Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Untethered Jailbreak чрез redsn0w за iOS 5.0/5.0.1

Recommended Posts

Публикувано

Не знам при вас как е, но при мен след джейла като опитам да сваля от Cydia нещо ми дава ерори почти на всичко. Пробвах с BossPrefs, пробвах с iphonedelivery и все грешки, при вас така ли е?

Публикувано

Познай колко народ се е втурнал да джейлва сега и да кичи неща от Сидия :)

Публикувано

Одеве точно за това говорехме с Шамана. Бъди по настоятелен, на мен от 4-5-ия път ми се получаваха нещата с програмите от Сидия, но освен по-бавното работене на Сидия, ерорите...и тн. ми прави впечатление и на известен процент лаг на Springboard-а. Накой да е забелязал нещо подобно ?

Публикувано

Да точно след 4-5 опит се инсталира, въобще не се сетих, че половината население на земята в момента е в Cydia :tooth: При мен лаг се получава след като инсталирам нещо от Cydia, след респринг обаче се оправя.

Публикувано

Ако си сложил субстрата, нищо чудно, Gregg.

Публикувано

Ако си сложил субстрата, нищо чудно, Gregg.

Такъв лаг не съм забелязал при 4.2.1 и при 4.3.3, имаш предвид че неработи коректно на 5.0.1 ли , на това да се дължи това дразнещо забавяне

Публикувано

Аз затова ще се позабавя с този джейл засега. Щото както каза "половината свят" е в cydia. Може би утре ще се метна и аз.

Публикувано

Просто с него си лагва. Между другото като махнах MobileSubstrate, ми изчезнаха абсолютно всички икони без Newsstand. Един рестарт оправя нещата, ако на някой му се случи.

Публикувано

Ново 20, супер трудно се свързвам с i_funbox (последната версия), дава ми No Device attached, след няколко смяна на USB-то и рестарт се свързва, но не виждам половината папки включително, в Raw File System дори нямам VAR!? При вас така ли е?

Публикувано

Просто с него си лагва. Между другото като махнах MobileSubstrate, ми изчезнаха абсолютно всички икони без Newsstand. Един рестарт оправя нещата, ако на някой му се случи.

Точно това щях да питам. :biggrin:

Публикувано

Ново 20, супер трудно се свързвам с i_funbox (последната версия), дава ми No Device attached, след няколко смяна на USB-то и рестарт се свързва, но не виждам половината папки включително, в Raw File System дори нямам VAR!? При вас така ли е?

Сложи ли afc2add от Сидия ? При мен на Айпод-а няма проблем и всичко е нормално при връзката с iFunbox и папката var

Публикувано

Пробвах го вече afc2add, пишеше го в ifunbox-a, но просто незацепва. Пише, че не трябва да ми открива устройството като Jailed и до сега само веднъж го откри нормално. Явно ще се чака ъпдейт на програмката.

Публикувано

Аз съм даже със стара версия (моята е 1.6), а гледам че имало и по-нова. Пробва ли с по-стара версия ?

Публикувано

Дали всичко е от това че не е доизкудутен джейла, тва лагване, забива в и всичко дето четох досега ?

Публикувано

При мен не зацепва и WinSCP :/

Публикувано

iFunBox си бачка идеално. Току що плеснах една навигация чрез него на една четворка. Не ти трябва никакво afc2add, от край време си е вградено в джейла.

Публикувано

При мен iFunBox си работи идеално. Даже добавях карти на навигацията.

Публикувано

Все съм си мислел че инсталирането на приложения през друга програма от iTunes не е много добре. Явно не съм бил прав

Публикувано

iFunBox си бачка идеално. Току що плеснах една навигация чрез него на една четворка. Не ти трябва никакво afc2add, от край време си е вградено в джейла.

да са .... за къф го инсталирам тфа и аз незнам. Сега пробвах без afc2add и iFunBox работи пак без проблем. Благодаря за инфото Grievous

Публикувано (редактирано)

Грешки 14 и 21 много изкачат поради няква неясна причина , аз презкочих 14 с къстъм направен с редсноу, с къстъм със сноубрииз грешка след грешка, досега такова нещо не е било !

П.П. В момента в Сидия , бая неща ги "няма" от натоварването

Редактирано от kawabiker
Публикувано

Много е ясна тя, претоварени сървъри. ;)

Публикувано

По - пухари бре :) Претоварени сървъри...за ден-два, нещата ще улегнат. Аз, защо никога не бързам да съм "фйешън"? ;)

Публикувано

И аз не бързах ама се изкуших, няма как. Не че преди джейла пак нямах всичко това ама на. Сега вече съм модерен

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...