Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple почита паметта на Стив Джобс две седмици след смъртта му


Kontrero

Recommended Posts

0000124322-article3.jpg

Изпълнителният директор на най-скъпата технологична компания в света – Тим Кук, обяви, че след осем дни служителите ще отдадат почит на покойния създател на Apple Стив Джобс. Поменът, който е организиран само за служители от компанията, ще се състои в амфитеатъра в централата в Купертино, щата Калифорния.

„Както много от вас, преживях най-тъжните дни в живота и пролях много сълзи през изминалата седмица”, пише Кук в имейл до служителите на Apple.

„Но намерих утеха в множеството съболезнователни писма от хора от целия свят, които бяха докоснати от Стив и неговия гений”, казва още изпълнителният директор.

Тим Кук споделя, че въпреки неотминалата болка в сърцата, е решил да организира „събитие, на което да се отбележи невероятният живот на Стив и служителите да си припомнят какви изумителни неща е постигнал той”.

„По много начини Стив направи света по-добро място”, категоричен е Кук в посланието си до работниците в Apple, което завършва с думите: „Очаквам да видя всички ви на помена”.

Феновете на марката и на самия Джобс ще могат да продължат да изпращат съболезнования, възпоменателни думи и мисли на специално създадения електронен адрес - rememberingsteve@apple.com.

Междувременно Департаментът по здравеопазване в калифорнийския окръг Санта Клара публикува смъртния акт на Джобс, според който съоснователят на Apple е починал от дихателна недостатъчност, причинена от метастази на рака на панкреаса, с който се бореше от години.

След новината за смъртта на Джобс се появиха няколко версии относно причината – че ракът се е метастазирал, че поддържаща химиотерапия е дала тежки странични ефекти, или че лекарствата за потискане на имунния отговор срещу присадения му преди време черен дроб са сринали защитните му сили.

Source: Investor.bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...