sts Публикувано Юни 29, 2017 Публикувано Юни 29, 2017 Като гледам какви неща пиете, направо ме е срам да си кажа аз на какво съм. Иначе като домашна отлежала ракия няма друго. Няколко пъти съм имал удоволствие да пия 20+ годишна ракия и се надявам в скоро време пак да ми се случи. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Юли 1, 2017 Публикувано Юли 1, 2017 Я питай някоя свободна приятелка няма ли?Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
algor Публикувано Юли 1, 2017 Публикувано Юли 1, 2017 Айде не се излагай, Бароне... К`во ти пука дали е свободна, ако те зарежда регулярно с качество и количество?!?! пп. На мен друго ми е интересно и ще попитам: в тия адски жеги пиете ли концентрат? 3 Цитирай
baronbg Публикувано Юли 2, 2017 Публикувано Юли 2, 2017 Няма как да ти сложа и за трите по един лайк. По темата. Лятото пия концентрат, само Пломари с белени домати, печена пеперка, лук и сириние ( домашно козе предпочитам и си купувам)Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Anthony Публикувано Юли 2, 2017 Публикувано Юли 2, 2017 Да ви светна за узото. Купувайте само такова, на което пише 100% distilled. Всичко друго се прави само от спирт и есенция. А най-добре пийте ципуро, то поне е от грозде. Модерните в България марки узо в Гърция никой местен не би пил. 6 Цитирай
turieca Публикувано Юли 3, 2017 Публикувано Юли 3, 2017 А нещо марка да подскажеш, че ми отиде дроба докато опитам всички. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 4, 2017 Публикувано Юли 4, 2017 Абсолютно! Узо "Додека" е доволно качествено. Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 4, 2017 Публикувано Юли 4, 2017 Мен лично,гърците изобщо не ме интересуват!Затова пия всякакво узо без изобщо да се притеснявам.Мастика също)) Цитирай
Anthony Публикувано Юли 4, 2017 Публикувано Юли 4, 2017 Узо 12 е най-големия боклук според гърчолята и го правят 99.9% за износ Почти невъзможно е да го намериш в магазините там. Хубавите са Hedoniko, Babatzim, Mini и още доста. Повечето имат и ципуро, с анасон или без. 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Юли 4, 2017 Публикувано Юли 4, 2017 Това става ли,че съм силно притеснен? Цитирай
turieca Публикувано Юли 5, 2017 Публикувано Юли 5, 2017 Според това,което четох тея дни, става даже с розови домати и домашно овче сирене. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Цитирай
algor Публикувано Юли 6, 2017 Публикувано Юли 6, 2017 Някой да е пробвал това и да желае да сподели мнение дали (според него) става за употреба? 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 17, 2019 Публикувано Ноември 17, 2019 Новият любимец на(и под) масата Много добър баланс от аромати и не боли глава. P.S. Цената е изключително прилична, предвид произхода. Цитирай
Русев Публикувано Ноември 17, 2019 Публикувано Ноември 17, 2019 Това става ли,че съм силно притеснен?Със синия етикет влиза още по-добре Вече го има и в билаSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.