Публикувано Август 31, 201114 гд Free Category: Entertainment Updated: 15 July 2014 Version: 3.0.1 Size: 5.1 MB Language: English Developer: ivan d © Ivan Dimov Rated 4+ Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 4.1 or later. С БГ TV Guide можете да следите седмичната програма на над 100 телевизии излъчвани в българските кабелни и сателитни оператори. Функции: -Седмична програма за над 100 TV канала излъчвани в България -Възможност да пускате Local Notification които да ви напомнят за започването на дадено предаване/сериал -Възможност да търсите в седмичната програма на над 100-те телевизии -Когато разглеждате подробности за предаване/сераил виждате също подобни предавания/сериал през текущата седмица за дадената телевизия -Можете да направите списък с своите любими програми -Когато гледате списъка с вашите любими програми виждате какво дават в момента -В основния списък с над 100 програми може да търсите вместо да разглеждате целия списък
Публикувано Август 31, 201114 гд За съжаление изисква 4.1 и не мога да го сложа, а много исках да го пробвам...
Публикувано Август 31, 201114 гд Някой от шарените не може ли да направи като изискване минимум да е 3.1.3 ?
Публикувано Септември 2, 201114 гд Ами пишете един мейл на разработчика де. Каза че ще има скоро ъпдейт и за по-долни версии на iOS EDIT: Не знам дали авторът пише тук, но го поканих в темата Редактирано Септември 2, 201114 гд от profusion
Публикувано Септември 2, 201114 гд Автор Ъпдейт можем да очакваме след 10-ти. П.П. - Извинявам се за подвеждането. Нотификациите работят просто има малък бъг в приложението и затова показва OFF в настройките за напомняне на избрано събитие. Редактирано Септември 2, 201114 гд от GPower
Публикувано Септември 11, 201114 гд Нотификациите работят, но без звук. И при вас ли е така? За малко да изпусна головата фиеста вчера.
Публикувано Септември 15, 201114 гд Здравейте! Аз съм разработчика на приложението и щях да си пусна темата сам ,но докато си оправя сайтовете и влезна във форума и GPower беше пуснал темата БГ TV Guide в.1.1 е готов за тестване и ми трябват тестери за контакти тук . За звука е много тих и е нормалния звук за Нотификациите ,но приемам предложения с какво да го сменя . Ето и една снимка на 1.1:
Публикувано Септември 24, 201114 гд След ъпдейта някои от каналите не се обновяват. Например Нова Спорт ми показва програмата от изминалата събота, а горе е маркиран деня петък.
Публикувано Септември 24, 201114 гд Обновява се просто сега ако не е започнала програмата за днешния ден дава програмата от предишния ден. Просто скролни менюто с дните и кликни понеделник .
Публикувано Септември 24, 201114 гд Няма подобна функция но може да добавяш каналите един по един и така да ги подредиш. Тоест отмаркирваш всички и запазваш (има бъг които ще остане 1 канал дори да си отмаркирал всички) . След това даваш пак add/edit и маркираш един канал този които искаш да е наред и даваш запиши и така повтаряш за всички канали.
Публикувано Септември 30, 201114 гд Лого, радио Варна - надпис, радио Бургас. Имаш предвид iРадио , видял съм го от месеци но ме мързеше да го оправя сега трябва да са обърнати и да са си по местата. За БГ TV Guide тези дни трябва да бъде одобрена в. 1.2 в нея има само оправени бъгове свързани с iOS 3
Публикувано Ноември 9, 201114 гд БГ TV Guide v. 1.3: ------------------------------------- -Нова Икона на програмата от Zdravko Georgiev (zdravkogeorgiev.com) -Оправен бъг с напомнянията при което след смяна на времето напомнянията идват 1 час преди започване на предаването -Оправен бъг за iOS 4.1 , при който програмата крашва при опит за преглед на подробности за събитие -И други бъгове
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате