Публикувано Март 21, 201313 гд От днес имам много странен проблем: Мога да изпращам текстови съобщения през iМessage, обаче когато искам да изпратя снимка - > failed /iPhone 5 6.1.2 - не е jailbreak-ван / Това се получава и през 3G и през Wi-Fi. Пробвах да изключа рестартна и пак да включа iМessage от settings, пак същото. Да не е някакъв масов проблем в момента?
Публикувано Март 21, 201313 гд Не е. Изключи временно ограниченията от прайвъси и опитай пак. На мен също ми се е случвало, без обяснима причина.
Публикувано Март 21, 201313 гд При мен "дреме" на сендинг и след това fail, а в същото време мога да получавам снимки. Текст изпращам и получавам без проблем. На Mac-a и iPada-a всичко е ок Много странно как се появи изведнъж, май не е в моя телевизор проблема. пп: това с прайвъси не го схванах
Публикувано Март 21, 201313 гд Ако от прайвъси или рестрикшънс сетингс си налагал някакви ограничения върху достъпа до снимките.
Публикувано Март 21, 201313 гд Сега проверих, не съм сложил на нищо ограничение, и все пак пуснах на off всички рестарт и пак не иска , после пак на on... Абе Sh*t работа... EDIT: Оправи се "Small Problem" Редактирано Март 22, 201313 гд от ML16
Публикувано Март 22, 201313 гд Снощи с Пешо си ги размятахме. Праща клип, при мен дава изпратен, при него го няма. Също така, той ми изпрати снимка, която при следващото отваряне на месиджис ап липсваше. Същото се случи при него, с моя снимка. Ха, сега де?
Публикувано Март 22, 201313 гд Един приятел имаше същия проблем.Изпращам му снимка,той вижда снимката,но отключи ли телефона в iMesage няма нищо.Какво ли не правихме и не се оправяше.Проблема се реши след рестор,телефона е ФО да се знае.
Публикувано Март 22, 201313 гд Отново има проблеми с iMessage!От няколко дни ползвам другите алтернативи!При мен дава доставени,отсреща нищо
Публикувано Април 11, 201313 гд Хора имате ли проблем с Imessage, при мен на един 4с мтелски, втори ден чака да се активира и не става...
Публикувано Април 11, 201313 гд Аз нямам. С Глобул съм . iPhone 5 6.1.3 Редактирано Април 11, 201313 гд от navcho
Публикувано Април 11, 201313 гд И аз имам проблем с МТел-ска 4-ка! От седмица я мъча и не става. Опитах какво ли не и се отказах. Карам с mail-a или ползвам WhatsApp. Любопитното е , че FaceTime-a ми е ОК. Преди никога не съм имал проблем с нея.
Публикувано Април 11, 201313 гд При мен работи,току що пробвано м/у м-телски 4-ка и 5-ца! Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Април 11, 201313 гд И при мене така. На петицата върви 6.1; На 4с - 6.1.3 не иска от няколко дни. Дали мтел не правят няква шашма умишлено, и не може да се активира номера?
Публикувано Април 11, 201313 гд С МТел нищо не може да ме учуди.Не зная дали нарочно го правят или не , но това са фактите . Иначе при мен проблема е само с първоначалната активация.Имам и друга 4-ка и 5-ца всички 6.1.2 и нямам проблеми. Просто едната не може да активира IMessage с тел.номер.
Публикувано Април 11, 201313 гд Не се опитвайте да активирате в момента, без значение оператора. Пак имат проблем със сървърите.
Публикувано Април 11, 201313 гд Тоест чакаме неопределено време ? Редактирано Април 11, 201313 гд от Bobo
Публикувано Април 11, 201313 гд Alxx , Apple status page - http://www.apple.com/support/systemstatus/ не индикира за никакъв проблем . Откъде черпиш информация ? Или всичко е емпирично?
Публикувано Април 11, 201313 гд Именно това питам - ако е емпирично да не хулим напразно операторите. Затова и искам повече достоверна информация ако знаете откъде да я получа . Лично аз имам този проблем с един телефон и не зная да "благославям" ли Мтел.
Публикувано Април 11, 201313 гд Не ги "благославяй",както казах по-горе работи,но явно проблема е в активирането(към днешна дата)!
Публикувано Април 11, 201313 гд Епъл почти никога не признават. Проблемът е със сървърите на iMessage и по - точно със защитата им. Някой сериозно им се е наточил - това е поредна атака. Първата беше DDoS, при втората лични данни от акаунти. Ще видим какво ще излезе от тази. Не ме питайте за източници - и да ви ги дам, няма да са ви достъпни. Не зависи от мен. iMessage security status report 09.04.2013 22:11 Server security affected Users are unable to use iMessage. Temporary service shutdown recommended.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате