jimis Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 vasil67...Имам инсталирана blackra1n на телефона,нали от там си инсталирам и Cydia.А се разбира,че не е джайлнат по това че не ми дава да отворя файловата система,нито с iFunBox, нито с Iphone PC suite.Явно нещо не правя като хората.... Цитирай
John Digweed Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 Прочети тук! viewtopic.php?p=38258#p38258 Цитирай
jimis Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 john_digweed...Благодаря за инфото,който не чете така е. Цитирай
vasil67 Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 Това е друго нещо, не се беше конкретизирал в какво се състои проблема,а не че не си го джейлнал :surprised: Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 В сорса ModMyi излезе afc2add пакет, който оправя проблема с ifunbox и iPhoneBrowser автоматично. Цитирай
pApit0 Публикувано Януари 4, 2010 Публикувано Януари 4, 2010 Днес ресторнах 2 пъти телефона , изтеглих Cydia през blackra1n , след това изтеглих и bootneuter , след което направих опциите както "mupo" е показал в описанието ,след което нищо -> No service Сега забелязах ,че преди да го флашна с ботуша ,wi-fi имам с много добър обхват , но след като го флашна с ботуша , wi-fi изчезва (опцията от Settings->Wi-Fi е неактивно и пише No Wi-Fi) ,също така нямам и обхват към оператора No Service Но в Settings->General->About->Wi-Fi Address си имам написан МАК адрес iPhone 2g 8gb FW-3.1.2 (изтеглен от форума,не е къстъм версия !) Help -- Пон Яну 04, 2010 3:53 pm -- 14:45h - направих Hard Reset , Wi-Fi имам ,тоест не ми седи неактивно. Но обхват към оператора все още нямам :S 15:05h - видях , че нямам Wi-Fi отново е неактивно , Settings->Wi-Fi 15:11h - отново направен Hard Reset , Wi-Fi има , опцията е активна 15:12h - отворих иконката BootNeuter ,след което Wi-Fi изчезна , опцията стана отново неактивна Помагайте колеги ! -- Пон Яну 04, 2010 7:11 pm -- 18:14h - Сложих FW 3.0 ,който се отключва автоматично с bootneuter след restore и отново нямам обхват ... днес ще погледна кабелчето за антената да не би нещо не е закачено както трябва или пък случайно прекъснато ... дайте някакви идеи. Остана ми сега да пробвам с рестор към FW3.0 и да пробвам с ultrasn0w и там ако не бачка и кабелчето е наред ще си търся друг ком борд. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 5, 2010 Публикувано Януари 5, 2010 Ако телефона ти е бил и преди с отключен 04.05.04_G - не търси проблема в ком борд-а. Един път отключен 04.05.04 бейзбанд, няма нужда от повторно "ботуш"-ване. Обикновено при повторение на ботуша се получават гореописаните проблеми. Свали го на 3.0 в ДФУ, мини го с редсноу и после го качи отново БЕЗ ДА ПОЛЗВАШ отново boot neuter-a. Цитирай
pApit0 Публикувано Януари 5, 2010 Публикувано Януари 5, 2010 Значи да кача 3.0 ,да го мина с redsn0w и после с какво да го отключа ? Или той вече се води отключен ?! Само redsn0w слагам ,но без опция Unlock така ли ?! Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Със, колега. С redsnow няма грешки. Свали си и буутлоудърите за 2G - bl39.bin и bl46.bin -- Днес, , 13:28 -- За всички , които нямат сигнал на оператора след ползване на bootneuter: Влизате в var/root/library - намирате папката Lockdown, копирате си я някъде за всеки случай и после я триете от телефона. Направете hard reset и воала - би трябвало да имате сигнал. Метода работи на 2Г с бейз 04.05.04_G, на който сте приложили погрешно буут-а. Казвам погрешно, защото ако веднъж е бил отключен(още при FW 1.1.4, след него всички FW са с този бейзбанд) - други намеси НЕ СА НУЖНИ!!! Цитирай
pApit0 Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 И това не помогна , май ще си търся ком борд Цитирай
InaYo Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 Здравейте, Аз имам следния проблем. Имам iPhone 2G, v.2.2.1, не е фабрично отключен, от САЩ е. Последния път е jailbreak-нат с QuickPWN. Миналата седмица нещо му стана. Сложих го на заряд да се зарежда, но не ми даде индикация (т.е. не се появи батерийката), че се зарежда.(иначе батерията си се зарежда, но изкючително бавно). Като свързах телефона към компютъра, компютъра не го разпознава: "One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message.". Реших, че може да е от кабела, пробвах с друг, но пак не става. Следователно заключих, че проблема е software-ен и реших да го включа в DFU mod и да го jailbreak-на до fw.3.1.2, но дори като го вкарам в recovery mode (като ми се появи иконката на iTunes с кабела) нищо не става, компютъра пак не го разпознава. Как мислите дали проблема е в софтуера? и как да го джейлбрейкна до 3.1.2.? Предварително ви благодаря за помощта! Цитирай
Kaloyan Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 Как така ти заключи, че проблема е софтуерен, като единствено си пробвал с друг кабел?! Щом и с друг кабел не става най-логично е, че имаш проблем с конектора на телефона. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 (редактирано) Преинсталирай тюнса, или опитай на друг компютър. Може да се е бъгнал някой драйвер в тюнса. ДФУ и рикавъри не е едно и също, ти в какъв режим опита в крайна сметка? При успешен ДФУ - екрана е черен. Евентуално след това търси хардуерен проблем. Оправи си името на града в профила, според правилата - иначе ще се наказваме. Редактирано Февруари 4, 2010 от alxx Цитирай
InaYo Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 Пробвах да вляза първо в DFU mode после и в Recovery mode и в двата случая не стана. Windows-a не разпознава устройството. Опитах и на друг компютър също не стана. A iTunes-а го преинсталирах вчера. Версията му е 9.0.0.70, но не съм имала проблеми със свързването преди това. Искам да отбележа, че телефона преди да ми да де този проблем предния ден го бях зареждала (чрез зарядното му), и телефона нито е бил намокрян нито е падал. Просто си се бъгна. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 Логичният отговор е: или и новият кабел не е читав, или телефона е за ремонт. Прати го на Aveliky с куриер. Цитирай
joroiliev Публикувано Февруари 10, 2010 Публикувано Февруари 10, 2010 (редактирано) Тъй като съм пряко заинтересован по разработката на софтуер за отключването на новият бейсбенд постоянно чета в нета всякаква информация. Това до което се докопах тази сутрин е че GeoHot няма да се занимава с отключването и джаилбрейка на 3.1.3. Това е много много лошо!!! Quote by GeoHot And I'll repeat this one more time, I have no plans to work on an untethered jailbreak. I don't know who, if anyone, is, or if/when it'll be released. Редактирано Февруари 10, 2010 от joroiliev Цитирай
bankin Публикувано Юли 17, 2010 Публикувано Юли 17, 2010 направих рестор през itunes изключих телефона и пуснах blackra1n и ми излезе съобщение че не намира файл ASL.dll къде бъркам Цитирай
Grievous Публикувано Юли 17, 2010 Публикувано Юли 17, 2010 Има blackra1n за iTunes 9.1.x и нагоре. Използвай него. Цък Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юли 17, 2010 Публикувано Юли 17, 2010 Че не четеш... Погледни версиите на iTunes и Blackra1n, които ползваш, и се сети да потърсиш iFixer и iReb, и да разбереш за какво служат... Цитирай
bankin Публикувано Юли 17, 2010 Публикувано Юли 17, 2010 благодаря ти Grievous Grievous: Има си бутонче за благодарности, използвайте го! Цитирай
acceleratorr Публикувано Август 11, 2010 Публикувано Август 11, 2010 И при мен е същия проблем и за да доуточня след като ми изпише че е готов и се рестартира пак е на спешни номера. Т.е. няма спринг борд няма как да изпълним точки 8 9 и 10. Иска ми Сим карта на оператора а тя е в Хонг Конг...... какво да правя в случая? Моля Ви помогнете Малко данни: 2Г 16ГБ ФВ 3.1.3 заключен и очевидно за момента деактивиран.... ЗДРАВЕЙТЕИмам следния проблем... имам един 2G Iphone 3.1.2 проблема е ,че момичето което го ползва го е update и сега ми дава SOS emergency само , та пробвах с BlackRa1n няколко пъти от различни комп и не става ... уж пише , че е ок и после пак ме връща на СОС екрана и пак е заключен... Itunes ми иска оргиналната карта ,за да го активира и незнам какво да правя.... Sladichuk: "–Пенчо бре, чети! Пенчо не чете. –Пенчо бре, търси! Пенчо пак не ще. Пенча го мързи, гледа да лежи..." Пенчо Славейков style Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 То пък бива неориентираност, ама при стар фърм, и безкрайно дъвкани неща.... Хич не си играй повече, като не се сещаш да погледнеш версиите на тууловете, кое с кое става, и т.н, и явно нещо не правиш както трябва, ами щом става дума за 2G на 3.1.3, направо отивай в темата за redsn0w, и първо се просвети, четейки всичко от–до, и после действай както е указано там. Цитирай
PunkoHead Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 Е то там първия ти пост да се прочете вече става ясно.. Както се казва, и индианец да го прочете, пак ще се справи.. Цитирай
ronaldinho1995_2007 Публикувано Май 27, 2011 Публикувано Май 27, 2011 На мен ми спира на точка 5 и пише running на компа и забива,вече 10 мин стои така и не мърда.. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.