apomarinov Публикувано Декември 21, 2011 Публикувано Декември 21, 2011 На мен пък не ми пречи, махнал съм подвързията да си седи на страна, a като я прочета си влиза пак в нея и книгата се опакова с готварско фолио да е свежа за следващите поколения Цитирай
baronbg Публикувано Декември 21, 2011 Публикувано Декември 21, 2011 Офф. Ей, типично по габровски.... 1 Цитирай
climber4o Публикувано Декември 22, 2011 Публикувано Декември 22, 2011 Книгата е уникална , аз попринцип не обичам да чета .. но само като започнах книгата и тя те грабва с неща които ги няма никъде другаде в Интернет , неща които до сега не са били казвани, заслужава си да се купи и прочете . Аз я купих на 15-ти , тук в Русе излезе тогава . Не ми остава много време да я чета , но съм на половината и нямам търпение да прочета другата половина . Цитирай
heartagram1980 Публикувано Декември 28, 2011 Публикувано Декември 28, 2011 Преди малко я купих и нямам търпение да изтрезнея и да видя аджеба кво пише....весели празници Цитирай
Anton Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 Още не съм прочел цялата книга, но засега ми прави впечатление, че е много лесна за четене и наистина представя Стив от човешката му страна. Поне до този момент смятам, че авторът се е справил много добре. Като фен на марката си поръчах и оригинала на английски. Цитирай
slaf Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 Прочетох я. Страхотна книга. Колкото и да е голяма като обем, според мен пак не успява да пресъздаде огромния живот на Стив Джобс. Невероятен живот, невероятен човек. Кара те да се замислиш за всички неща в живота ти. Цитирай
Stanev Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 Здравейте, някой има ли представа от къде може да се купи книгата в електронен вариант на български? Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 30, 2011 Автор Публикувано Декември 30, 2011 Мисля, че в електронен вариант няма засега на български език. Ако греша, нека някой да ме поправи Цитирай
dimple Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Забелязах, че я има електронен вариант на български. Ако на някой му попадне, бих желал да я сподели с мен http://www.helikon.bg/ebooks/539/10000000000376_stiv-dzhobs%3A-edinstvenata-ofitcialna-biografiia-na-osnovatelia-na-apple.html Цитирай
carrot Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Много добра книга, доста добре и обсотятелствено написана, абсолютно си струва човек да я притежава на хартиен вариант. До последната глава съм, мисля след хартиения вариант, да я "препрочена" на английски във вид на аудиокнига. Препоръчвам на всички. 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Не до епъл.Вече почти никой не чете.Особено по-младите.Или се четат книги за мутрите или тип "Как да постигна вътрешен мир".Ако направим анкета ще се види Това въобще не е вярно. Аз съм на 14 както ще видите от профила ми, но още преди да е публикувана на български чрез iBooks бях прочел почти половината (на английски). Ще кажете "Ти си някъв...", ама не съм само аз. Почти всички от класа я имат и я четат с удоволствие. 2 Цитирай
dimple Публикувано Януари 26, 2012 Публикувано Януари 26, 2012 На мен ми я донесе дядо Коледа и съм много доволен, че я имам на хартия, но ми се искаше и един "джобен" вариант да си имам. Ако все пак на някой му попадне в електронен вид да сподели. Благодаря. 1 Цитирай
B_A_D Публикувано Януари 26, 2012 Публикувано Януари 26, 2012 Има я на руски и английски , а това е и клипчето на български което даваха по Discovery Цитирай
dimple Публикувано Януари 28, 2012 Публикувано Януари 28, 2012 Удряме ама май не можеш да помогнеш...? Цитирай
ViolinRa Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Някой намери ли я на родния език? Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Май не четете между редовете Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.