The Shaman Публикувано Октомври 27, 2011 Публикувано Октомври 27, 2011 Бате Пешо е прав! И аз не пия само вода от пералнята, че не и знам мезето 3 Цитирай
ThUnDeR Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Glenlivet & Laphroaig наздраве от мен! Tъкмо си налях едно ;-) 3 Цитирай
sniperdage Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Бате Пешо е прав! И аз не пия само вода от пералнята, че не и знам мезето Добре, че темата е строго профилирана само до любимо уиски. Ако беше поставен по - общо въпроса, направо не ми се мисли... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Само от изпаренията на темата щяхме да се накълвем 3 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Ние вече празнуваме новите придобивки. 5 Цитирай
MI6O Публикувано Октомври 28, 2011 Автор Публикувано Октомври 28, 2011 Попитай siri, кое е най-доброто уиски. 1 Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 29, 2011 Публикувано Октомври 29, 2011 Коле, много холестерол бре, да не вдигнеш кръвното. Гледам вече има тема за избор на апарат за мерене на кръвно.... така, че нищо чудно някой вече да е вдигнал кръвното... Цитирай
Vancuver Публикувано Октомври 30, 2011 Публикувано Октомври 30, 2011 Зелено Джони - естествено не за напиване - просто като реша да пийна едно малко. А ако говорим за напиване - обикновено се спирам на Червено/Черно или Джак (зависи какво реши компанията, но обикновено е едно от тези)... Но така или иначе се напивам доста рядко Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 30, 2011 Публикувано Октомври 30, 2011 По- повод победата на ГЕРБ, сега ще си отворя един чисто нов Джак, наздраве Цитирай
kreto Публикувано Ноември 2, 2011 Публикувано Ноември 2, 2011 Най ми е любимо, kawabiker да звънне на вратата с това 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 2, 2011 Публикувано Ноември 2, 2011 (редактирано) Със смесени чувства съм към горния пост Edit: @kreto , в петък да пратиме жените някъде освен ? Редактирано Ноември 2, 2011 от kawabiker Цитирай
sniperdage Публикувано Ноември 8, 2011 Публикувано Ноември 8, 2011 Жив да не бях... "С наближаването на сезона на празниците много хора мислят как по най-добрия начин да предотвратят неприятните последици от махмурлука. Но вече няма за какво да се притесняват с пускането на пазара на първото в света безалкохолно уиски. Производителите на уискито ArKay твърдят, че то е подходящо за всякакви купони за въздържатели и хора, които не могат да пият алкохол по религиозни причини. Напитката, която ще се продава в кутии за 4 паунда и в бутилки за 10 паунда, ще бъде пусната в продажба на 1 декември в цял свят, точно навреме за празниците. "Изключителният вкус на уискито без съдържание на алкохол го прави идеалната напитка през деня и през нощта. ArKay има нула процента съдържание на алкохол и е направено, за да позволи на хората със здравословни проблеми или с религиозни вярвания, забраняващи консумацията на алкохол, да пият. Представете си, че ще можете да се наслаждавате на любимото си уиски на купони, без да се тревожите, че след това трябва да шофирате. ArKay има абсолютно еднакъв вкус и вид като традиционното уиски", съобщи говорител на компанията производител, която се намира в САЩ." Източник: БГНЕС 1 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 8, 2011 Публикувано Ноември 8, 2011 Че за какво да го пия, ако няма да се напия? И в секса - "Ако няма празнене, хич да няма дразнене" 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 Явно създателят на това "уиски" е отявлен фен на виртуалния секс, поради множество причини, които няма да ви кажа 2 Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 Безалкохолната бира/уиски и безкофеиновото кафе са първите крачки към надуваемата жена 13 Цитирай
nikitobet Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Аз не мога да задържа толкова неизпито пиене 4 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 18, 2011 Публикувано Ноември 18, 2011 Не мога да кажа, че ми е любимо питие, защото го опитвам за първи път. Не е уиски, но е безценно. Личен подарък от наш съфорумец, за което искрено му благодаря. Наздраве! Ron Barcelo 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 18, 2011 Публикувано Ноември 18, 2011 Гога, т'ва е доминикански ром бре Коле - след манджа, чист и с пура в ръката Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 19, 2011 Публикувано Ноември 19, 2011 Е, нали съм "Мара подробната" Коле, ако 38% ти жулят, какво да кажа аз за домашнярката 55%... Цитирай
Wayward Публикувано Ноември 19, 2011 Публикувано Ноември 19, 2011 7:15 за домашнярка се говори.Не е зле 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.