Публикувано Май 3, 201114 гд Така и не мога да отключа телефона, вече 2 седмици. Изчел съм където каквото има, изгледал съм филмчета, пробвал съм какви ли не начини. Или наистина не правя нещо както трябва, или просто при мен не става: iPhone4, заключен към AT&T BB 02.10.04 (заводски) firmware 4.1 (заводски) микросим от Глобул jailbreak - мисля че с limera1n го бях правил, проблеми не съм имал оттогава. GEVEY мисля че от старите (никъде не пише Pro) Ако някой има желание и възможност да помогне ще съм много благодарен.
Публикувано Май 3, 201114 гд Пробвай със заводски настройки,т.е.телефона трябва да му се направи Restore(заводски настройки)тогава,трябва да стане,не е сигурно ,но от самия сайт на Gevey обясняваха така,а и хора с подобен проблем ,като твоя.
Публикувано Май 4, 201114 гд Здравейте, може ли да попитам откъде в България мога да си поръчам Gavey pro??? Съжалавам ако съм сбъркала темата...
Публикувано Май 4, 201114 гд Пробвай със заводски настройки,т.е.телефона трябва да му се направи Restore(заводски настройки)тогава,трябва да стане,не е сигурно ,но от самия сайт на Gevey обясняваха така,а и хора с подобен проблем ,като твоя. Това точно не ми се искаше да пробвам. Ако е единствения начин, може и да си седя със заключения телефон. Сега поне има jailbraek, ако restore-на, после може хем джейл да няма, хем телефон :-) и съвсем ще я втасам
Публикувано Май 4, 201114 гд За съжаление е така..........и е ужасно, ако имаш много приложения ,но ако не ти е спешно не го прави. Така и не мога да отключа телефона, вече 2 седмици. Изчел съм където каквото има, изгледал съм филмчета, пробвал съм какви ли не начини. Или наистина не правя нещо както трябва, или просто при мен не става: iPhone4, заключен към AT&T BB 02.10.04 (заводски) firmware 4.1 (заводски) микросим от Глобул jailbreak - мисля че с limera1n го бях правил, проблеми не съм имал оттогава. GEVEY мисля че от старите (никъде не пише Pro) Ако някой има желание и възможност да помогне ще съм много благодарен. Проблемът ти е от чипа,няма значение дали е Про или по стария,най-вероятно си попаднал на дефектирал чип,поне на 95 %. И аз имах такъв проблем но със сигурност се отключва.Гарантирам ,защото стана пред очите ми.
Публикувано Май 5, 201114 гд Виж, това не го очаквах! Не е невъзможно, само дето нямам друг чип или друга сим карта, за да пробвам. А не знам дали ще ми го сменят откъдето съм го купил. Някой да има желание да сподели чип за проба след празниците?
Публикувано Май 6, 201114 гд От къде си колега ? Аз имам две четворки и двете са със гевей чип и си бачкат само че на единия му пада бат за 1 ден а другия за два...
Публикувано Май 6, 201114 гд Някой може ли да каже нещо чрез Gevey турбо сим за отключване на iPhone 3G BB 05.14.02 OS 4.1
Публикувано Май 7, 201114 гд http://www.gsm-one.eu/TURBO-SIM-GEVEY-3GComArticle2625bg Ей, 1 Април мина Не намерих описание за тубо-сима, какви ББ отключва. В Ютуб слагат турбото и след минута iPhone-а е отключен. В къщи имам едно 3G, което преди 6 месеца от много акъл му качих ОС 4.1, ББ стана 05.14.02 и от тогава чакам. Не ми се качва ББ от iPad. но въпреки чакането сигурно ще кандисъм. Та, въпросчето ми остава. Ако някой знае нещо нека пише на ЛС. Предварително БЛАГОДАРЯ!!!
Публикувано Май 7, 201114 гд Логично на тази цена 19 лв. турбината да е ретро. Това със сигурност е от ерата 2.x.x, а и като гледам къде е разположено чипчето (в средата), смея да твърдя, че това е едно от най-старите изпълнения. Някак не се връзва, едната да е 49 лв., а другата 19 лв., не мислиш ли?
Публикувано Май 7, 201114 гд Grievous, и аз затова питам, дали някой към сегашния период е отключил 3G с турбо сим? Сложих вчера Gevey-Pro на 3G за проба, но не стана. Това турбо е само за четворките. Нека не омазваме темата, да пишем само проверени неща. Редактирано Май 7, 201114 гд от krasi
Публикувано Май 7, 201114 гд Пробвай това: http://bgiphone.com/topic/6444-%D0%B4%D0%B0%D1%83%D0%BD%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%B4-%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B4-051402-%D0%B8-051504/
Публикувано Май 7, 201114 гд Мисля, че помагам, но ако кажеш ще спра. Далеч съм от мисълта да омазвам темата.
Публикувано Май 7, 201114 гд Пробваи с друга сим карта.На американската ми сим карта неработи,но като сложа М-ТЕЛ и няма проблем.iOS-4.2.1
Публикувано Май 7, 201114 гд Каква е последно ситуацията с новите карти на Vivacom? Един познат поиска да му ънлокна телефона (ще му поръчам Gevey), има ли нужда от Pro, или работят и със стандартната версия?
Публикувано Май 8, 201114 гд Падат цените http://is.gd/ppUGA3 20-тина лева със доставката до България 3\5 дена Редактирано Май 8, 201114 гд от stereosound
Публикувано Май 8, 201114 гд Някой има ли следния проблем с Gevey - мога да приемам повиквания само няколко секунди след като съм набрал номер (който и да е)? Още по-учудващо - когато съм с изключен Wi-Fi (само на 3G или EDGE), получавам повиквания винаги. КОгато пусна Wi-Fi връзката, след пет секунди ставам изключен или извън обхват, макар индикацията да не се променя. Моето решение на проблема с бързото падане на батерията - не инсталирайте ultrasn0w, за да премахнете проблема с визуализирането на само една чертичка за покритие. На практика няма разлика, не съм пропускал повикване, но разликата в живота на батерията е повече от значителна.
Публикувано Май 25, 201114 гд [Скоро] Отключете своя iPhone 4 Baseband на 4.x.x с Gevey Pro Plus (не се налага набиране на 112)
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.