Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Много пръсти трябват за тея multitasking gestures на iPhone. На iPad бива, но за телефон е някакси неудобно.

Публикувано

Супер удобно си е! Сега като не мога да си ги сложа ми е супер неудобно ;)

Публикувано

Трябват две ръце. Така и не можах да свикна. На активатора му трябва само палец. :)

Разводнихме темата.

Публикувано

Само с една ръка е. Незнам за какви две ръце говориш.

Публикувано

С едната държи телефона а с другата жестикулира. За това са му две ръце. Като Activator няма друго!

Публикувано

А няма ли да е малко "фешънско" да се говори в центъра на София или Варна на английки на Siri: Хау олд ис Дженифър Анистън? :tooth:

Не бих ползвал асистента в България, защото ще се обръщат много хора да се чудят какво се правим на интересни (дори да не питам за кака Анистън).

Публикувано

Това с с държането с едната ръка кърти мивки :D

Публикувано

Пробвал съм multitasking-а ама не можах нещо да свикна.Иначе съм на 100% за премахване на mobile substrate,че наскоро какво ми се случи

Публикувано
Това с с държането с едната ръка кърти мивки

Е кърти да :) Може и да го оставиш на масата докато ползваш жестовете. Тогава ще ти трябва само една ръка.

Публикувано

Полезно е да имаш свободна ръка.

Например за шофиране.

Публикувано

Според JailbreakNation, Apple тества Siri на iPhone 4.

За повече инфо, http://www.jailbreaknation.com/apple-testing-siri-on-devices-other-than-the-iphone-4s-exclusive

Публикувано

Яснооо, порта е готов и очевидно много читав, щом Apple тръгна да го тества, най-вероятно ще го интегрират в следващ ъпдейт

Публикувано

Просто се стараят да редуцират още една причина, поради която някой би джейлбрейкнал телефона си.

Публикувано

Ако го пуснат официално за 4, мен лично биха ме отказали от джейла.

Публикувано

Ако го пуснат официално за 4, мен лично биха ме отказали от джейла.

А до сега кое те караше да правиш джейл?

Публикувано

Е как "как" бе Гога!? - Siriне

Публикувано
Публикувано
А до сега кое те караше да правиш джейл?

Нищо ;) Но евентуалното наличие на Сири би ме накарало да направя (може би и folder enhancer ми липсва малко). Но да, не че е животоопределяща функционалност, но определено ми се иска да имам достъп до нея и ако я пуснат в cydia, бих джейлнал без да се замисля.

Публикувано

Чудесно! Пиратстваш за приложения, повечето от които са на цена "кафе с кола" и това не те кара да се срамуваш!?

Публикувано

Чудесно! Пиратстваш за приложения, повечето от които са на цена "кафе с кола" и това не те кара да се срамуваш!?

Теб срам ли те е, щото мене лично не ме е срам, ама грам! Още повече, че повечето приложения не струват и 1$, за тва свалям и трия, а качествените приложения си ги плащам.

Публикувано

Въпросът е принципен. Що се оправдаваш с хората, те с теб и тн. Въртим си се в балканския си затворен кръг.

Публикувано

Е ти нищо не каза :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...