svetozar stefanov Публикувано Октомври 30, 2009 Сподели Публикувано Октомври 30, 2009 Ами изчезна ми и незнам защо :confused: Знам само че стана преди месец като качих 3.1.2 Ако някой може да помогне ще съм благодарем Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mupo Публикувано Октомври 30, 2009 Сподели Публикувано Октомври 30, 2009 Коя е тая икона и как включваш безшумен режим на iPod Touch? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 svetozar stefanov Публикувано Октомври 30, 2009 Автор Сподели Публикувано Октомври 30, 2009 Става дума за iphone. Извинявам се ако съм се изразил грешно Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 tonygti Публикувано Октомври 30, 2009 Сподели Публикувано Октомври 30, 2009 Да, като натиснеш на безшумен режим и при мен не се получаваше, но инсталирах StatusNotifier и взе, че почна да се показва... Нямам представа каква е връзката, но в момента държа StatusNotifier в телефона си единствено заради тази иконка, тъй като и без това ако някой ми звънне и не ме подсеща, въпреки че съм задал настройките... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 John Digweed Публикувано Октомври 30, 2009 Сподели Публикувано Октомври 30, 2009 Oтстранен е проблема. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 BANNN Публикувано Октомври 30, 2009 Сподели Публикувано Октомври 30, 2009 tonygti - направи ли това коет е описал Mupo ТУК? За да ви проработи известяването качете прикачения файл (преди това го изкарайте от архива) във /var/mobile/Library/Preferences и направете респринг.Самите настройки за известяването в програмата не работят независимо, че са на ON. Това е поправено от автора (3744111), но все още не е пуснал нова версия. Във файла са включени всики възможни опции, интервала на известяване е направен на всяка 1 минута, като известяването се повтаря 5 пъти, но вие може да си го промените от настройките в Settings както ви е удобно. com.otyo.StatusNotifier.rar[/attachment:25363uju] ....Единственния недостатък е, че когато забраня известяването на смс (SMS Privacy) с iBlacklist звука си остава по подразбиране, а не този който съм си сложил аз. Звука с тема ли го сменяш? Ако да, може да го смениш ръчно, намира се в /System/Library/Audio/UISounds (SNReminder.caf). Другия вариант е да не използваш iBlacklist (но не зная дали проблема е в него), за да разкараш PopUp прозорците, а да използваш PopupBlocker. Приложението е дело на човека направил Lockscreen Info, Clock Hide, WinterBoard Lite и WinterBoard Settings. Все още е бета версия, но работи безпогрешно и има можеш да настроиш кои "прозорчета" да се блокират и кои не. Сорса е http://david.ashman.com/beta/ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 svetozar stefanov Публикувано Октомври 30, 2009 Автор Сподели Публикувано Октомври 30, 2009 john отново ми реши проблема Прати ми файлове с иконите и след като ги сложих в темата и пуснах през winterboard проблема се реши Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 tonygti Публикувано Октомври 30, 2009 Сподели Публикувано Октомври 30, 2009 GPower, еми не го бях направил. Въобще съм изключил след преминаването ми на 3.0, че трябва да се правят такива неща и си мислех, че програмата си пречи с някоя друга и затова не работи известяването. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Grievous Публикувано Октомври 31, 2009 Сподели Публикувано Октомври 31, 2009 Иконата си е там, просто премахнах процентите за батерията, алармата и се появи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mupo Публикувано Октомври 31, 2009 Сподели Публикувано Октомври 31, 2009 Ами кажи, че за тази икона става въпрос, хем те попитах.... Иконата на статусбара я добавя приложение за известяване (StatusNotifier, Notifier). Без такова допълнително приложение софтуера на телефона няма такава опция. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Въпрос
svetozar stefanov
Ами изчезна ми и незнам защо :confused:
Знам само че стана преди месец като качих 3.1.2
Ако някой може да помогне ще съм благодарем
Линк към коментара
Сподели в други сайтове
9 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.