Публикувано Февруари 10, 201214 гд От няколко дни имам проблем с iMessage. Имам 4-ма познати с който си пишем редовно. Аз имам уайерлес интернет, имам и неограничен интернет на телефона, но не изпраща iMessage при никакви настройки.
Публикувано Февруари 10, 201214 гд Виж в настройките дали е настроено да получава на номера, или на apple ID.
Публикувано Февруари 10, 201214 гд Ами пише ми и номера и AppleID, но като чели номера ми е сив неактивен. Сега след рестарт с двата бутона и рестарт на iMessage ги получавам но на AppleID а през номера идват като нормални съобщения.
Публикувано Февруари 10, 201214 гд Изключи appleID-то рестартирай телефона за да активира номера, след като получиш/изпратиш, може да активираш и appleID-то. Това става въпрос и за ФейсТайм-а също.
Публикувано Февруари 15, 201214 гд Аз имам проблем с пращането на снимки през iMessage. Пращам и получавам съобщения без проблем, но мога само да получавам снимки, немога да пращам обаче. Когато се опитам да пратя снимка уж всичко е наред изписва си Delivred, но човека отсреща не я получава. Пробвах да пращам на различни телефони (3gs, 4), но нестава. Аз получавам техните снимки, те мойте не. С iPhone 4S (5.0.1) съм джейлнат с Absenth 0.4. Някакви идеи? Редактирано Февруари 15, 201214 гд от testdemo
Публикувано Февруари 15, 201214 гд Пробвай някъде на wi-fi. На грабул сесиите често прекъсват и ако са големи снимките - няма как да ги изпрати.
Публикувано Февруари 15, 201214 гд Проблем го реших след като рових из какви ли не форуми и открих, че в крайна сметка тъпия "Copic" прави проблема... Идея си нямам защо, но след uninstall на Copic, деактивиране на iMessage-а, ребуут и активиране на ново всичко тръгна както трябва... Добре, че има алтернативи на тоя tweak
Публикувано Февруари 15, 201214 гд Copic прави проблем ако е кракната,като си я купиш няма грижи с iMessage Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 1, 201214 гд Искам да попитам някой дали е наясно с imessage,iphone-a ми е never lock с 5,1.значи мога да пращам и да получавам imessage само ако Caller ID-to ми е мейла за apple ID,като го сложа на телефонния ми номер съобщенията не се пращат (Not Delivered) и на Receive at настройките телефонния ми номер е в светло сиво не е син като мейла,незнам дали така трябва .....мерси предварително за помоща ))
Публикувано Април 1, 201214 гд Не ти се е активирало. Отиди в настройките и му дай off-->on и изчакай да се активира. Другият вариант е рестор --> set at new и не би трябвало да имаш проблем с активацията. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 1, 201214 гд Би трябвало да се е активирал номера , незнам рестора какво може да помогне (( интересно при всяка активация на imessage и facetime ми се начисляват стотинки може би За смс-и
Публикувано Април 1, 201214 гд Ако си дал да ти го активират глупендърите в магазина - така ще е. Ресторвай докато е време и не ползвай wi-fi, а нет-а от картата за да подкараш всички функции коректно. Иначе ще има да въртиш смс-и... П.П. Забрави да връщаш бекъп след рестора.
Публикувано Април 1, 201214 гд не са го активирали тези от магазина,дадох му RESET NETWORK SETTINGS и за момента се оправи....а какво е това все пак с смс-и те :0 мерси
Публикувано Ноември 17, 201213 гд Значи проблемът е следният, като звъня през FaceTime и като пиша смс-и през iMessage ми изкарва, че пиша и звъня през емайл-а си, вместо от тел. ми номер.?! Давам на Send & Receive и не мога да си дам върху gsm номера ми, защото е в сиво, имам отметка само на имейл адреса ми и това е. Моля Ви за съпорт, как да се фиксне този проблем! И имам и още един проблем, как да изтрия нещо, което го няма в Контактите и в търсачката не го вижда, само в Message To: (само тука ми излиза) ? Моля Ви за помощ! Дадох Reset All Settings и проблема с Facetime и iMessage се оправи!!! Но другият проблем с неизтриваемото "нещо" си остава!!! Ако някой иска да ми помогне да пише и на ЛС да му дам и снимка! Редактирано Ноември 18, 201213 гд от naso
Публикувано Февруари 1, 201313 гд Имам следния проблем с iMessege. Телефона ми е активиран с карта на глобул, но не тази с която съм в момента. Имам проблем с активирането на iMessege и Facetime и в частност да използвам телефонния си номер вместо апъл акаунта си. Пробвах с рестартираване, активиране и деактивиране. Ловане, разлогване и всеки път като се логна ми дава телефона маркиран, но в сиво и после не ми е активен. Само майла ми е активен. Пробвах и с erase all settings, но проблема остана. Също така ми дава error during activating iMessege. Възможно ли проблема да е от там, че картата е рязана? и има ли вариант това да се оправи без рестор? edit: Рестора не помогна. Ресторнах телефона дадох му set as new и въпреки това не иска да се активира. Започва да ме съмнява за картата защото като го рестартирам, ми пише no service и след това изгрява глобула.
Публикувано Февруари 2, 201313 гд От няколко места ми се оплакват от аймесидж при всички оператори тия дни. Не бързай, може да си имат проблем със сървърите.
Публикувано Февруари 2, 201313 гд Ok, мерси за отговора. Ще почкаме и ще видим. Странното е, че проблема е само на 5цата. На старата 4ка след интсал на 6.1 всичко се активира от раз. Не че е кой знае какъв проблем след като има вайбър и whatsapp но все пак.
Публикувано Февруари 2, 201313 гд При мен пък въобще не ми излиза номер за iMessage(на жена ми петицата също)!Само мейли!Това откакто съм с 6.1!Намирисва ми нещо!Сега получателя получава съобщение от мейл и ако не му кажеш кой си има да се чуди
Публикувано Февруари 2, 201313 гд И прри мен така само майл излиза. Телефона го дава номе сив и не може даа се избира. Чета тука 2 дена и пробвам . Нищо не става.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате