Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Iphone 3GS съвети?

didistyle

Recommended Posts

Не намерих друг подходящ раздел затова сложих тука темата, та...

Харесал съм една 3гс-ка(16гб черен+бонус бял панел) от един приятел и искам да попитам какво точно да гледам като я купувам?

Никога не съм имал, само съм разцъквал на игри и нет от приятели.

До колкото разбрах пукнатия панел долу при буксата е съвсем нормално нещо за 3-ките (въпросния, който съм харесал и той е така, но е съвсем леко и забелижимо), дали ще ми прави проблеми след време, да стане по-голяма пукнатината?

иОС му е 4.3.3 и ми каза да не го ъпдейт, защото щял да се заключи (телефона е внос от Англия ако това има значение).

Камерата си бачка доволно, ви-фи също няма проблеми, та има ли нещо което трябва да погледна преди да го купя?

Дава ми го за 280лв, което мисля е добра цена?

Поздрави!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това с "нормалната" пукнатина винаги ми е било много смешно по обявите;) Нормално било :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Просто с такова впечатление останах, защото на доста обяви и хора ми казват, че имат такива пукнатини.

Никак не е смешно, не знам от какво се получават ама след като доста хора го имат тоя проблем..значи нещо от Аппле не са доизмислили работата...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз имам едно 3G от около три години, едно 3gs от около две и нямам описания проблем. Причината за него е най-вероятно (със сигурност) немарливост.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хммм, джи пи ес - ът работи ли без интернет? :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами да, като за единица ;) Човека е добре да знае минусите все пак.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...