Използвам IPhone 3GS - IOS 5.0.1 jail/unlock - всичко ми изглеждаше да работи нормално до вчера.
Проблемът е че не мога да подкарам IMessages. Опитвах да сменя регистрацията, опитвам се да изпратя съобщение както в БГ така и в други страни изобщо не става. Избирателно ми показва един път в синьо друг път в зелено един и същ контакт.Когато се опитвам да изпратя на син контакт ми изписва (not delivered). Контактите са със Iphone - IOS 5 и нагоре така че не от тях. Пробвам както през Wi-Fi така и през 3G.
Друг проблем който забелязах е че от вчера не получавам notification-и от Viber да речем а от други приложения получавам което е много странно.
Въпрос
emil stoyanov
Здравейте,
Използвам IPhone 3GS - IOS 5.0.1 jail/unlock - всичко ми изглеждаше да работи нормално до вчера.
Проблемът е че не мога да подкарам IMessages. Опитвах да сменя регистрацията, опитвам се да изпратя съобщение както в БГ така и в други страни изобщо не става. Избирателно ми показва един път в синьо друг път в зелено един и същ контакт.Когато се опитвам да изпратя на син контакт ми изписва (not delivered). Контактите са със Iphone - IOS 5 и нагоре така че не от тях. Пробвам както през Wi-Fi така и през 3G.
Друг проблем който забелязах е че от вчера не получавам notification-и от Viber да речем а от други приложения получавам което е много странно.
Благодаря Ви предварително,
Top Posters For This Question
24
18
16
15
Популярни дни
Февр 8
26
Февр 7
25
Ян 12
15
Апр 11
14
Top Posters For This Question
Alxx® 24 posts
gogi6 18 posts
The Shaman 16 posts
eek 15 posts
Популярни дни
Февр 8 2013
26 posts
Февр 7 2013
25 posts
Ян 12 2012
15 posts
Апр 11 2013
14 posts
Популярни публикации
orbitalen
Абе, хора, някой като попита дали ви работи (или не работи) нещо, достатъчно е 1-2ма да потвърдят, че нещото работи, та човекът спокойно да си търси проблема при него. Не е необходимо 12312424234234 п
Pe6o666
Телефона му се вижда...може да го нафлудим с аймесиджчета
BulgarianSS
Тези оператори от Глобул направо ме съсипват: "Има проблем,но не е само при нас,а и в сървърите на Apple. Но не мога да ви кажа кога ще се оправи,по-добре не опитвайте отново" -А кога ще си оправит
Добавени снимки
227 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.