Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Unlock/Jailbreak на iPhone 2G FW 3.1.2 чрез blackra1n

Recommended Posts

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Сичко 6 мерси много , лесен джайл и ънлок ;):smile::)

Sladichuk: А "сичко" ще е 6+, ако започнеш да спазваш правилата, които явно при регистрацията си си излъгал, че приемаш да спазваш. За целта– спешно, неотложно и светкавично марш ТУК, с особен акцент върху ТОВА, и за в бъдеще ги спазвай, да не се налага да те приветстват с welcome в онази, "мандаринената" група, че численият й състав множко намаля! :twisted:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

ЗДРАВЕЙТЕ

Имам следния проблем...

имам един 2G Iphone 3.1.2

проблема е ,че момичето което го ползва го е update и сега ми дава SOS emergency само ,

та пробвах с BlackRa1n няколко пъти от различни комп и не става ... уж пише , че е ок и после

пак ме връща на СОС екрана и пак е заключен... Itunes ми иска оргиналната карта ,за да го активира и

незнам какво да правя....

Sladichuk:

"–Пенчо бре, чети!

Пенчо не чете.

–Пенчо бре, търси!

Пенчо пак не ще.

Пенча го мързи,

гледа да лежи..." Пенчо Славейков style

Публикувано

Е изпълни ли т.8, т.9 и т.10 от ръководството в първия пост?

Публикувано

Колеги и аз имам малък проблем.Ресторнах до 3.1.2 за 2Г но изпълних всичко до т.8 понеже като кача Ботуша не ми намира оператор.Проблема ми е,че нямам връзка с youtube и някои нови приложения не мога да инсталирам.Правилно ли съм кракнал itunes със appsync 3.1.2 или ми трябва друга програма.Помогнете хора

Публикувано

Абе, ти, да не би да имаш някакъв проблем с четенето? viewtopic.php?p=44632#p44632

За инсталирането на приложения от iTunes сложи AppSync per OS 3.1 от htth://repo.beyouriphone.com/ в Cydia.

Публикувано

Спокойно бе отворен,не се вживявай толкова-благодаря ти все пак за помощта

Sladichuk: Още един пост с подобен тон към човек, на който можеш само да благодариш,след което кротичко да се свиеш и самозаточиш в раздела с правилата, и ще си в състояние да си комуникираш с когото и да е било тук амо с помощта на екстрасенс!

Чакам само да видя дали ще се съобразиш, а и дали ще си оправиш и профила....

Публикувано

Неблагодарника си заслужи официално предупреждение!

Публикувано

Интересното е, че след като дадох на BootNeuter "flash" и доста време ми стоеше на determinating setting (или нещо подобно) чаках около половин час, че ако не и повече и накрая го изключих и пак го включих и накрая всичко беше наред (поне така си мисля аз).

Публикувано

След дълго застояване на FW 2.2.1, най-накрая и аз минах на FW 3.1.2 :clap 3: Всичко мина безпроблемно, по описания от mupo начин.Моя съвет е да четете и изпълнявате стриктно, инструкциите :)

Публикувано

Направих всичко както трябва само blackra1n не ми излезна като иконка на телефона и в Cydia не намира bootneuter :eek:

Публикувано

А как имаш Cydia след като нямаш blacra1n? Как я сложи Cydia?

Публикувано

В рестор файла към 3.1.2 беше да не би грешката да ми е това че не е чист рестор файла (оригинален)

Sladichuk: Ти май пак в състояние, съответно на ника си пишеш.... за кой ли път..

Абе ти въобще нещо чел ли си в тоя форум? Толкова ли не правиш разлика между къстъм и чист рестор, и не знаеш кое се джейлва и ънлоква с blackra1n?

Я марш в продготвителното училище за оранжевата група (другото му име е "Радел Правила на форума"), и докато не изчетеш всички теми там, а после не изкликаш 100 пъти върху онова, дето му се казва "Търсачка", гледай да не се изпуснеш да пишеш пак в някоя тема :evil:

Публикувано

Имам въпрос към Миро: как правиш Set as new и го активираш без оригинален СИМ? или аз нещо правя грешно.... в момента съм в процес ама немога да продължа.... мерси предварително...

Публикувано

Благодаря за забележката, объркващо е както съм го написал в нея точка, но така се получава като пишеш първата точка след другите. :lol:

Има се предвид след като тръгнеш да правиш първата синхронизация на телефона с компютъра да не връщаш BackUp-a, а да избереш Set as new.

Публикувано

в такъв случай.. как активирам телефона за да стигна до там че да инсталирам сидия..., аз в случая го активирах с оригинална карта, но пък имам проблем c BootNeuter, вече 1ч стои на PLS wait... determining settings... има6 ли идея каде бъркам? мерси..

Публикувано

Ако съдя по профила ти - преди си бил с 3.0,т.е. тел-а ти е бил с отключен BB 04.05.04_G. Оттам идва въпроса : Защо изобщо ползваш Boot Neuter-a??? Не четеш ли?

След рестор-а до 3.1.2, тел-а ти е бил с локнато меню и наличен сигнал от оператора. Мога да се обзаложа.

Публикувано

crasio, телефона се активира и jailbreak-ва едновременно като се пусне blackra1n и не е нужна оригинална карта.

За отключването ти е отговорено, а и преди това го пише в темата.

Публикувано

Извинявам се може би се подведох от Set as new и го активирах с оригинална карта и след това пуснах вlackrain и имах проблем с unlocka сега повтарям процеса отначало... дано се получи... стартирах от 2.х към 3.1.2 тъй като не е моя телефон :)

ПС: иначе изчетах темата няколко пъти :lol:

ще пиша след малко дали се е получило.

-- Съб Дек 19, 2009 1:36 am --

повторих всичко по инструкцията, но когато сложа глобул сим и изписва different SIM detected...

някои да има идея :lol: как да го ънлокна ,ч с bootneuter нестава...

-- Съб Дек 19, 2009 2:29 am --

като последно бих добавил, че не стана ънлока по този метод...2G от 2.х до 3.1.2 и използвах custom FW и всичко е ОК..благодаря

Публикувано

Здравейте.

Усмелявам се пак да попитам точки 9,10 и 11 защо са нужни?

Понеже без да правя това всичко изглежда нормално ?

С Iphone 2G 8GB съм.

Благодаря ви предварително!

Публикувано

Под нормално какво се разбира? Отключен?

А ако е заключен (и към кого) с каква карта ползваш телефона?

Публикувано

Нужни са за да се отключи телефона, ако след направата на предните точни е все още заключен и не намира мрежа.

Публикувано

Ами намира си мрежа всичко според мен работи нормално.

Иначе съм с карта на Глобул.

Публикувано

Здравейте,съфорумци

Имам едно питане...Значи правя всичко както е описано в първия пост,телефона работи перфектно,но не е Джайлнат,бихте ли ми казали каде мога да бъркам. Телефона е iPhone 2G FW 3.1.2 чрез blackra1n. Благодаря предварително

Публикувано

jimis, как разбра това? Имаш ли приложението blackra1n на телефона си?

Опита ли да инсталираш през него Cydia?

Точно това изречение не разбрах също

Телефона е iPhone 2G FW 3.1.2 чрез blackra1n

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...