Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Google+ иска да измести Twitter с новата си опция What’s Hot


Veselin Minchev

Recommended Posts

0000125324-article.jpg

Вицепрезидентът по социалните въпроси на Google Вик Гундотра официално обяви в блога си, че ще добави нови функции в Google+, които ще помогнат на потребителите да следят какво се публикува в социалната мрежа и колко бързо се разпространява то.

С новата функция интернет гигантът очевидно иска да конкурира платформата за микроблогинг Twitter, чиито „Trending Topics“ показват най-обсъжданите теми в мрежата. Google предлага подобна услуга с името What’s Hot.

Според Гундотра функцията, която още не е активна в България, представлява списък, който изброява публикациите, които получават най-много внимание. Абонатите на социалната мрежа ще може да виждат линк към тях, когато решат да преглеждат новите публикации в профилите си. Опцията е оптимизирана и с кръговете в Google+ и потребителите могат да видят What’s Hot и само за някой от своите кръгове, като приятели или семейство.

Google+ пуска и друга нова функция - Creative Kit (творчески комплект), с чиято помощ потребителите ще могат да редактират онлайн публикувани от тях снимки. И за да доставя това и удоволствие, от калифорнийската компания са добавили малко ефекти в стила на Halloween – като например Дракуловски очи, червени светещи рога, рани и струпеи по тялото и други. Може да се редактира и само фрагмент от изображението, като тази функция позволява да нанесем например слънчев загар на кожата си.

Последното представено нововъведение е Google+ Ripples, която засега не е налична в България. Тя позволява графичен изглед на разпространението на публикациите на всеки потребител. След като той избере даден публичен пост, с помощта на Ripples може да проследи кой го е споделил, както и с кого и кога.

Източник: investor.bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...