Lyudmil Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Айде вече официално и на сайта с всички подробности http://www.apple.com/ Цитирай
Dean Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Тим Кух Просто очаквахме много,особено след като нямаше iPhone през лятото ии си мислехме,че ни очаква нещо супер ново и голямо НО каквото такова Сигурен съм,че всички ще искаме добавката "S" към телефончетата си така че.. Цитирай
djskinar Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Уникален ! Жалко, че няма да мога да си позволя да го притежавам. За мен дизайна е невероятен и много се радвам, че ще същия. Цитирай
Vancuver Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Access Denied You don't have permission to access "http://www.apple.com/iphone/" on this server. Reference #18.c79b1bc3.1317754138.162199b0 Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 (редактирано) Нов бас със някой, че батерита ще е като на 4-ка, но буксата ще е с 2 крачета в повече, ей така за спорта и да кажат , че е променена ! Гога, сега има ли боза печалба ? Редактирано Октомври 4, 2011 от kawabiker Цитирай
rnbmafia Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Access Denied You don't have permission to access "http://www.apple.com/" on this server. Reference #18.8eb61402.1317754275.c2c93d6 Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 хахаха не им издръжаха сървърите... 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Е аз го отварям даже има видео и всичко останало. Цитирай
Vancuver Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Или просто подменят информацията. Вече е ОК Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 хахаха не им издръжаха сървърите... А на мен нервите. 1 Цитирай
sevit0 Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 като цяло сам разочарована очаквах нещо повече,все пак толкова време чакахме и то за 1 процесор и 1 камера ,добре де и графика ,дори 4G мрежа да няма ..... жалко 1 Цитирай
delmondo Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 На който му хартиса колата да дава, че има много уиски още за изпиване Цитирай
Severus Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Според мен, инженерите на Епъл са дигитализирали душата на Джобс и неговото електронно "аз" се казва Siri. Осигурили са му безсмъртие... Имаше един култов сериал "Седморката на Блейк". В него, по подобен начин говореха на бордовия компютър "Зен" 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Stor-a си бачка http://store.apple.com/us Цитирай
Vancuver Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Днес GM, след седмица Final. Цитирай
rnbmafia Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 (редактирано) Мен още не ме пуска в ейпъл.ком и през мобилен нет пробвам .... Стор-а го отваря дам Но Facebook , зарежда картинка от линка Редактирано Октомври 4, 2011 от rnbmafia Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Кво сте се размрънкали, все едно, че са ви измамили! Някой да ви е обещавал нещо, което днес да не е спазил? Както някой писа по-горе - "мрънкачи винаги ще има" Аз мисля да си бодна един 4s за да се спази традицията, пък и бая повечко мощ никога не е излишна докато чакам 5 4 Цитирай
slaf Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 целия сайт е долу това сигурно не се е случвало от 10 години ЧИЧО СТИВ вече ни липсва 2 Цитирай
delmondo Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Последно колко е рама? Ако е 1 GB наистина откъм хардуер е трепач! Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 И аз ще бодна Предполагам, че с новият процесор, няма да има проблем със стрийма към Apple TV 2 Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Според мен, инженерите на Епъл са дигитализирали душата на Джобс и неговото електронно "аз" се казва Siri. Осигурили са му безсмъртие... Имаше един култов сериал "Седморката на Блейк". В него, по подобен начин говореха на бордовия компютър "Зен" Аз помня само "Джена телепортирай ме " , така че следващта стъпка е Siri ( да се разбира Стиви сириеца ) телепортирай ме 2 Цитирай
Anton Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 като цяло сам разочарована очаквах нещо повече,все пак толкова време чакахме и то за 1 процесор и 1 камера ,добре де и графика ,дори 4G мрежа да няма ..... жалко Добре де, как можа да го кажеш? Имало само нов процесор, по-бърза графика, по-добра камера, подобрена антена, може да се ползва навсякъде по света. Абе въобще нищо не са направили тия от Apple. Колко оператора в България поддържат LTE мрежа? Абе вие като говорите, мислите ли изобщо? 2 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Предлагам да сядаме и да си пием пиенето. 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 (редактирано) Много бързате, в Apple работят едни от най-добрите икономически стратези и съветници в света и те най-добре знаят във всеки един момент от какво се нуждае пазара. За момента 4S напълно задоволява нуждите на всеки един потребител по света. iPhone 5 ще има това е повече от ясно, но ще се появи когато му дойде времето. Със сигурност тогава ще видим един напълно нов дизайн, по-голям дисплей, с по-голяма резолюция, сензорен бутон, 4G модул и куп други новововъведения, с които Apple ще продължи да е номер 1. Аз се радвам на новите неща, особено изкуствения интелект е уникален, сега вече ще мога да си лeжа както преди, но този път няма да правя абсолютно нищо, само ще си приказваме с телефончето, но от Apple щяха да направят още по-страхотен бум ако бяха интегрирали гласа на чичо Стив в Siri Декември ще е един много щастлив месец за всички нас, нямам търпение да излезе. Редактирано Октомври 4, 2011 от Lyudmil 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.