Пък на "напредналия" му пожелавам да напредва 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 14, 2011 Сподели Публикувано Август 14, 2011 Синко, объркал си адреса. Възможните причини и лечението им, са написани в първите няколко поста - това че те мързи да прочетеш и вденеш къде ти е проблемът, не прави критиките ми тъпи. Аре, много ти здраве... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.