Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

Проблем със стартирането на 3G 8GB .


spolkaccc

Въпрос

Здравейте , незнам дали е правилно че отварям нова тема но потърсих из форум-а и ми се струва че не намерих проблем точно като моя. Ако не е така и се повтарям с вече съществуваща тема моля да ме извините.За какво става дума:

Намерих едно 3G 8Gb в таксито след работа с сим карта на AT&T т.е би следвало да е заключен , много се израдвах прибрах се ,натиснах " power " бутона и греда - нищо не стана черен екран. Реших че няма ток в батерията ,включих го в зарядното и се появи ябълката , израдвах се пак ,че всичко е ок и след 2мин. -пак греда , ябълката почна да изчезва ,започна да става все по тъмна и по тъмна докато екрана стана чисто черен и нямаше нищо,оставих го 3-4 часа да се позареди мислеики , че е батерята .След 4тия час натиснах " power "бутона и стана пак същото ,появи се ябъклата за 1-2 мин и след това пак черен екран . Значи като не е включен към зарядното или компютъра въобще не иска да се пуска .Включих го към компютъра (с iTunes 9.0.2 и Windows 7 съм ) и iTunes не го засече нищо пак се появи ябълката за минутка и стана черен екран .Опитах с WinSCP , DiskAID ,iFunbox пробвах и с iPhone Configuration Utility нито едно от тези приложения не успяваше да го открие.Тръгнах да правя restore задържах "sleep + power " както си се прави и се появи ябъклата продължих да държа появи се кабелчето със знака на iTunes и iTunes ми изписа "iPhone in recovery mode "натиснах " shift + restore" и избрах съответния custom - ipsw почна да зарежда и екрана на телефона примигва става бял и iTunes изкарва грешка (23) .Пробвах със всички custom-и пробвах с оргинални 3.0 ,3.0.1 едно и също всеки път. Накрая пробвах директно от iTunes да update и restore нищо пак същото .Пробвах дори с "redsn0w " но нищо зацикля на бял екран пак .Четох за тъй нареченото от хакерите Comma Mode незнам това ли е и каво да правя вобще .Някой ако има нещо на ум да пише много ще съм благодарен .Мерси предварително .

Съжелявам че се получи малко дългичко но се опитах да бъда изчерпателен. :arrow:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

3 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Или е кома както казваш, или е блокиран чрез MobileME. След като очевидно си наясно как стават нещата - опитвай до победа. Пробвай на друга машина - мак или екс пи.

П.П. Важно: вкарай го в дфу, не в рикавъри и тогава опитвай.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

През Mobile Me ще могат и да те локализират къде си. Очаквай посещение от полицията. А може и да е на някой черен наркодилър. Тогава ще ти трябват нови колена :tease3:

Не мога да разбера, защо нито едно от нещата, които си направил, не е свързано с откриването на собственика на телефона? Все пак той не е твой и може би някой страда за него. Може да отидеш в АТ&Т и те ще го намерят по сим картата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Наистина не съм писал нищо за връщане на телефона въпреки че си го помислих, но пък и никой вече 10 дни не се е обадил във фирмата кадето работя . Не го отнесох в AT&T защото по скоро реших че някой е решил просто да се отърве от него отколкото да го е изгубил и след това да страда за него, поради факта ,че телефона го намерих с много счупен дисплей на много малки парченца ,отзад е толкова изтъркан че едва се чете натписа iPhone 8GB и другото което е че двете винчета отдолу които се махат за да го отвориш липсват и сега свободно се отваря .Затова помислих че на дали много липсва но този който го е оставил там , пък и при положение че и не работи ,а и изглежда няма и да почне .

Иначе пробвах и 20тина пъти в DFU mode с iTunes и пак не. Единствено постигнах нчкакъв успех с redsn0w и след waiting for reboot .... и бял екран за 5мни. излезна на телефона иконата с hard disk-a и надпис downloading jailbreak data .. и почна да зарежда .redsn0w изписа uploading ramdisk .. след това updating kernel ... мисля свърши ,изписа done ! , натиснах finish и телефона пак изгасна ,черен екран .Пробвах после пак няколко пъти да restore но нищо .Изглежда че е в кома и няма оправяне. :arrow:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...