Публикувано Февруари 5, 201313 гд При мен сега стой в изчакване на активация, обаче като влезна да пиша на познати с iPhone и изпраща iMessage. Вчера в МТел ми казаха, че имат проблеми. Аз обаче говорих с техническия отдел, а не със стандартния на *88. Там ми казаха за проблеми който отстраняват. Даже казаха че ще се свържат с мен като ги отстранят, но и да пробвам през два часа дали няма да се активира. Попитах и специално да не са сложили забрани за ползване на iMessage, но отрекоха подобно нещо. Ама дали може да им се вярва ...
Публикувано Февруари 5, 201313 гд При мен току що се активира iMsg но не и FaceTime Във форума на Apple има доста оплакващи се и чак сега почват да пишат че нещата се оправят.
Публикувано Февруари 5, 201313 гд И аз съм на Глобул с 4S 6.1 и при мен не се активира. Рестор, зададох го като нов и същата история.
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Аз съм на глобул 6.1 при мен се активира,но на send & receive е зададен само имейл акаунта.Телефонният номер въобще го няма.
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Нали това е проблемът. Не се активира телефонният номер Редактирано Февруари 6, 201313 гд от Hcattaneo
Публикувано Февруари 5, 201313 гд При мен също се активира и ми показваше и телефония номер и Apple ID акаунта. След като го видях, че вече е активиран премахнах Apple ID акаунта и сега всичко си ми е по старому. iMessage ми е активиран чрез телефония номер.
Публикувано Февруари 6, 201313 гд При М-тел явно нещтата се оправят. Доста хора с м-тел-ски карти споделиха, че номерът им е активиран. Остава проблема при Глобул.
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Да, току - що, никакъв проблем. 6 рестора за три дни, нито един проблем.
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Е не става и не става на 4-ка и на 4с - Глобул. Какви ли не гимнастики вече 5-ти ден, кой знае колко смс-а съм таксуван вече Трети рестор не ми се прави...
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Не успявам!Рестор,сетвам като нов,чакам един ден и не става!Отказвам сеНа жена ми петицата също
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Поне вече получав информация че "има грешка при опита за активация". До вчера просто стоеше на "изчакане за активация". Глобул.
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Тези оператори от Глобул направо ме съсипват: "Има проблем,но не е само при нас,а и в сървърите на Apple. Но не мога да ви кажа кога ще се оправи,по-добре не опитвайте отново" -А кога ще си оправите нещата? -Не мога да Ви кажа-работи се. -Майната ви(затварям телефона)" Господ здраве да им дава
Публикувано Февруари 7, 201313 гд То ще им даде Господ здраве, ама аз имам 3лв вече сигурно от смс-и.
Публикувано Февруари 7, 201313 гд То iMessage си работи,но през мейл!Ако ти пращат на номера обаче,отсреща ядат дръвце!
Публикувано Февруари 7, 201313 гд При активацията на 6.1 потвърждаваш или отхвърляш да ти ползва номера, после може да пипаш САМО мейлите, номерът вече не е опция.
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Всичко съм далПри активацията номера има отметка,но е в сиво,като неактивен
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Сега обърнах внимание на нещо. Незнам дали по принцип е така но кгоато активирам iMessage ми дава съобщение за facetime и обратно.
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Ами не деактивирани са и 2те. Активирам ги едно по едно. Активирах първо iMessage и ми дава активация за facetime. Facetime беше деактивиран по това време
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Някой успя ли при Глобул? Нямам никакъв проблем с Глобул на 4-ка и 3GS. Всичко си работи на 6. Още един 3GS на Мтел също е без проблем и 5-цата на Виваком е без грам грижа. Пиша това за да кажа да не упреквате операторите - това, че като им звъннете ви говорят глупости за да тушират напрежението и да ви угодят не означава, че наистина имат някакъв проблем. Нищо не съм пипал по настройки след качване и джейлове - от първата секунда всичко си работи перфектно. пп. Няма да кажа нищо за неработещия Weather, че Пешо ше ми плесне десетка.
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Как да обясня,че не става!Три рестора правя,сетвам като нов и номера стои с отметка,но неактивен при активацията!Да взема черен фулмастер и да го оцветя отгоре ли?!Може да пробвам да сменя картата тези дни
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате