Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Security Certifficate на e-pay

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

Имам следния проблем: искам да ползвам ipod за да плащам сметките си през e-pay.bg, но имам активиран сертификат за достъп. Въпреки че имам самия сертификат не мога да накарам Safari-то да го използва. Дори от страницата на e-pay, следвайки техните указания за инсталиране на сертификата не се получава. Някой да се е сблъсквал с този проблем?

Ползвам iPod Touch 4G iOS 5.0

Публикувано (редактирано)

Аз също го имам и с ePay и с електронното банкиране.

Редактирано от kreto
Публикувано

Благодаря за линка, но темата е за ipad, аз съм с ipod. Пробвах какво ли не става и не става. Инсталацията на сертификата минава успешно, но не ме пуска на сайта. Ще опитам да сложа друг browser и ако така не стане - отказвам се.

Публикувано

В конкретния случай, няма разлика между iPad и iPod.

Публикувано

Реших си проблема. И разбрах защо съм го имал.

Трябва ви сертификата който са ви дали първия път. Може да си го експортне-те от browser-a. Ако се опитате да го вземете от e-pay - няма да стане. Експортвате го и после както са описали другите - пращате си го на пощата и от там го инсталирате на сафарито на ipod-a.

Благодаря на всички за съветите.

Публикувано

Еми нормално. Трябва да съдържа и частния ключ.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Колеги помагайте. Свалям си сертификата от браузера. Пращам го на пощата и от там му давам да се инсталира. Вкарвам си паролата но дава грешка не иска да се инсталира. За сетрификат на epay става въпрос

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...