Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Става въпрос за iPad 3G 64GB iOS 4.3.3

Проблема ми е следния: вчера го качих от 4.2.1 на 4.3.3. Jail-нах го с www.jailbreakme.com и вдичко е 6. Днес му взех една дата 3G на M-Tel, която съответно срязах, регистрира се (горе ми показва пълен обхват и M-Tel BG 3G,което ще рече, че картата си е активна), но не иска да зарежда страниците! Пробвах я на iPhone 4 и там си тръгва. Най интересното е,че като сложа картата от iphone-а на iPad-a пак не иска да тръгне, което ще рече, че проблема е в iPad-a. Някаква идея какво може да е?

Мерси предварително!

• Answers 59
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters For This Question

• Alxx®

10

• shemesh

7

• KurtiMakarov

6

• bajgosho

5

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Правописна грешка :crying:

• 0
Публикувано

KurtiMakarov, работи защото е АйФон :smile:)) Въпросът в темата е как да направим същото с АйПад! :smile:))

• 0
Публикувано

Менюто е едно и също!!!!!

При мен си работи без да попълвам нищо!

post-1838-0-16992800-1342339680_thumb.pn

• 0
Публикувано

KurtiMakarov, хотспота не работи, иначе самия айпад си има интернет през виваком :smile: Опитай да попълниш следващия прозорец (празния, за тетеринга) :smile:

Темата, а и въпросът ми към форумците беше - как да подкарам хотспот, от който да споделям безжичен интернет, от айпада. Айфоните си го могат отдавна. Много е смешно, защото като питах виваком и мтел, защо не разрешават услугата - итговор смислен нямаше ... ОС-ът е един и същ, тарифата си върви, без значение дали харча трафика през мобилното устройство директно или през закачено към него друго, т.е. от тяхна гледна точка би трябвало да е все едно ... ама на! Не може.

А аз като не искам да си хаквам машинката ... та затова питам, дали някой е намерил решение.

• 0
Публикувано

Хотспот-а на новия iPad не работи,това е на 100%.

Дори и да попълня "Internet Tethering" данните не се запомнят,затова на снимката не е попълнено!

• 0
Публикувано

Да не си пипал нещо по файловата система, за да ти излиза изобщо полето Tethering в Settings? Защото при мен няма такова.. На Мтел съм иначе. Някой да има кракната версия на MyWi (писах и в темата му, че линкът е невалиден..)

• 0
Публикувано

Просто на Виваком го има това меню , а на Мтел го няма. Това обаче не променя с нищо нещата - и при двата оператора няма Personal Hotspot за IPad 3. Доколкото знам няма как да се пусне засега за БГ оператор. Ако някой от тях благоволи да го пусне чрез Update Carrier Bundle ОК , иначе алтернативата наистина е MiWi. Проблемът е че май няма читава кракната версия и трябва да се купи. Но пък ако наистина ти трябва , цената не е висока.

• 0
Публикувано (редактирано)

В темата за лого на оператор има бъндъли за iPhone - качете ги на айпада и ще имате Personal Hotspot. Само за Виваком е задължително наличието на джейлбрейк.

Ето ви ги тук, специално модифицирани за да се качат на айпада: Глобул; М-Тел

Виваком

Бъндълът за Виваком изисква:

1. Джейлбрейк.

2. commcenter пач от следното репо в Сидия:

http://v.backspace.jp/repo/

Редактирано от victor11
  • 0
Публикувано

Златен си! Голямо мрънкане беше за тоя пуст хотспот (и от моя страна включително :))!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...