Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с iMessages

Featured Replies

Публикувано

Благодаря на Alxx за точния отговор. Днес вече и страницата на Apple индикира този проблем след като интернет пространството гърми за това дни наред. Дано скоро има решение !

• Отговори 227
  • Прегледа 25,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Абе, хора, някой като попита дали ви работи (или не работи) нещо, достатъчно е 1-2ма да потвърдят, че нещото работи, та човекът спокойно да си търси проблема при него. Не е необходимо 12312424234234 п

• Телефона му се вижда...може да го нафлудим с аймесиджчета

• Тези оператори от Глобул направо ме съсипват: "Има проблем,но не е само при нас,а и в сървърите на Apple. Но не мога да ви кажа кога ще се оправи,по-добре не опитвайте отново" -А кога ще си оправит

Добавени снимки

Публикувано

Има ли размърдване относно проблема ?

Публикувано

При мен на Глобул работи . Но в началото на седмицата не можеше да се свърже . Сега и фейс тайм работи също .

Публикувано

От снощи и при мен нa 4-ka на МТел тръгна. Може би проблемът е решен.

Редактирано от shemesh

Публикувано

Да,и при мен сега тръгна на четворката мтел ;)

Публикувано

Благодаря и при мен тръгна.

Публикувано

Имам много дразнещ проблем с imessage. Нещо започна на всеки рестарт (и не само) да ми изкарва съобщението за активиране, в което се казва, че оператора ще ме чарджне за смс-а за активация. При някой случвало ли се е? Искам на телефона да получавам imessage насочени към номера ми, а на мак-а само тези насочени към имейла ми (apple id). Като цяло нещо се бъгва и "забравя" предпочитанията ми..

Публикувано
Искам на телефона да получавам imessage насочени към номера ми...

А може ли да се насочат към тел. номер ? Мислех само към мейл може.

Публикувано

може към телефонен номер. settings/messages send & receive, кликваш там и трябва да ти покаже маркирани и телефоният номер и имейл адреса

Публикувано

Разбира се, че не ми показва тел. номер. Толкова съм го гледал и днес пак го погледнах. Ако искаш шот ще вдигна.

Показва ми ID на Apple, отдолу двата мейла, които съм сложил, под тях да цъкна за въвеждане на нов мейл адрес и най-отдолу с кой мейл да започва чата да кажем.

Публикувано

Значи не е активирано. Офф/он, ще те чарджне пак и евентуално ще тръгне. Може твоят оператор да има ядове с активацията.

Публикувано

Виж в settings/phone/my number дали ти има номера

Публикувано

И аз съм нещо с проблем, на мен ми показва номера, но стои прозрачен и не ми дава да му сложа отметка :(

Публикувано

Аймесидж офф/он и ще опиташ наново да го активираш. Не е активирана услугата за номера.

Публикувано

Моля за помощ изтрих от bar/mobile/keyboard файловете и сега като подкарвам imessgae и постоянно ми дава грешна парола и потребителско име а съм сигурен че не греша, какво ли не пробвах. Някой ако може да ми услужи с неговата папка keyboard да пробвам?

Sent from my iPhone 4s(6.1.2) Jailbroken using Tapatalk 2

Публикувано

Първо, папката не се намира там а във var/mobile/Library и второ, аз лично в нея имам една шепа .plst файлове с думичката license. Как мислиш да стане? Ако знаеш - слушам те.

Публикувано

Има един файл userdictionary...plist който го изтрих той ми трябва понеже не се създава по вече а го изтрих и предполагам че е от него - и към wifi не иска да ме върбе все ми казва грешна парола и потребителско име!

Затрих пет файла сега имам три трябват ми другите два всичко нез лицензите!

Sent from my iPhone 4s(6.1.2) Jailbroken using Tapatalk 2

Редактирано от simba4

Публикувано

Не мисля, че ще ти е от полза чужд файл. При мен например, споменатия плист го няма изобщо.

Публикувано

Еми навсякаде не приема пароли и ресторнах, майната му на джейла така също съм добре :) с 6.1.3 , чакам 7 :))))

Публикувано

wow ресторнах току що и още в началните екрани след активацията и след като се логнах с ID, заедно с мейлите за imessage ми излезе и телефонният номер.

Като запали телефона и влязох в настройките гледам, че ми излезе и телефонният номер, супер, не че знам как се използва. Не знам преди защо не съм го имал така и не ми е излизал.

едит: Като влязох за първи път в settings/messages и за send & receive имаше само 2, но след като цъкнах там влязох вътре и се появи тел. номера дори маркиран и отдолу и след това за settings/messages/send & receive вече пише 3 - тел. номер и два мейла :guitarred:

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

Alxx® Опитах много пъти с офф/он, ама не става и после ей така от самосебеси стана, и сега забелязах, че за да пратя iMassage на някой трябва и неговия да е активиран, иначе си прощам обикношен смс с кинти. Сигурно сам за себе си откривам топлата вода и повечето си го знаят, ама аз да си кажа.

Публикувано

Как някой да получи iMessage, ако не му е активиран или е с по-ниска iOS? :smile:

Публикувано

Т'ва реторичен въпрос към мен ли е arm11?

Публикувано

Дам...

Публикувано

Не бе пич, аз малко съм се пообъркал, мислех си, че аз мога да си пращам iMassages ей така free дори отсрещния човек да няма активирана такава екстра. Щото се използва тел.номер и рабира се интернет достъп, даже мислех, че и на дядо ми мога да си му цъкам смс-чета ей така ( на дядо ми телефона е нокия с фенерче). Хахаха.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.