Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone Apple event 04 Октомври

Recommended Posts

Публикувано

Сега последно Siri - то ще го бъде ли на 4 - ката, или само тези с "S" класата ще се "облажат"?

Публикувано

Последно колко е рама? Ако е 1 GB наистина откъм хардуер е трепач!

1GB RAM

Публикувано

Айде наздраве :))) за новата 4S-ка, точно след месец ако не и по рано, вече няма да се мрънка за това какво се очаквало пък какво излезло.... ами ще се мрънка откаде да се сдобием с новата 4S-ка. Аз не съм изненадан а и предполагам че тези които се интересуват и четат всеки ден новини също няма да са изненадани от вечерта, аз съм много доволен от това което предстои не само като хардуеър ами също и софтуеър, все пак iOS5 предлага доста новости :)

Публикувано
Публикувано

Споменаха, идва на 12 Окт.

Публикувано

Здравейте ще може ли да ми кажете каква е разликата между ipod 4g и новия мерси. и параметрите ако може

Публикувано

Споменаха, идва на 12 Окт.

Само да не дойде с влака София-Кардам, че може и да не дочакаме :)))))

Публикувано

1GB RAM

Какви са тези глупости, които приказваш?!

Рам паметта си е 512 МБ.

Здравейте ще може ли да ми кажете каква е разликата между ipod 4g и новия мерси. и параметрите ако може

Никаква.

Публикувано

Макар и да очаквах , че няма да има айфон 5 , все се надявах , че греша. Жалко така ми се искаше да си сменя 3гс-а с петица , но явно ще се чака. Тъкмо ще усъвършенстват "ZEN" и ще се вихрим като Блейк из вселената хехехехехехее.

Публикувано

Най-хубавото е че 3GS е още в играта :yahoo:

Публикувано

Люска, плашиш ме пич! Нямате ли момичета в квартала та ще си общуваш с телефон. А дано на 5-цата сложат една аЙП**ка, че ще се изчекярите.

@ Венко за бозата няма ядове, само че вече не помня какъв беше баса. Но бозичка ще има + три модела фафли "Винкел" :smile:

Хаха бе то в квартала е пълно, ама жената не дава да ги е. Скоро ще и покажа обаче, че пред винкелО, всички са равни! :)

Публикувано

Какво се случи с iCloud, че нещо пропуснах?

Кога ще му се радваме?

Публикувано

slaf, коментарите ти са супер "садържателни".

Любец:

iCloud Will Take Care of Your Virtual Storage Needs Come October 12

iPods – Touch Gets Retina Display, No Word of Classic

Публикувано

Добре че им се оправи сайта. Представете си колко хора са оптивали, че точно на епъл да падне сайта. Ениуей, 4с много радва, iOS5, icloud и siri и още и още и още...

Браво!

Публикувано

SIRI-изглежда интересно, но само като технология, поне за мен. Нали се сещате, че гениите в Епъл не са го направили, така че да разбира какво говориш на български или примерно на ... румънски

Публикувано

То и на английски толкова ще разбира. Вече си представям как всички вървят по улицата и говорят сами на себе си, т.е. с iPhone-ите си ;)

Публикувано

Ами ще си упражняваш английския ;)

Публикувано (редактирано)

Siri - то..... iCloud - a... Като цяло, iOS5...

После ми говорят, "Ама ти що неси взе т`ва новото - ХашТеЦе, ами тоя АйФон?!

Аз: Кое?! За HTC ли говорим?

"Да бее да бее онова с големия екран"

iPhone :yahoo: :yahoo:

Революционния телефон, както казаха едно време. :wub:

Редактирано от miscellan30us
Публикувано

Абе да, ама докато намеря гръцки ресторант може да умра от глад ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...