Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

3GS губи бейзбанда при зареждане


liomojo

Въпрос

Моля хардуеъристите да помагат. 3gs нов бут фабрично отключен. Телефона работи и като почнеш да го зареждаш след 15-20 няkой път и по-рано се рестартира и като изгрее се поевява екрана за активация, но не може да се активира защото дава постоянно searching, a туню казва че не може да се свърже с телефона и трябва да го ресторна. Като го пусна да се ресторва с 4.1 или 4.3.5 стига почти да края и на последния милиметър зацикля и стой около 15-20 мин и тогава или тюнса дава грешка 1002 или 1015, или за забива. След рестарт телефона влиза в рековъри. При опит за джейлбреак когато е така забива на please wait и до там. Като му сложа кастъм изгрява но няма бейзбанд , wifi блутут и т.н. И се рестартва през 5-10мин.

До тук добре изгорял лоджик борд -да ама не.

Като го изключих и го оставих цяла нощ така да не е на зарядно, телефона изгря и работи перфектно. Ресторнах го и го активирах с карта после го джейлнах всичко ок , но след 15- мин на кабела се рестартира и наново старата песен. Тогава го изключих махнах го от кабела и го сложих за половин час в хладилника и кучето запали и пак работи ок , вече 4 часа без проблем , но не на кабел.

Та явно като се зарежда нещо става след време и бейзбанд чипа изключва или незнам и аз какво. Ако може да дадете идея за решение на проблема ще супер. Тук мой приятел от сервиз го гледа и му се стори някакъв диод ,че не е добре , но с него и без него същата работа.

Моля дайте идеи!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

11 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Изчисти си входящата поща , че не можеш да получаваш ЛС :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Този телефон умря безвъзвратно.

Сега нов ми направи проблем. 3гс нов бут фзаключен. Ъпдейтнал го до 5 и беше на екрана за активация. Хакактивирах го с редсноу после му сложих един кастъм 4.1 и накрая решихме да го отключим с 6.15. Реших да пробвам с последния редсноу, иж всичко мина както трябва, телефона изгря и за наш ужас телефона е без бейзбан , без wifi bluetooth и т.н. Отново проба за слагане на 6.15 вече с по- стар редсноу , ефект никакъв. Пробвах рестор с 4.1 и 5.0 официални на 4.1 грешка 1015 , а на 5 някаква грешка -1????

Пробвах през дфу през рековъри нищо. Приемам всякакви идеи моля.

Поразчетох се в гугъл и се оказа , че 3гс пройзведен след 35 седмица 2011 УМИРАТ АКО СЕ ОПИТАШ ДА СЛОЖИШ БЕЙЗБАНД 6.15. И не могат да се оправят , а трябва да се връщат на епъл.

Сложете моля едно предупреждение в темата за айпадския бейзбанд да не горят хората.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Цък. АКО се слиза от 4.3.5 на по - стара с фз(а безбандът си е от 4.3.5) - то, тогава се прецаква. Не е пряко зависимо от 06.15, но не е видим проблемът докато не му го качите. Даже и тези, слезли от 4.3.5 на 4.3.3(заради джейла), имат много прекъсвания на сигнала, wi-fi и gps-a, а сложат ли 06.15 - сбогом завинаги.

Четох доста по въпроса и засега никой няма рецепта за оправяне в домашни условия.

Едит: Става въпрос за телефони, излезли фабрично от 4.3.3 - нагоре. Т.е. доста преди 35-та седмица.

Редактирано от Alxx®
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Значи аз след като му сложих кастъмчето 4.1 си го запалих , махнах му 3г-то и си му оставих само дата-та , както си е за инсталацията на ултрасноу, и мога да кажа , че всичко си му бачкаше. Явно проблема е в опита за качване на айпадския, в интерес на истината този ми е първия с 11 година и тъкмо се чудех брех колко е нов и ми заби нож в гърба, явно юе трябва да се търси гаранцията. Кого да търсим за гарнционно сменяне на телефона в България?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Там е проблема брат , няма бейзбанд и апъл ги сменят телефоните, немогат да хванат , че е прецакан така, аз за това им се чудя защо са я направили тая простотия. До сега не е било по софтуеърен начин , да можеш да убиеш айфон, тъпо тъпо, сега ще сменят телефони като са много тарикати. Отиде си Джобс и почнаха простотийте. Хубаво искаш да прецакаш хората но го направи , като го ресторна начисто с 5 да си дойде на мястото не да ти гори лоджик борда. :get-crazy:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Еми те когато пуснаха ънлока на 6.15.00 казаха "Правите всичко на свой собствен риск",но както и да е пробвай може пък и наистина да го сменят :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Бъркаш епъл и дев тим. А айпадския бейзбанд е едно много хубаво нещо , защото съм подкарвал 3 телефона точно с него , защото са губили бейзбанд и не може да се ресторнат с айтюнс все грешки 21 и тн и хоп като праснеш едно айпадско телефона тръгва , да са живи и здрави дев тима за това. Тук незнам какво е, явно от епъл са вкарали нещо хардуеърно като допълнителна защита за бейзбана при новите 3гс , но са го направили малко нескопосано и сега всички ще им сърбаме попарата. :swear:

Добре де някой виждал ли е такава грешка -1 , никъде няма такава грешка , почвам да се нервя на епъл ,, май няма да си купя айфон 5.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Е, как да няма:

Error -1

Error occurs when one uses the "last ditch" method for preventing baseband updates on the iPhone 4. The baseband does not get updated using this method. Use TinyUmbrella to kick it out of recovery mode

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Е това въобще не ми излезна в гугъл. Логично звучи , но това е 3гс и съм оправил всички хостове.

И за съжаление никъде не е изяснено какво значи тази грешка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...