Публикувано Октомври 30, 201114 гд След 2 часа мъки , ребуутване , махане-слагане , слагане в друг апарат , набиране на 112 , базикане на AirPlane mode , пробване на ръчни настройки , най-сетне дойде обхвата.За мене обаче остава загадката , защо като пусна 3Г и ведната ми губи обхвата при EDGE-a нямам никакви проблеми?Дали проблема се крие в М-ентел или е в апарата/сим-а?
Публикувано Октомври 30, 201114 гд Така, сега да уточня! Колкото и да е PRO една Gevey, няма как да избегнеш набирането на 112 след загуба на обхват. При ръчно изключване и включване на телефона, може да се разминеш с Cancel, но и в този случай. Същото е когато преминаваш в друг режим (в случая EDGE/3G). Капиш?
Публикувано Октомври 30, 201114 гд Моите наблюдения не са точно такива. Аз съм с първото геви и ми се налага да набирам 112 само и единствено при рестарт. Един единствен път се бъгна при работещ телефон и тогава се наложи да вадя картата, както съм писал по-горе. Да уточня , че живея на място, кудето телефона редовно губи обхват и си го намира без никакви проблеми. При смяна на режима 3g/edge няма никакъв проблем. Повтарям, това са си мои наблюдения, не твърдя че при всички е така. Оператора е Ментел. Редактирано Октомври 30, 201114 гд от TUISTERa
Публикувано Октомври 30, 201114 гд На 4.3.3 не ми правеше никакви проблеми , инъче преди малко бях до едно село и на 2-3 пъти ми изгуби обхвата и си го намери автоматично без проблеми , но пробвам ли да пусна 3г и всичко свършва,поне 30мин процедури.Явно ще карам само на EDGE
Публикувано Октомври 31, 201114 гд Има ли връзка в между това че с гивей трябва да се даде роуминга на включено (за нета) с това, че когато някой ми звънне и нямам в контактите му номера с +359 отпред не ми го разпознава и ми изписва номера? Редактирано Октомври 31, 201114 гд от profusion
Публикувано Октомври 31, 201114 гд Мисля,че не... Но това все пак е iphone,всичко може да се очаква...
Публикувано Октомври 31, 201114 гд Да и имаше решение някъде, какво да се промени във файловата с-ма, но не мога да се сетя в момента. Има го някъде из темата или форума.
Публикувано Октомври 31, 201114 гд Ако си с иос 5 можеш да коригираш всички номера в iCloud.com. А иначе се променя един plist в uknown.bundle за да знае че си на бг оператор.
Публикувано Ноември 1, 201114 гд Телефона е от Мтел, а аз съм абонат на Глобул. Като го пусна ми излиза Emergency call. FW 4.3.5 с BB 04.10.01 Има ли вариант за джейлбрейк и ако си взема GEVEY SIM дали ще ми свърши работа след това? Мерси!
Публикувано Ноември 1, 201114 гд има един пич може да ти го отключи без GEVEY , от форума . Свържи се по-добре с него . Търси "kawabiker"
Публикувано Ноември 2, 201114 гд Ако си с иос 5 можеш да коригираш всички номера в iCloud.com. Къде я има тази опция, влизам в сайта и Контакти и не я виждам в Preferences.... Тоя гивей яко прецака сички контакти като нямам ни на един +359
Публикувано Ноември 2, 201114 гд Нещо не схващам....имам GEVEY чип, FW 4.3.5, BB 04.10....като искам да джайлбрейкна на 4.1 ако изобщо има смисъл. Какво мога да направя за да го пусна?
Публикувано Ноември 2, 201114 гд Телефона е от МТел, аз съм абонат на Глобул. Има FW 4.3.5 и BB 04.10.01. Смених си картата с МикроСим, която е с парола. Дава ми Emergency call само, дори и след като си купих GEVEY. Мисълта ми е необходимо ли е да го джейлбрейкна към по ниска версия за да работи GEVEY или.....
Публикувано Ноември 2, 201114 гд Но определено има нужда от активация. Свържи го към iTunes с една карта на Мтел да се активира и тогава му плесни турбината.
Публикувано Ноември 2, 201114 гд Ето какво направих: Свалих redsn0w 0.9.8b3 От Apple FW4.3.4 Джейл....... След това въпреки кода на картата с GEVEY всичко си е наред. Дано всички функции работят нормално! Сега като се наложи да го рестартирам не иска да се включи - седи си ябълката и това е Вариянта е да го включвам само с redsn0w 0.9.8b3
Публикувано Ноември 2, 201114 гд От три дни телефона не може и не може да намери обхват само на No Service си стой. Гевея е червен, но низнам в същтност дали проблема е от него
Публикувано Ноември 4, 201114 гд Някой може ли да ми отвори очите с Виваком, кой модел турбина работи най-добре към момента , ако някой има и наблюдение и с 5.0+ Виваком, ще е супер !?
Публикувано Ноември 4, 201114 гд Искам да поръчам по ибей за един приятел от новите сюприм гевей-и. Как да разбера кой е истински? Т.е. да не се набира всеки път 112 и тн.? http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=gevey+supreme&_sacat=0&_stpos=&_sop=15&gbr=1&LH_PrefLoc=3&_odkw=gevey+supremе&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 По горния въпрос за Виваком - опитвал съм с моята карта на заключения телефон на един колега - всичко е наред. А той е от по-старите (червените, без рязане на сим). Според мен всеки ще ти свърши работа..
Публикувано Ноември 5, 201114 гд Търси купувача ibstocksuk в Английския, от него купих една за 2 и 49 паунда и още един за доставка, работи си с нея съм, от жълтите сюприйм, нямам проблеми.
Публикувано Ноември 9, 201114 гд Прочетох цялата тема, но за да съм сигурна ще питам. Взех един iPhone 4 внесен от Англия, Фабрично заключен, FW 4.2.1, BB 03.10.01. От всичко прочетено разбрах, че е най-добре да си взема Gevey Supreme Pro (намерих човек от форума, който продава за 15 лв), защото няма да се налага рязане на сим картата и няма да се налага всеки път да се набира 112 след рестарт. Въпроса ми е дали трябва да имам сим картата на Orange с която е купен телефона, за да се активира?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.