N1k0lA Публикувано Май 12, 2012 Публикувано Май 12, 2012 (редактирано) Да,даже го изключих и пак го включих,но отново не става.Ще се чака ъпдейт на iTunes или iOS,все пак доста хора го имат този проблем. EDIT:След четвърта преинсталация на iTunes най-накрая стана Редактирано Май 13, 2012 от N1k0lA Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 1, 2013 Автор Публикувано Ноември 1, 2013 Аз имам доста сериозен проблем с WiFi Sync-а (5s и последен iTunes). Всеки път се налага да рестартирам телефона по няколко пъти, докато зацепи. Понякога успявам след няколко рестарта, но сега например се мъча вече 15-20 минути и не иска. Някой друг с този проблем? П.С. Пфууу, най после синхрон. Цитирай
arm11 Публикувано Ноември 1, 2013 Публикувано Ноември 1, 2013 На мен постоянно ми го прави това на 5-цата. Хем са в една мрежа и постоянно изчезва от тюнса. Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 2, 2013 Публикувано Ноември 2, 2013 Не съм синхронизирал с тюнса месец...пробвах и никакъв проблем Предпоследна версия на iTunes:) Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.