Asen_77 Публикувано Март 13, 2012 Публикувано Март 13, 2012 Дори не е нужно да си на 3G, а може и на Еdge. iMessage минава и тогава, просто го праща по-бавно. Само да уточня че съм на М-Тел. Цитирай
gogi6 Публикувано Март 13, 2012 Публикувано Март 13, 2012 И двата ли са с FW > 5? И двата с 5.0.1!Преди нямах проблеми!От 2-3 дни нещо се бъгна!Интересното е ,че не винаги го правиГоре-долу 50:50 Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 13, 2012 Публикувано Март 13, 2012 Преди време и на мен ми направи някакви проблеми и прекъсвания. Пробвай да изключиш iMessage и да го пуснеш отново. Тогава на мен така ми се оправи, иначе ми ги пращаше само като нормални съобщения. Между другото аз ползвам само iMessage през и-мейл акаунта, а не през телефония номер. Пробвай така ... Цитирай
kosmom Публикувано Март 15, 2012 Публикувано Март 15, 2012 С Attacher може да си отворите всякакъв вид получен файл в iMessage,може да си го свалите от Сидия ,безплатен е !!! 1 Цитирай
cantonov Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 При мен когато приятелката ми ми изпраща imessage от нейния тел тя си пише където си пише и съобщенията през оператора(и там получава), а на мен ми пристигат от все едно от др. контакт, от email-a й (дори и когато съм добавил email-a към контакта излиза втори път същия контакт). При нея няма Caller ID в Receive At и полето където пише телефония номер отпред не пише Phone и номера а Error и номера... Има ли как да се оправи това, така че да е всичко на едно място? Цитирай
Lyudmil Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 Толкова объркано си го написал, че се опитвам да разшифровам какъв точно ти е проблема. Първо кажи какъв е телефона на приятелката ти и с какъв firmware е. Не разбрах как така ти пристигат смс-и "все едно от др. контакт", виж дали не се дублира телефонния номер или мейла й с друг съществуващ контакт. В "Receive At" трябва да ти изписва телефонният ти номер и мейла ти, а в Caller ID избираш кое от двете (тел. или мейл) да се изписва на този, на който му изпращаш съобщение. Дай повече подробности бе човек и пиши разбрано, за да може да ти се помогне. 1 Цитирай
cantonov Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 4-ки и двата телефона тя с 5.1, аз с 5.0.1, няма дублиране на номера или мейли. Когато тя ми прати imessage на мен в message app-a не ми излиза при съобщенията които тя ми праща през оператора, а все едно е получено съобщение от нов номер (за номер ми изписва имейла й), а при нея и двете са на едно място (нормалните зелени, imessage сини) Цитирай
Lyudmil Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 Аз направо се отказах То и аз съм пред отказване. cantonov дай някакви скрийшоти, че с текст се е видяло, че няма да стане. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 Влез в настройките на iMesages и задай за калер ид, номера а не мейла. Цитирай
cantonov Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 при мен пробвах и с имейл и номер за Caller ID, а при нея липсва Caller ID да се избира(мисля че е защото при в Receive At там където обикновено пише "Phoen +359 89 ------" при нея е "Error +359 89 -------" и то остава като възможност само имейла) Цитирай
roll2puff Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 4-ки и двата телефона тя с 5.1, аз с 5.0.1, няма дублиране на номера или мейли. Когато тя ми прати imessage на мен в message app-a не ми излиза при съобщенията които тя ми праща през оператора, а все едно е получено съобщение от нов номер (за номер ми изписва имейла й), а при нея и двете са на едно място (нормалните зелени, imessage сини) Добави си в контактите, във визитката й, освен номера и мейл-а. Тогава ще ти изписва името й и ще са на едно място. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 21, 2012 Публикувано Юни 21, 2012 Аз се обърках... Ресетни network settings Ако не се справяш, давай на лс да се разберем къде да го видя тоя телефон Цитирай
beldame Публикувано Август 18, 2012 Публикувано Август 18, 2012 Привет на всички И аз имам проблем с iMessage-то. Аз съм на Мт и с абонати на Мт няма проблем да изпращам iMessage. Но моя приятелка е на Вив. и към нея не мога да изпращам този тип съобщения. Тя към мен без проблем... Същия проблем имам и към хора, които са в Европейския съюз... Някаква идея? Настройките и на двата телефона са идентични.. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 18, 2012 Публикувано Август 18, 2012 Пробвай на спрян нет от картата и пуснат wi-fi да и изпратиш. Ако стане, вината е в ментел и обяснението е доста просто - ограничават авантата, проблемът е че трудно се доказва. Цитирай
zmey_records Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Някой друг да има проблем с активацията на iMassage и FaceTime, след чист рестор към 6.1 без джейл, без върнат бекъп /Глобул... ако има значение, ама не мисля/ ?!.. Вече 2 дена стои при мен на изчакване за активация. Проблем в моя телевизор или пак ябълката са оплескали нещо? На iPad-a s 5.1.1, всичко работи без проблем. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Малко с търсачката: http://bgiphone.com/topic/17456-проблем-с-imessages/page__st__105 Цитирай
stangen Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Чудо, преди малко ми се активира номера за iMessage. Бях си пуснал телефона на 3G (след ъпдейта към 6.1.1) и днес случайно се сетих да пробвам пак активацията. Мина за 10тина секунди и в момента са ми активни и телефонният номер и пощата. Цитирай
stangen Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Аз от снощи съм с 6.1.1 и от както съм я инсталирал опитите да активирам iMessage бяха неуспешни. Така, че според мен тази теория отпада. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Всички разбрахме;)Alxx е казал по-горе Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.