pro100az Публикувано Ноември 25, 2011 Публикувано Ноември 25, 2011 Здравейте, Имам следния проблем: искам да ползвам ipod за да плащам сметките си през e-pay.bg, но имам активиран сертификат за достъп. Въпреки че имам самия сертификат не мога да накарам Safari-то да го използва. Дори от страницата на e-pay, следвайки техните указания за инсталиране на сертификата не се получава. Някой да се е сблъсквал с този проблем? Ползвам iPod Touch 4G iOS 5.0 Цитирай
kreto Публикувано Ноември 25, 2011 Публикувано Ноември 25, 2011 (редактирано) Аз също го имам и с ePay и с електронното банкиране. Редактирано Ноември 25, 2011 от kreto Цитирай
cvalio Публикувано Ноември 25, 2011 Публикувано Ноември 25, 2011 http://bgiphone.com/topic/6411-как-да-внеса-сертификат-на-банка-в-ipad/ Цитирай
pro100az Публикувано Ноември 25, 2011 Автор Публикувано Ноември 25, 2011 Благодаря за линка, но темата е за ipad, аз съм с ipod. Пробвах какво ли не става и не става. Инсталацията на сертификата минава успешно, но не ме пуска на сайта. Ще опитам да сложа друг browser и ако така не стане - отказвам се. Цитирай
cvalio Публикувано Ноември 25, 2011 Публикувано Ноември 25, 2011 В конкретния случай, няма разлика между iPad и iPod. Цитирай
pro100az Публикувано Ноември 26, 2011 Автор Публикувано Ноември 26, 2011 Реших си проблема. И разбрах защо съм го имал. Трябва ви сертификата който са ви дали първия път. Може да си го експортне-те от browser-a. Ако се опитате да го вземете от e-pay - няма да стане. Експортвате го и после както са описали другите - пращате си го на пощата и от там го инсталирате на сафарито на ipod-a. Благодаря на всички за съветите. Цитирай
JVV Публикувано Ноември 27, 2011 Публикувано Ноември 27, 2011 Еми нормално. Трябва да съдържа и частния ключ. Цитирай
jh_ivanov Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 Колеги помагайте. Свалям си сертификата от браузера. Пращам го на пощата и от там му давам да се инсталира. Вкарвам си паролата но дава грешка не иска да се инсталира. За сетрификат на epay става въпрос Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.