Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с iMessages

Featured Replies

Публикувано

Да. Даже го изтрих и въведох въвел съм си го и в апъл ид-то. Изкарва телефона, но не мога да го избирам за да ме търсят на него.

• Отговори 227
  • Прегледа 25,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Абе, хора, някой като попита дали ви работи (или не работи) нещо, достатъчно е 1-2ма да потвърдят, че нещото работи, та човекът спокойно да си търси проблема при него. Не е необходимо 12312424234234 п

• Телефона му се вижда...може да го нафлудим с аймесиджчета

• Тези оператори от Глобул направо ме съсипват: "Има проблем,но не е само при нас,а и в сървърите на Apple. Но не мога да ви кажа кога ще се оправи,по-добре не опитвайте отново" -А кога ще си оправит

Добавени снимки

Публикувано

Преди малко ъпнах една петица и два 4s-а... Въвеждам си само id-то при активацията и iMessages, си открива номера и всичко си е ок... Нямам никакви проблеми. За 6.1 говоря.

Публикувано

Аз пък продължавам да имам!Оператора нещо?На глобул съм!

Публикувано

Вива, пропуснах да пиша.

Публикувано

И аз съм на глобул. Жената също е на глобул но тя е с 4ката. При нея няма проблеми.

Публикувано

При активацията на 6.1 потвърждаваш или отхвърляш да ти ползва номера, после може да пипаш САМО мейлите, номерът вече не е опция.

Публикувано

Потвърждавам на петте си мейла и номера. Сега като се замисля, не съм сигурен, че там показваше номера. После от Сетингс, може да се отсеят.

Публикувано

Винаги потвърждавам, при imessege така и при facetime излизат маркиран номер и емайл, когато си добавям ид-то, като в последствие чакам за активация на телефонния номер и не мога да го маркирам а емайла седи и мога да ползвам

Публикувано

Вчера номера ми излизаше за Face Time,днес е изчезнал?!!!Баси филма!Нито съм рестартирал ,нито съм барял нещо!Нещо оператора май!

Публикувано

От там ще е май. Нито с едното, нито с другото имам проблем и на 3-те устройства. След активацията влизам в настройките и няма чакане, вече са се активирали. И Месидж и Фейс тайма.

Публикувано

Аз лично реших проблема да получавам iMesage на тел.номер като отидох Settings, Messages, Receive at, sign out of your apple ID. Това реши проблема.

Публикувано

Не става!Излизане от акаунта изключва iMessage!При ново логване се появяват мейлите и номера,който стои сив с отметка!Активирам и изчезва!

Публикувано

Виж дали от този линк https://supportprofile.apple.com/MySupportProfile.do можеш да оправиш нещо. Може да се наложи да изчакаш малко след евентуална промяна.

Публикувано

При мен без никакви промени, инсталации, преинсталации на iOS са ми се изключили iMessages. С 5.0.1 с джейл съм, iPhone 4 с МТел. Сега като ги пусна за активация не иска да ги активира, но и не вади никакво съобщение. Пробвах през Е, през 3G, през Wi-Fi. Едно и също. Стой на Waiting for activation ... До преди два дни не съм имал никакви проблеми с iMessages.

Публикувано

Здравейте!

Някой да има проблем с активацията на iMessage и Facetime?

4s iOS 6,1 - ГЛОБУЛ

На три айфона(глобулски) немогат да се активират през оператора.

Обаждах се и на оператор и немогат да ми дадат адекватен отговор.

Carrier Globul e 14.1

Рестартирах, 2 рестора правих без да връщам бекъп, ресет на network settings и нищо не помага :(

Публикувано

Не чете ли 2-3 поста над твоя?Оператора ни цака май!Ако могат да ограничат и другите програмки за безплатни съобщения,ще спят по-спокойно:)

Публикувано

Да, сега виждам, че не само аз имам проблем, просто ми преместиха поста от друга тема.

Редактирано от huger

Публикувано

Току що проведох разговор с техническия отдел на *88 и ми отговориха, че те имат технически проблем с услугата и работят по отстраняването. Посъветваха ме да пробвам през два часа да го активирам отново. Това поне е някакъв вид адекватен отговор :)

Публикувано

Аз днес направих 3 рестора - Set As New и не може да се активира...

Само email-a си остава активен и за двете телефона така и не иска да го включи.

Мтел.

Публикувано

Fresh Restore всичко се активира за 10 секунди, 5-ца с 6.1 на Мтел.

Публикувано

От смарт линията на Mtel Ми казаха да го върна на ремонт, че там да му правили рестор... :D

При мен активира само email-a но не иска и номера ми...

Публикувано

Проблемът явно не е само тук в България. Потърсих в гугъл и излезе, че форума на епъл е залят с оплаквания относно активацията на номера на IMessage

Публикувано

Ясно, дано скоро се оправи.

Публикувано

И аз сега звънях на Мтел тея казаха че всичко е наред..немога да го активирам тоя месидж и тва си е ///

Публикувано

Пробвай с рестарт. При мен след рестарт се активира, но чрез мейла не през телефонния номер. И аз съм на мтел.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.