Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с iMessages

Featured Replies

Публикувано

От днес имам много странен проблем:

Мога да изпращам текстови съобщения през iМessage, обаче когато искам да изпратя снимка - > failed

/iPhone 5 6.1.2 - не е jailbreak-ван /

Това се получава и през 3G и през Wi-Fi.

Пробвах да изключа рестартна и пак да включа iМessage от settings, пак същото.

Да не е някакъв масов проблем в момента?

• Отговори 227
  • Прегледа 25,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Абе, хора, някой като попита дали ви работи (или не работи) нещо, достатъчно е 1-2ма да потвърдят, че нещото работи, та човекът спокойно да си търси проблема при него. Не е необходимо 12312424234234 п

• Телефона му се вижда...може да го нафлудим с аймесиджчета

• Тези оператори от Глобул направо ме съсипват: "Има проблем,но не е само при нас,а и в сървърите на Apple. Но не мога да ви кажа кога ще се оправи,по-добре не опитвайте отново" -А кога ще си оправит

Добавени снимки

Публикувано

Не е. Изключи временно ограниченията от прайвъси и опитай пак. На мен също ми се е случвало, без обяснима причина.

Публикувано

А защо не ми получаваш снимката?

Дреме на сендинг.....

Публикувано

При мен "дреме" на сендинг и след това fail, а в същото време мога да получавам снимки.

Текст изпращам и получавам без проблем.

На Mac-a и iPada-a всичко е ок

Много странно как се появи изведнъж, май не е в моя телевизор проблема.

пп: това с прайвъси не го схванах

Публикувано

Ако от прайвъси или рестрикшънс сетингс си налагал някакви ограничения върху достъпа до снимките.

Публикувано

Сега проверих, не съм сложил на нищо ограничение, и все пак пуснах на off всички рестарт и пак не иска , после пак на on...

Абе Sh*t работа...

EDIT:

Оправи се "Small Problem" :)

6022721y.png

Редактирано от ML16

Публикувано

Снощи с Пешо си ги размятахме. Праща клип, при мен дава изпратен, при него го няма. Също така, той ми изпрати снимка, която при следващото отваряне на месиджис ап липсваше. Същото се случи при него, с моя снимка. Ха, сега де? :)

Публикувано

Един приятел имаше същия проблем.Изпращам му снимка,той вижда снимката,но отключи ли телефона в iMesage няма нищо.Какво ли не правихме и не се оправяше.Проблема се реши след рестор,телефона е ФО да се знае.

Публикувано

Отново има проблеми с iMessage!От няколко дни ползвам другите алтернативи!При мен дава доставени,отсреща нищо:(

Публикувано

От поста на ML16 се вижда причината. iSiktir.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Хора имате ли проблем с Imessage, при мен на един 4с мтелски, втори ден чака да се активира и не става...

Публикувано

Аз нямам. С Глобул съм . iPhone 5 6.1.3

Редактирано от navcho

Публикувано

И аз имам проблем с МТел-ска 4-ка! От седмица я мъча и не става. Опитах какво ли не и се отказах. Карам с mail-a или ползвам WhatsApp. Любопитното е , че FaceTime-a ми е ОК. Преди никога не съм имал проблем с нея.

Публикувано

И аз съм на мтел имам проблем с четворката,а петицата всичко е ок.

Публикувано

При мен работи,току що пробвано м/у м-телски 4-ка и 5-ца!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Незнам защо но на четворката неще!

Публикувано

И при мене така. На петицата върви 6.1; На 4с - 6.1.3 не иска от няколко дни. Дали мтел не правят няква шашма умишлено, и не може да се активира номера?

Публикувано

С МТел нищо не може да ме учуди.Не зная дали нарочно го правят или не , но това са фактите . Иначе при мен проблема е само с първоначалната активация.Имам и друга 4-ка и 5-ца всички 6.1.2 и нямам проблеми. Просто едната не може да активира IMessage с тел.номер.

Публикувано

Не се опитвайте да активирате в момента, без значение оператора. Пак имат проблем със сървърите.

Публикувано

Тоест чакаме неопределено време ;)?

Редактирано от Bobo

Публикувано

Alxx , Apple status page - http://www.apple.com/support/systemstatus/ не индикира за никакъв проблем . Откъде черпиш информация ? Или всичко е емпирично?

Публикувано

Не е емперично!Има проблем от няколко дни!

Публикувано

Именно това питам - ако е емпирично да не хулим напразно операторите. Затова и искам повече достоверна информация ако знаете откъде да я получа . Лично аз имам този проблем с един телефон и не зная да "благославям" ли Мтел.

Публикувано

Не ги "благославяй",както казах по-горе работи,но явно проблема е в активирането(към днешна дата)!

Публикувано

Епъл почти никога не признават. Проблемът е със сървърите на iMessage и по - точно със защитата им. Някой сериозно им се е наточил - това е поредна атака. Първата беше DDoS, при втората лични данни от акаунти. Ще видим какво ще излезе от тази.

Не ме питайте за източници - и да ви ги дам, няма да са ви достъпни. Не зависи от мен.

iMessage security status report 09.04.2013 22:11

Server security affected

Users are unable to use iMessage. Temporary service shutdown recommended.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.