eek Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Стана забавно тука. Ама като гледам няма много морячета само свързочници. Явно има някаква зависимост Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 7, 2011 Автор Публикувано Декември 7, 2011 Ами да ти кажа има нещо вярно, който си го влече си го влече. Това казвам и аз, в донаборната служба бях на тел. централа и после телеграфист. Сега "на работа" пак съм на такава длъжност и затова чекам тия да станат безплатни ))) Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 63-ти парашутен батальон, Ниш/Сърбия - диверсант 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Скачал съм и на резервен, резултат - счупен крак. А, ти...май си просиш "падниии" 1 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 7, 2011 Автор Публикувано Декември 7, 2011 Абе крие той нещо, щом не казва къде е бил Да не се е случило нещо преди 10 год а Лъчо Аз за neol-я говоря бре. Той на мойто дередже от към години Тъкмо гледам пак за някакъв ънтет. джейл във форума на sinful ама пак е нещо лъжливо май. Той Лъчо ще ме навие сега за тетър 1 Цитирай
roll2puff Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Аз да се похваля-един от последните набори в казарма. До клетва в ШЗО, после зад самолетчето на 4-ти километър и преводач в НКЦ. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 7, 2011 Автор Публикувано Декември 7, 2011 Снощи като се заприкавахме за казарма и реших да видя къде съм служил и чукнах в чичо Гугъл да погледна стария полк в Елхово на какво прилича сега. Позабравил съм го, но все пак познах снимката къде е правена. Всичко беше храсталаци и увивни разтения . Язък за хубавите и поучителни дни дето прекарах там. Не знам там на Бакаджика как е сега но от където съм минал все закриват поделенията. Дано и сега не е така ... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 На Бакаджика последно минах преди две години, имаше само охрана, а беше огромна база....полк, артилерия, кашици, танкисти, бля бля бля...забравил съм щуротиите вече Имаше един ГСМ който пазихме, арест, всичко зарязано на произвола на съдбата. Тежки времена бяха ейййй....ама спомениии Добре че сега няма задължителна служба, че пращам синко в чужденеция моментално! Като се сетя какви неща е имало, самоубийство на сънарядник даже.... Баси. 1 Цитирай
eek Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Абе то е ясно от 80 те години насам всичко се е разпадало. Аз бях 2000 вкр в атия ама повечето време прекарвах в едно закрито поделение в бургас. Мизерия от всякаде всичко разбито и заграбено и така си седи на входа на бургас 11 години след това. Проблема е, че са на МО и не може да се направи нищо. Има много такива поделения които може да стане нещо от тях, но не се прави нищо по въпроса. Цитирай
pepo1919 Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Наистина беше хубаво-24ч. наряд,но след това други 24ч....! София 26660 1987-1989г. Цитирай
alex.7777 Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Искаш да кажеш:здравей наряд, утре пак Цитирай
pepo1919 Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Не "утре пак",а в другиден пак! Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 7, 2011 Автор Публикувано Декември 7, 2011 Здравей наряд , през ден наряд. Така го знам ( тва като оня виц, дето бай Ганьо знаел всеки виц ама по друг начин 2 Цитирай
Anthony Публикувано Декември 8, 2011 Публикувано Декември 8, 2011 Няма по-малоумно нещо от казармата. Много се радвам, че отмениха задължителната служба. Не бих искал никой да загуби две години от живота си, при това едни от най-прекрасните, в метене със саморъчно набрана от гората метла, висене на абсолютно безсмислени стойки, сапунки, хронично недоспиване и недохранване. Аз бях в Свързочния полк в Пловдив. Ако беше станала война, щях да измета врагът с метлата, защото само с нея ни учиха да боравим. Или да му боядисам лицето с черна вакса за обувки и вар, тъй като съм боядисвал бордюрите през няколко дни. И паркет циклех доста ловко, с парче стъкло. Е, изстрелях и 9 патрона с калашников за 2 години, както и почти хвърлих учебна граната. Казвам почти, защото като дойде моя ред и вече бяха свършили, но ми дадоха да хвърля камък, а то си е почти същото. Абе направиха ме истински воин. 8 Цитирай
tonygti Публикувано Декември 8, 2011 Публикувано Декември 8, 2011 Аз пък много се радвам, че ще намаляват армията още (поне в Плевен се говори, че или ще намаляват ШЗО-то или въобще ще го закрият). Това са най-малоумните пари, които може да се дават за едни търтутници, които по цял ден нищо не правят (или поне не нещо полезно за обществото, откъдето идват заплатките им). Милиони и милиони левове, които могат да идат за здравеопазване, за образование, за пътна инфраструктура. Нека има 1000-2000 (даже и това са ни много) елитни истински войни и всичко друго да ходи да пасе кравите (щото те повечето друго не умеят). П.П. Може да съм обидил някой ама това е жалката истина! Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 8, 2011 Публикувано Декември 8, 2011 Абе...то, държава вече няма, така че за к'во и е армия....? 2 Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 8, 2011 Публикувано Декември 8, 2011 Интересна тема се е заформила тук Хайде и аз да си изпея войнските премеждия. ШЗО в Плевен-една година в разузнавателна рота-десантен взвод, после ВКР в ЦСКА. Отговарях за спортна школа "Чавдар". Забавни занимания имаше 2 Цитирай
eek Публикувано Декември 8, 2011 Публикувано Декември 8, 2011 Lubeca хубави волейболистки имат а ? 1 Цитирай
chayanne Публикувано Декември 8, 2011 Публикувано Декември 8, 2011 Аnthony, това зад мебелна къща ли беше свързочния полк? Аз бях в 34080 през 88-90г. Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 8, 2011 Публикувано Декември 8, 2011 Lubeca хубави волейболистки имат а ? Ммммм.....Да И гимнастички 1 Цитирай
eek Публикувано Декември 8, 2011 Публикувано Декември 8, 2011 За гимнастички незнам, но си карах стажа в залата която е на територията на поделението и войниците по цял ден точиха лиги Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 8, 2011 Автор Публикувано Декември 8, 2011 tonygti За повечето неща си прав и за парите и войните малко сякаш си го написал ей така просто не знам. Вярно е, че има хора в армията, които взимат пари за да стоят, но повярвай ми не знам дали си запознат дотолкова, но има хора които вършат такава работа която си нямаш и идея че се извършва даже на територията на БГ. Сега може би, повечето от вас ще се нахвърлят за това, но пак казвам. Има хора които не трябва да са в армията, но има и такива които си вършат работата и то много добре. Както има един лаф на работа, "Повечето от нас само служат, а много малко работят". Не искам да оправдавам нито един военен или войник който ти бърка в джоба с това че му плащаш осигуровките, но повярвай ми без армия не може. 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Декември 8, 2011 Публикувано Декември 8, 2011 Лейтенант, след тежка вечер сутринта закъснява за работа. Звъни му телефонът. Приятен женски глас: - Господин лейтенант, желаете ли секс по телефона? - Разбира се, че искам! - Тогава ви свързвам с командира на частта. 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.