BANNN Публикувано Август 31, 2011 Публикувано Август 31, 2011 Free Category: Entertainment Updated: 15 July 2014 Version: 3.0.1 Size: 5.1 MB Language: English Developer: ivan d © Ivan Dimov Rated 4+ Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 4.1 or later. С БГ TV Guide можете да следите седмичната програма на над 100 телевизии излъчвани в българските кабелни и сателитни оператори. Функции: -Седмична програма за над 100 TV канала излъчвани в България -Възможност да пускате Local Notification които да ви напомнят за започването на дадено предаване/сериал -Възможност да търсите в седмичната програма на над 100-те телевизии -Когато разглеждате подробности за предаване/сераил виждате също подобни предавания/сериал през текущата седмица за дадената телевизия -Можете да направите списък с своите любими програми -Когато гледате списъка с вашите любими програми виждате какво дават в момента -В основния списък с над 100 програми може да търсите вместо да разглеждате целия списък 3 Цитирай
profusion Публикувано Август 31, 2011 Публикувано Август 31, 2011 За съжаление изисква 4.1 и не мога да го сложа, а много исках да го пробвам... Цитирай
fenbg91 Публикувано Август 31, 2011 Публикувано Август 31, 2011 Да, вчера я изтеглих, много е полезна..От бая време я чаках Цитирай
mitkoiphone Публикувано Август 31, 2011 Публикувано Август 31, 2011 Някой от шарените не може ли да направи като изискване минимум да е 3.1.3 ? Цитирай
The Shaman Публикувано Август 31, 2011 Публикувано Август 31, 2011 Ами пишете един мейл на разработчика де. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 2, 2011 Автор Публикувано Септември 2, 2011 Local Notification нещо не работи при мен. Цитирай
profusion Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 (редактирано) Ами пишете един мейл на разработчика де. Каза че ще има скоро ъпдейт и за по-долни версии на iOS EDIT: Не знам дали авторът пише тук, но го поканих в темата Редактирано Септември 2, 2011 от profusion Цитирай
BANNN Публикувано Септември 2, 2011 Автор Публикувано Септември 2, 2011 (редактирано) Ъпдейт можем да очакваме след 10-ти. П.П. - Извинявам се за подвеждането. Нотификациите работят просто има малък бъг в приложението и затова показва OFF в настройките за напомняне на избрано събитие. Редактирано Септември 2, 2011 от GPower Цитирай
mitkoiphone Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 С нетърпение очаквам да тествам да видя за какво иде реч Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 Готино е! Няма да купуваш вестник с книжка с програмата Цитирай
mitkoiphone Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 Всеки петък го правя. Айде стига спам 1 1 Цитирай
Grievous Публикувано Септември 11, 2011 Публикувано Септември 11, 2011 Нотификациите работят, но без звук. И при вас ли е така? За малко да изпусна головата фиеста вчера. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 11, 2011 Автор Публикувано Септември 11, 2011 Звука работи. Явно не си го чул! Цитирай
gimly Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 Много яко приложение - браво на колегата! Цитирай
masterspi Публикувано Септември 15, 2011 Публикувано Септември 15, 2011 Здравейте! Аз съм разработчика на приложението и щях да си пусна темата сам ,но докато си оправя сайтовете и влезна във форума и GPower беше пуснал темата БГ TV Guide в.1.1 е готов за тестване и ми трябват тестери за контакти тук . За звука е много тих и е нормалния звук за Нотификациите ,но приемам предложения с какво да го сменя . Ето и една снимка на 1.1: 3 Цитирай
Grievous Публикувано Септември 24, 2011 Публикувано Септември 24, 2011 След ъпдейта някои от каналите не се обновяват. Например Нова Спорт ми показва програмата от изминалата събота, а горе е маркиран деня петък. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 24, 2011 Публикувано Септември 24, 2011 Мда. Има го проблема Цитирай
masterspi Публикувано Септември 24, 2011 Публикувано Септември 24, 2011 Обновява се просто сега ако не е започнала програмата за днешния ден дава програмата от предишния ден. Просто скролни менюто с дните и кликни понеделник . Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 24, 2011 Публикувано Септември 24, 2011 Има ли начин да се подреждат каналите, които са в "любими"? Цитирай
masterspi Публикувано Септември 24, 2011 Публикувано Септември 24, 2011 Няма подобна функция но може да добавяш каналите един по един и така да ги подредиш. Тоест отмаркирваш всички и запазваш (има бъг които ще остане 1 канал дори да си отмаркирал всички) . След това даваш пак add/edit и маркираш един канал този които искаш да е наред и даваш запиши и така повтаряш за всички канали. Цитирай
Cyberman Публикувано Септември 30, 2011 Публикувано Септември 30, 2011 Лого, радио Варна - надпис, радио Бургас. Цитирай
masterspi Публикувано Септември 30, 2011 Публикувано Септември 30, 2011 Лого, радио Варна - надпис, радио Бургас. Имаш предвид iРадио , видял съм го от месеци но ме мързеше да го оправя сега трябва да са обърнати и да са си по местата. За БГ TV Guide тези дни трябва да бъде одобрена в. 1.2 в нея има само оправени бъгове свързани с iOS 3 1 Цитирай
masterspi Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 БГ TV Guide v. 1.3: ------------------------------------- -Нова Икона на програмата от Zdravko Georgiev (zdravkogeorgiev.com) -Оправен бъг с напомнянията при което след смяна на времето напомнянията идват 1 час преди започване на предаването -Оправен бъг за iOS 4.1 , при който програмата крашва при опит за преглед на подробности за събитие -И други бъгове 2 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 Има нови бъгове Слагам определено Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.