Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с iMessages

Featured Replies

Публикувано

Който има проблем с iMessage от тук нататък преди да пише за проблеми нека пробва с поне 2-3 номера на роднини, приятели и подобни.

Ако нямате такива (приятели с iPhone), помолете за съдействие и проба хората тук.

Защо ли?

Двата апарата на Пепо имат проблем един с друг и iMessage не се активира - тоест таксуват се съобщенията като смс.

От моя единия телефон пращам и получавам и на двата неговите и всичко е ок.

Има си iMessage и всичко върви по мед и масълце.

Интересното (примерно) от нощеска е, че при Eek не стават нещата - и при мен си таксува като смс, тъй че там да търси проблема другаде.

Редактирано от algor

• Отговори 227
  • Прегледа 25,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Абе, хора, някой като попита дали ви работи (или не работи) нещо, достатъчно е 1-2ма да потвърдят, че нещото работи, та човекът спокойно да си търси проблема при него. Не е необходимо 12312424234234 п

• Телефона му се вижда...може да го нафлудим с аймесиджчета

• Тези оператори от Глобул направо ме съсипват: "Има проблем,но не е само при нас,а и в сървърите на Apple. Но не мога да ви кажа кога ще се оправи,по-добре не опитвайте отново" -А кога ще си оправит

Добавени снимки

Публикувано

Праща като смс, защото сте получили iMsg от емайла на изпращача, а пращате iMsg на неговия номер, но след като не му е активиран номера, а само емайла вие пращате обикновен смс

За потребителите на Глобул днес получих информация, че се води кореспонденция между Глобул и Епъл и нещата ще се оправят. Другото е, че се обсъжда да се компенсират потребителите изпращали смс за активация.

Публикувано

Така е. Аз съм писал глупости по - горе, в сървърите на Епъл е проблемчето. пробвах с Шамана и...греда.

Публикувано

Не ми се вярва да е от сървърите.И с двата ми телефона и с iPad-a нямам проблем.Приятелите ми също нямат пишем си без проблем.Facetime-a също е 6.

Публикувано

Пиша/приемам и аз, но не от номера ;)

Публикувано

Още на предишната страница беше писано, че във форума на Apple се пише за много проблеми с iMessage от цял свят. Очевидно проблема не е само при нас и нашите оператори. А и както писах до преди два дни и аз имах проблем с активацията.

Публикувано

Тогава остава да е от iOS 6.1. Аз друга причина не виждам.

Публикувано

То 6.1.1 се подготвя;)

Публикувано

Аз съм с 5.0.1 с джейл на iPhone4 от Мтел и имах тези проблеми с активацията. И на *88 си признаха за проблемите и казаха, че ги отстраняват. В момента в който се спомена, че във форумите на Apple са започнали хора да казват за успех с активацията на услугата и аз успях да я активирам. Това беше преди два дни и от тогава нямам проблеми. Всичко е наред и е активиран през мобилния номер, не през е-мейл. Също така и не ми е взимало допълнително пари за активиращ смс.

Да не звучи конспиративно, но на мен ми звучи като да са вкарали някакви такси към операторите за услугата, МТел са платили на бързо, а Глобул се стискат да платят ;)

Публикувано

За тези които имат проблем с iMessage и не им се ресторва(като мен) и джейлва наново ето решението

Лично го тествах и работи.След синка с тюню един ребутт да не забравите.

Публикувано

При мен не работи, а и няма как, това не е проблем от ОС-а или от сорта

Редактирано от Hcattaneo

Публикувано

Ще се чака... :D:)

Публикувано

При мен се оправи като включих "автоматична времева зона".

Публикувано
При мен се оправи като включих "автоматична времева зона".

Само при теб :D

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

С жена ми си разменяме 20-ина СМС-а - тя си е в работата на едно място и аз не мърдам от другото.

Отварям преди малко да напиша още нещо, че се сетих и гледам - 3 от 20-те съобщения са си минали като нормален СМС, а всичко останало си е като iMessages.

Докато ги писах и пращах, обаче, си бяха маркирани в синьо.

Хамава работа...

Публикувано

Same sh@t и при мен...ама няма как...нали оператора трябва да папка :smile:

Затова спрях опцията да се изпраща като смс когато не може iMessage

Публикувано

И аз се блъсках с тоя iMessagе и накрая разбрах, че what'sapp-a е много добра алтернатива, :tooth:

Публикувано

И Whatsapp, не работи без интернет ;) Просто махни от iMessages, Send as SMS.

Публикувано

Проблемът при Глобул е оправен :smile: И парите за смс-те, които са пратени за активация ще възстановят :smile:. Работи без проблем:)

Публикувано

Потвърждавам и при мен всичко е ок

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Праща като смс, защото сте получили iMsg от емайла на изпращача, а пращате iMsg на неговия номер, но след като не му е активиран номера, а само емайла вие пращате обикновен смс

За потребителите на Глобул днес получих информация, че се води кореспонденция между Глобул и Епъл и нещата ще се оправят. Другото е, че се обсъжда да се компенсират потребителите изпращали смс за активация.

На мен ми излезе фактурата и имам начислени 30лв. към тоя UK номер за активацията, но от Глобул се оправдават, че това е бил проблем на Ейпъл и няма нищо общо с тях.

Това ми го казаха от технически отдел.

Публикувано

А мойта фактура е от 10лв.След вория ми скандал по телефона с Глобул незнайно как проблема се реши:).Демек са напред с 10лв.от мен.Телефона е iPhone 5 от Verizon.

Публикувано

Ами разкарайте оператора :)

Sent from my iPhone 4s(6.1.2) jailbroken using Tapatalk!

Публикувано

Опитал съм от всичко,дане говорим,че и сега ги имам трите:).Всичките са за Е....Е

Публикувано

На мен ми излезе фактурата и имам начислени 30лв. към тоя UK номер за активацията, но от Глобул се оправдават, че това е бил проблем на Ейпъл и няма нищо общо с тях.

Това ми го казаха от технически отдел.

Аз написах, че се обсъжда, а не, че е взето решение. Моята фактура е ок.

П.С а и ако не си потърсиш правата, всеки един търговец би ти казал същото, само и само ако може да не ти върне парите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.