Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Експлозивен интерес към iPhone 4S


Kontrero

Recommended Posts

http://static.inews....264_375_282.jpg

От Apple съобщиха, че предварителните поръчки за новия iPhone 4S са превишили един милион само за първия ден от официалното му пускане. Така смартфонът подобри миналогодишния рекорд на iPhone 4, съобщава AP.

Щатският технологичен гигант и различни телефонни компании от САЩ, Австралия, Канада, Франция, Германия, Япония и Великобритания са започнали да приемат поръчки за телефона от миналия петък (7 октомври). Само от американския телеком AT&T и традиционен доставчик на iPhone съобщиха, че са отчели 200 хиляди предварителни поръчки за първите 12 часа.

Базовият модел на iPhone 4S се предлага за 200 долара с двугодишен договор. Той разполага с по-бърз процесор и подобрена камера в сравнение с миналогодишния модел. Въпреки това част от потребителите и инвеститорите останаха разочаровани, че Apple не са пуснали радикално нов модел или iPhone 5.

Въпреки експлозивния първоначален интерес към новия смартфон, все още е трудно да се каже дали потребителското търсене е по-силно от това при предишните версии. Макар че преди година поръчките на iPhone 4 достигнаха "само" 600 хиляди бройки за първия ден от пускането му, тогава в него не бяха включени Австралия и Канада, чиито граждани получиха достъп до модела един месец по-късно.

За изминалата година Apple е разширила и броя на доставчиците, продаващи новия модел. Това се отнася с особена сила за САЩ, където AT&T бе единственият доставчик на iPhone миналото лято. Днес iPhone 4S се предлага и от Verizon Wireless и Sprint Nextel. Всичко това означава, че потенциалната потребителска база за телефона се е разраснала неимоверно през последната година.

Кончината на основателя на Apple Стив Джобс миналата сряда също може би се отразява на продажбите. Маркетинговите експерти коментират, че продуктите, чийто дизайн е направен от "култови" фигури като Джобс, обикновено бележат ръст в продажбите след смъртта на своите създатели.

След успешния старт на iPhone 4S aкциите на Apple се повишиха с 19,01 долара (5,1%) и в понеделник затвориха на нива от 388.81 долара за акция.

Source:iNews.bg

Всички дето реваха че 4S-ката нямало да е толкова сполучлива заради същия дизайн сега дерзаят.... От Апъл много добре знаят какво правят... въпроса е дали ще продължат да го правят без Стив, аз лично съм оптимист :smile:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Те точно такива като нас търсят.. :tooth: ... Нали знаеш, едните ги търсиш, другите сами си идват.. ние май сме от вторите :tooth:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...