Публикувано Февруари 2, 201313 гд Да. Даже го изтрих и въведох въвел съм си го и в апъл ид-то. Изкарва телефона, но не мога да го избирам за да ме търсят на него.
Публикувано Февруари 3, 201313 гд Преди малко ъпнах една петица и два 4s-а... Въвеждам си само id-то при активацията и iMessages, си открива номера и всичко си е ок... Нямам никакви проблеми. За 6.1 говоря.
Публикувано Февруари 3, 201313 гд И аз съм на глобул. Жената също е на глобул но тя е с 4ката. При нея няма проблеми.
Публикувано Февруари 4, 201313 гд При активацията на 6.1 потвърждаваш или отхвърляш да ти ползва номера, после може да пипаш САМО мейлите, номерът вече не е опция.
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Потвърждавам на петте си мейла и номера. Сега като се замисля, не съм сигурен, че там показваше номера. После от Сетингс, може да се отсеят.
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Винаги потвърждавам, при imessege така и при facetime излизат маркиран номер и емайл, когато си добавям ид-то, като в последствие чакам за активация на телефонния номер и не мога да го маркирам а емайла седи и мога да ползвам
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Вчера номера ми излизаше за Face Time,днес е изчезнал?!!!Баси филма!Нито съм рестартирал ,нито съм барял нещо!Нещо оператора май!
Публикувано Февруари 4, 201313 гд От там ще е май. Нито с едното, нито с другото имам проблем и на 3-те устройства. След активацията влизам в настройките и няма чакане, вече са се активирали. И Месидж и Фейс тайма.
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Аз лично реших проблема да получавам iMesage на тел.номер като отидох Settings, Messages, Receive at, sign out of your apple ID. Това реши проблема.
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Не става!Излизане от акаунта изключва iMessage!При ново логване се появяват мейлите и номера,който стои сив с отметка!Активирам и изчезва!
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Виж дали от този линк https://supportprofile.apple.com/MySupportProfile.do можеш да оправиш нещо. Може да се наложи да изчакаш малко след евентуална промяна.
Публикувано Февруари 4, 201313 гд При мен без никакви промени, инсталации, преинсталации на iOS са ми се изключили iMessages. С 5.0.1 с джейл съм, iPhone 4 с МТел. Сега като ги пусна за активация не иска да ги активира, но и не вади никакво съобщение. Пробвах през Е, през 3G, през Wi-Fi. Едно и също. Стой на Waiting for activation ... До преди два дни не съм имал никакви проблеми с iMessages.
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Здравейте! Някой да има проблем с активацията на iMessage и Facetime? 4s iOS 6,1 - ГЛОБУЛ На три айфона(глобулски) немогат да се активират през оператора. Обаждах се и на оператор и немогат да ми дадат адекватен отговор. Carrier Globul e 14.1 Рестартирах, 2 рестора правих без да връщам бекъп, ресет на network settings и нищо не помага
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Не чете ли 2-3 поста над твоя?Оператора ни цака май!Ако могат да ограничат и другите програмки за безплатни съобщения,ще спят по-спокойно
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Да, сега виждам, че не само аз имам проблем, просто ми преместиха поста от друга тема. Редактирано Февруари 4, 201313 гд от huger
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Току що проведох разговор с техническия отдел на *88 и ми отговориха, че те имат технически проблем с услугата и работят по отстраняването. Посъветваха ме да пробвам през два часа да го активирам отново. Това поне е някакъв вид адекватен отговор
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Аз днес направих 3 рестора - Set As New и не може да се активира... Само email-a си остава активен и за двете телефона така и не иска да го включи. Мтел.
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Fresh Restore всичко се активира за 10 секунди, 5-ца с 6.1 на Мтел.
Публикувано Февруари 5, 201313 гд От смарт линията на Mtel Ми казаха да го върна на ремонт, че там да му правили рестор... При мен активира само email-a но не иска и номера ми...
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Проблемът явно не е само тук в България. Потърсих в гугъл и излезе, че форума на епъл е залят с оплаквания относно активацията на номера на IMessage
Публикувано Февруари 5, 201313 гд И аз сега звънях на Мтел тея казаха че всичко е наред..немога да го активирам тоя месидж и тва си е ///
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Пробвай с рестарт. При мен след рестарт се активира, но чрез мейла не през телефонния номер. И аз съм на мтел.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате