JVV Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 Много пръсти трябват за тея multitasking gestures на iPhone. На iPad бива, но за телефон е някакси неудобно. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 Супер удобно си е! Сега като не мога да си ги сложа ми е супер неудобно Цитирай
JVV Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 Трябват две ръце. Така и не можах да свикна. На активатора му трябва само палец. Разводнихме темата. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 Само с една ръка е. Незнам за какви две ръце говориш. Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 С едната държи телефона а с другата жестикулира. За това са му две ръце. Като Activator няма друго! Цитирай
vixfix Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 А няма ли да е малко "фешънско" да се говори в центъра на София или Варна на английки на Siri: Хау олд ис Дженифър Анистън? Не бих ползвал асистента в България, защото ще се обръщат много хора да се чудят какво се правим на интересни (дори да не питам за кака Анистън). 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 Това с с държането с едната ръка кърти мивки Цитирай
Wayward Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 Пробвал съм multitasking-а ама не можах нещо да свикна.Иначе съм на 100% за премахване на mobile substrate,че наскоро какво ми се случи Цитирай
JVV Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 Това с с държането с едната ръка кърти мивки Е кърти да Може и да го оставиш на масата докато ползваш жестовете. Тогава ще ти трябва само една ръка. Цитирай
JVV Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 Полезно е да имаш свободна ръка. Например за шофиране. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 Според JailbreakNation, Apple тества Siri на iPhone 4. За повече инфо, http://www.jailbreaknation.com/apple-testing-siri-on-devices-other-than-the-iphone-4s-exclusive 3 Цитирай
adept Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 Яснооо, порта е готов и очевидно много читав, щом Apple тръгна да го тества, най-вероятно ще го интегрират в следващ ъпдейт Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 Просто се стараят да редуцират още една причина, поради която някой би джейлбрейкнал телефона си. 1 Цитирай
killer4o Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 Ако го пуснат официално за 4, мен лично биха ме отказали от джейла. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 Ако го пуснат официално за 4, мен лично биха ме отказали от джейла. А до сега кое те караше да правиш джейл? Цитирай
chayanne Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 Е как "как" бе Гога!? - Siriне Цитирай
killer4o Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 А до сега кое те караше да правиш джейл? Нищо Но евентуалното наличие на Сири би ме накарало да направя (може би и folder enhancer ми липсва малко). Но да, не че е животоопределяща функционалност, но определено ми се иска да имам достъп до нея и ако я пуснат в cydia, бих джейлнал без да се замисля. Цитирай
chayanne Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 Чудесно! Пиратстваш за приложения, повечето от които са на цена "кафе с кола" и това не те кара да се срамуваш!? 2 Цитирай
Lyudmil Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 Чудесно! Пиратстваш за приложения, повечето от които са на цена "кафе с кола" и това не те кара да се срамуваш!? Теб срам ли те е, щото мене лично не ме е срам, ама грам! Още повече, че повечето приложения не струват и 1$, за тва свалям и трия, а качествените приложения си ги плащам. Цитирай
LUBECA Публикувано Ноември 7, 2011 Автор Публикувано Ноември 7, 2011 Въпросът е принципен. Що се оправдаваш с хората, те с теб и тн. Въртим си се в балканския си затворен кръг. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.