Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone Apple event 04 Октомври

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

И в този ред на мисли вече си представям :

Редактирано от eek
Публикувано

Кво всички пъшкате по тва Сири като че ли тук ще влезне в употреба? Докъто ви разбере с акцента кво искате да му кажете ще го свършите 5 пъти.

Публикувано

То и ТАМ няма да влезе. Когато почнат да се правят безсмислени (поне за момента) неща, значи вече се чудят какво да предложат.

Публикувано

Който е очаквал iPhone, с холограмата и тем подобните шитни, като на клипчето дето се въртеше в нета и е вярвал на него, нормално да е разочарован. Излезе iPhone, какъвто реално се очакваше, какво повече може да се измисли на този етап. Аз лично се надявах на 4 инча дисплей, но живи здрави.

Публикувано

Малко си противоречиш, не мислиш ли?

Публикувано

Поне да го бяха пуснали с малко по-добри параметри от Самсунг Галакси S2:)

Публикувано

Едва ли, заради дисплейя половината във форума пишат:"Ба*ти тапия iPhone, очаквах много повече", а съм сигурен че 60% от тях пак ще си го купят. Единствено дисплейя не оправда очакванията + евентуално лек "фейс лифт".

Публикувано

Поне да го бяха пуснали с малко по-добри параметри от Самсунг Галакси S2:)

Като толкова ти харесват параметрите на S2 защо не си го вземеш? Имал ли си въобще някога телефон с Андроид?

Тия сравнения са ми толкова смешни. И Dell-ът ми е с много по-добри характеристики от Air-а, но познай кой се държи по-стабилно и по-безпроблемно... ;)

(тайната е в операционната система - може и извънземен хардуер да имаш, но ако няма читава ОС...)

Публикувано

Аз лично съм доволен, че оставиха същия дисплей. Според мен, големината му е оптимална за работа с една ръка. По-голям дисплей трябва да върви с приставка за удължаване на палеца, за да може безпроблемно да се достигат всички точки по него, без да е необходимо да прехващаш телефона или да си помагаш с другата ръка. Все пак масовият потребител няма пианистки пръсти.

Публикувано

Като толкова ти харесват параметрите на S2 защо не си го вземеш? Имал ли си въобще някога телефон с Андроид?

Тия сравнения са ми толкова смешни. И Dell-ът ми е с много по-добри характеристики от Air-а, но познай кой се държи по-стабилно и по-безпроблемно... ;)

(тайната е в операционната система - може и извънземен хардуер да имаш, но ако няма читава ОС...)

Не с лошо де:) Всеки изразява мнение. Моето е, че хората са разочаровани от това което видяха, очакваха повече. След като има толкова сериозна конкуренция в лицето на Самсунг, трябваше новия телефон да е поне малко по-добър от S2, а не добър колкото него. И не става дума какво аз бих си купил, а какво биха си купили хората при тези равни условия и според мен S2 имат предимство. Не показваш по-добро от конкуренцията значи признаваш, че към този момент те са достигнали върха и то преди теб. Не говоря против някой или нещо, говоря по принцип. Хората очакваха нещо невиждано до сега, свръх нова технология, на всякъде по света е било лудница в очакване на това, не говоря ей така, а мои приятели които живеят в различни краища на света ми казаха.

Публикувано

Apple направиха нещо иновативно още от iPhone 2G, който още работи и хората си го ползват с голям кеф. От излизането му всички си мислят, че всеки нов техен модел трябва да е иновативен. Не можете ли да разберете, че Apple не гони по-добър хардуер, по-голям дисплей или изобщо устройството им да е най или по от другите. Те гонят производителснот, батерия, здравина и качество. За мен те го постигат. Аз съм доволен от новия модел който презентираха и с нетърпение чакам да си го взема. На 100% съм сигорен, че производителността му ще е в пъти по добра от iPhone 4.

Публикувано

Пак казвам - при две различни операционни системи не може да гледаш характеристиките и да правиш директни сравнения. Всяка ОС използва по много различен начин наличните ресурси - на една може да и стигат 256 рам, но друга да иска поне 512 за безпроблемна работа. Или съответно по-бърз процесор и т.н.

Казваш, че няма свръх нова технология - от Live Blog-овете не се разбра толкова добре, но прегледай видеото (няколко поста по-нагоре го има) - виж частта за Siri и искам пак да кажеш дали според теб това не е "свръх нова технология". :) И тук нека не намесваме дали "това ще работи на Български" или не. Според мен няма никакво значение дали си в България, Щатите или Дагестан - всеки човек, говорещ английски над средното ниво, би се оправил със Siri (поне според мен).

Публикувано

Аз не твърдя обратното, но имам предвид, че масата хора така разбират нещата. Все пак ние сме една много малка част от потребителите:)

Публикувано

Винаги съм ценял труда на Vlad, но не ми е първа необходимост.

Публикувано

Никога не съм ползвал личен телефон или компютър на български. Така че ми е безразлично.

Свикнал съм на английски още от както нямаше преводи на операционните системи и програмите, дори много по трудно се оправям с български интерфейс.

Публикувано

Сега тегля GM версията на iOS 5. Уж пише, че нямало проблеми да се инсталира без developer акаунт...

И подкара ли иос 5?

Редактирано от Bobo

Дано да се намери начин да се "отключи" Siri за iPad 1,2

Редактирано от elwin
Публикувано

Телефона е уникален..в същата съвършена визия....всичко ново просто го прави...звяр!Ще разбие пазара!!!

Публикувано

Сложих 5.0 GM. Много добре се държи с 3GS! Слага се без developer account, само трябва да има iTunes 10.5 beta.

Ако някой има желание да експериментира - ето линкове:

http://cydiahelp.com/download-ios-5-gm-firmware-ipsw-for-iphone-4-ipad-2-ipod-touch/

Публикувано

Jail-a бачка ли при тебе? При мене Сидия не ще да тръгне...

Публикувано

Не съм джейлвал. А и засега не мисля. :smile:

Edit:

Сега забелязах нещо. В Music (вече се казва така, а не iPod) като обърна телефона в Landscape режим, докато зарежда обложките на албумите крашва и ме изхвърля от приложението. Имам качени 500 песни, не е като да са толкова много и да затормозяват нещо...

Edit 2:

Почна се с "хубавите" цени:

Black or White iPhone 4S 64GB (Factory Unlocked) - $1423.50

Black or White iPhone 4S 32GB (Factory Unlocked) - $1298.50

Black or White iPhone 4S 16GB (Factory Unlocked) - $1198.50

http://negrielectronics.com/

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...