Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Стана забавно тука.

Ама като гледам няма много морячета само свързочници. Явно има някаква зависимост :tooth:

• Отговори 68
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• mitkoiphone

19

• Alxx®

7

• eek

6

• alex.7777

6

Публикувано

Ами да ти кажа има нещо вярно, който си го влече си го влече. Това казвам и аз, в донаборната служба бях на тел. централа и после телеграфист. Сега "на работа" пак съм на такава длъжност и затова чекам тия да станат безплатни :smile:)))

Hji4j.png 4zplJ.png

Публикувано

post-226-0-88585400-1323263969_thumb.jpgpost-226-0-50093800-1323263993_thumb.jpg

63-ти парашутен батальон, Ниш/Сърбия - диверсант :biggrin:

Публикувано

Скачал съм и на резервен, резултат - счупен крак. А, ти...май си просиш "падниии" :)

Публикувано

Абе крие той нещо, щом не казва къде е бил :smile: Да не се е случило нещо преди 10 год :smile: а Лъчо

Аз за neol-я говоря бре. Той на мойто дередже от към години :smile: Тъкмо гледам пак за някакъв ънтет. джейл във форума на sinful ама пак е нещо лъжливо май. Той Лъчо ще ме навие сега за тетър :smile:

Публикувано

Аз да се похваля-един от последните набори в казарма. До клетва в ШЗО, после зад самолетчето на 4-ти километър и преводач в НКЦ.

Публикувано

Снощи като се заприкавахме за казарма и реших да видя къде съм служил и чукнах в чичо Гугъл да погледна стария полк в Елхово на какво прилича сега. Позабравил съм го, но все пак познах снимката къде е правена. Всичко беше храсталаци и увивни разтения :). Язък за хубавите и поучителни дни дето прекарах там. Не знам там на Бакаджика как е сега но от където съм минал все закриват поделенията. Дано и сега не е така ... ;)

Публикувано

На Бакаджика последно минах преди две години, имаше само охрана, а беше огромна база....полк, артилерия, кашици, танкисти, бля бля бля...забравил съм щуротиите вече :)

Имаше един ГСМ който пазихме, арест, всичко зарязано на произвола на съдбата.

Тежки времена бяха ейййй....ама спомениии :)

Добре че сега няма задължителна служба, че пращам синко в чужденеция моментално!

Като се сетя какви неща е имало, самоубийство на сънарядник даже....

Баси.

Публикувано

Абе то е ясно от 80 те години насам всичко се е разпадало. Аз бях 2000 вкр в атия ама повечето време прекарвах в едно закрито поделение в бургас. Мизерия от всякаде всичко разбито и заграбено и така си седи на входа на бургас 11 години след това. Проблема е, че са на МО и не може да се направи нищо. Има много такива поделения които може да стане нещо от тях, но не се прави нищо по въпроса.

Публикувано

Наистина беше хубаво-24ч. наряд,но след това други 24ч....!

София 26660 1987-1989г.

Публикувано

Искаш да кажеш:здравей наряд, утре пак:)

Публикувано

Не "утре пак",а в другиден пак!

Публикувано

Здравей наряд , през ден наряд. Така го знам ( тва като оня виц, дето бай Ганьо знаел всеки виц ама по друг начин :)

Публикувано

Няма по-малоумно нещо от казармата. Много се радвам, че отмениха задължителната служба. Не бих искал никой да загуби две години от живота си, при това едни от най-прекрасните, в метене със саморъчно набрана от гората метла, висене на абсолютно безсмислени стойки, сапунки, хронично недоспиване и недохранване. Аз бях в Свързочния полк в Пловдив. Ако беше станала война, щях да измета врагът с метлата, защото само с нея ни учиха да боравим. Или да му боядисам лицето с черна вакса за обувки и вар, тъй като съм боядисвал бордюрите през няколко дни. И паркет циклех доста ловко, с парче стъкло. Е, изстрелях и 9 патрона с калашников за 2 години, както и почти хвърлих учебна граната. Казвам почти, защото като дойде моя ред и вече бяха свършили, но ми дадоха да хвърля камък, а то си е почти същото. Абе направиха ме истински воин.

Публикувано

Аз пък много се радвам, че ще намаляват армията още (поне в Плевен се говори, че или ще намаляват ШЗО-то или въобще ще го закрият). Това са най-малоумните пари, които може да се дават за едни търтутници, които по цял ден нищо не правят (или поне не нещо полезно за обществото, откъдето идват заплатките им). Милиони и милиони левове, които могат да идат за здравеопазване, за образование, за пътна инфраструктура. Нека има 1000-2000 (даже и това са ни много) елитни истински войни и всичко друго да ходи да пасе кравите (щото те повечето друго не умеят).

П.П. Може да съм обидил някой ама това е жалката истина!

Публикувано

Абе...то, държава вече няма, така че за к'во и е армия....?

Публикувано

Интересна тема се е заформила тук ;)

Хайде и аз да си изпея войнските премеждия. ШЗО в Плевен-една година в разузнавателна рота-десантен взвод, после ВКР в ЦСКА. Отговарях за спортна школа "Чавдар". Забавни занимания имаше :tooth:

Публикувано

Аnthony, това зад мебелна къща ли беше свързочния полк? Аз бях в 34080 през 88-90г.

Публикувано

Lubeca хубави волейболистки имат а ? :D

Ммммм.....Да :)

И гимнастички ;)

Публикувано

За гимнастички незнам, но си карах стажа в залата която е на територията на поделението и войниците по цял ден точиха лиги :)

Публикувано

tonygti За повечето неща си прав и за парите и войните малко сякаш си го написал ей така просто не знам. Вярно е, че има хора в армията, които взимат пари за да стоят, но повярвай ми не знам дали си запознат дотолкова, но има хора които вършат такава работа която си нямаш и идея че се извършва даже на територията на БГ. Сега може би, повечето от вас ще се нахвърлят за това, но пак казвам. Има хора които не трябва да са в армията, но има и такива които си вършат работата и то много добре. Както има един лаф на работа, "Повечето от нас само служат, а много малко работят". Не искам да оправдавам нито един военен или войник който ти бърка в джоба с това че му плащаш осигуровките, но повярвай ми без армия не може.

Публикувано

Лейтенант, след тежка вечер сутринта закъснява за работа. Звъни му телефонът.

Приятен женски глас:

- Господин лейтенант, желаете ли секс по телефона?

- Разбира се, че искам!

- Тогава ви свързвам с командира на частта.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...