sarttana Публикувано Ноември 1, 2009 Публикувано Ноември 1, 2009 за 2 изпратени и 2 получени собщения- send 10kb recived 12kb Цитирай
genie Публикувано Ноември 2, 2009 Публикувано Ноември 2, 2009 Инсталирах го,стартирах го,на ектана излиза надпис "connecting,please wait!" и до там?!Чаках поне 10мин и все същото.Рестартирах и пак-без промяна.Някакви идеи? Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 2, 2009 Публикувано Ноември 2, 2009 На мен пък много пичове ми писаха и аз им отговорих и до там. Само пробват, а не отговарят! :poke: Но при мен работи, защото с Jorky_pld го тестваме почти всеки ден :mrgreen: Цитирай
netmonk Публикувано Ноември 2, 2009 Публикувано Ноември 2, 2009 genie, ето една идея. Отвори първа страница на тази тема и прочети постовете GPower, при вас работи без грешка, защото сте ФО. ФО няма проблем с пуш, а само хактивираните - това поне успях да прочета... Цитирай
bobbyggx Публикувано Ноември 2, 2009 Публикувано Ноември 2, 2009 Аз също нямам никакви проблеми, тествах го поне 100 пъти, нито един път не отказа Цитирай
netmonk Публикувано Ноември 2, 2009 Публикувано Ноември 2, 2009 Мисля, че го подкарах... ID: netmonk Цитирай
vespov Публикувано Ноември 3, 2009 Публикувано Ноември 3, 2009 И аз съм доволен от приложението но излезе едно проблемче.И аз като повечето изтеглих Fix-са защото не се стартираше приложението, но няколко минути след това взе да ми претопля телефона и да ми смъква батерията много рязко.И друг път ми се е случвало това и решавам проблема с рестор.Приключих с рестора и нарочно не съм теглил качал и каквото и да било друго с телефона да засека дали ще ми смъква батерията по същия начин и се оказа че си е както преди жив и здрав.На следващия ден качам пак iPing заедно с Fix-са и до 20 мин пак започна да грее телефона и да яде батерията. Други не виждам с този проблем но аз 2 пъти качам приложението и 2 пъти един и същ проблем. С 2G FW 3.0 съм в момента. Сега пак ще правя рестор и мисля да мина на 3.1 и да видим дали ще остане проблема. Много ме зарадва приложението ама ... как да го ползвам ако батерията ще ми пада за няколко часа :confused: Ако имате и някъкви съвети , идеи и каквото и да било с радост ще ги пробвам и тях но като за начало мисля да направя рестора Цитирай
Nixing Публикувано Ноември 3, 2009 Публикувано Ноември 3, 2009 Програмата щеше да е страшна ако не се използваше интернет за изпращане на съобщенията(както при BlackBerry - pin), не мислите ли!? Цитирай
dirtyrule Публикувано Ноември 3, 2009 Автор Публикувано Ноември 3, 2009 Аз съм с 3.1 и нямам никакъв проблем.Не сам инсталирвал никакъв Fix .Та дори не го знам за какво служи Цитирай
vespov Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Вчера минах на 3.1 както бях планувал и наистина проблема изчезна само незнам на какво ли ще се дължи това да хаби батерия на 3.0 ама както и да е Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Ми 3.0 OS по принцип си е доста бъгава. При 3.1.x са оправени доста неща. Цитирай
netmonk Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Може би е смешно, че не съм си давал сметка, но при изпращане и получаване на push съобщения се генерира трафик и по wifi и по мобилен интернет. :mytwocents: Цитирай
vasil67 Публикувано Ноември 7, 2009 Публикувано Ноември 7, 2009 Преодолях го най-сетне My ID: vasil67 естествено Сега трябва да се пробва. Цитирай
netmonk Публикувано Ноември 8, 2009 Публикувано Ноември 8, 2009 Понеже изпращам съобщения на хора, които са си дали id а не получавам отговорите, моето предположение е, че при вас push не работи коректно. Добър начин да проверите дали push наистина работи е като използвате програмата iPush Test. Цитирай
molivablue Публикувано Ноември 8, 2009 Публикувано Ноември 8, 2009 My ID : molivablue . Обаче в посоченият сорс няма Push Fix ????? Цитирай
netmonk Публикувано Ноември 8, 2009 Публикувано Ноември 8, 2009 Push Fix от Сидия вече се казва Youtube Fix, защото не оправя Push а само YouTube. Засега, единственото решение, което съм открил, че работи е предложеното от mupo в една друга тема: http://pushfix.info/ но е платено. Аз съм с това нещо и работи безотказно. Сума ти неща изпробвах, но се оказва, че за хактивираните телефони не се генерира уникален цифров отпечатък и затова не могат да получавати и изпращат коректно push съобщения. Цитирай
Nixing Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Ето ви за всеки случай още един source за pushfix. http://repo.beyouriphone.com/ Cydia/Manage/Sources/Edit/Add/http://repo.beyouriphone.com/Add Source и сте готови... Цитирай
pacispain Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 ID - pacispain - в чужбина съм ако някой иска да тества. Цитирай
Razer Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 Добре де.. защо не ми бачка Пуш Фикса на 2Г-то... прочетох и неща от където се било оправяло... ама не ми вдъхват доверие.. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.