Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GEVEY SIM отключване на iPhone 4

Featured Replies

Публикувано
Ау този китайски сняг е супер Аз сложих 1.6b5 за iOS 5.0.1 Изчакваш 2мин. изписва No Sim Card и след малко е готов Удобно е!
Няколко пъти пускам хронометър - точно 60 секунди и имам пълен обхват и набирам :). Геви от първите.
  • Отговори 332
  • Прегледа 78.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• На 29.02.2013 точно в 0:31:010 New York time.

• Как така па все Ви се налага да ъпдейтнете . Защо на мен не ми се наложи един път . Защо като трябва да си правя рестор, не ъпдейтвам , а ? Не ми отговаряйте, аз ще Ви отговоря- защото не сте прочел

• Уважаеми колега, разбира се че съм прочел преди да пиша... И какво пише на предните 2 страници , решение на моя проблем?? Както и да съжалявам че задавам въпрос за моя проблем във форума, но просто ми

Публикувано

Пишете по темата!

Публикувано

Аз винаги от там го вадя.Settings-Phone-Sim application

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Някой отзиви от R-SIM и Rebel за 4S? Имам и 2те карти но без успех. След многократни опити стигам до тук. Без обхват, но с името на оператора и не е възможна връзката.

2eed7485-5bcb-0f3c.jpg

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Интересува ме дали gavey ultra отключва ios 5.1.1 4.10.12 защото по рекламите пише ,че става , но предпочитам да се подсигуря Моля пишете само ако сте сигурни. Става въпрос за iphone 4

Мерси. Явно пак послъгват , защото го гледах на няколко места и пише , че става.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от mimeto83

Публикувано

iOS5.1.1

4.10.01-отключва.

4.11 & 4.12 - не.

Gevey Ultra

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Имам проблем с GEVEY ULTRA,всичко което трябваше да направя с набирането и т.н. го направих.Изписа ми оператора и обхвата е на 6 , обаче като тръгна да набирам и ми изписва Call Failed , но няма проблеми когато ме набират мен :( вчера си работеше супер докато не ми падна батерията .

Публикувано

Мъжки, нали ти писах в темата - смени я, читавите не прекъсват. Иначе, от куца турбинка се случва да изпуши сим картата. Пробвай с друг сим и ако работи - ще знаеш кое е за смяна.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Вчера ми връчиха един ФЗ iPhone 4 с фирм 4.3.3, бейзбанд 04.10.01 без оригинална карта.Видях ,че няма вариант за софтуерен ънклок и го върнал на пича,като му казах другата седмица да отиде в сервиза (за Пловдив става въпрос) , и да видим ако имат налични чипове Gevey SIM дали ще стане или най-малкото да ни насочат към модел който е читав за съответния бейзбанд ,защото честно казано се обърках кой чип работи и кой не.Обаче той като не разбира взел,че направил reset all settings и сега има неактивиран телефон.Опитах рестор на 4.3.3 с къстъм,но както и очаквах грешка ,забравих коя беше, и греда. Та въпроса е дали с къстъм на 5.1.1 чрез сноубрийзе, запазване на бейзбанда и Хактивация(ако е възможна) може да се отключи и работи с Gevey Sim?Доколкото разбрах от по горните коментари работата на чипа зависи от бейзбанда ,но от години не ми се е налагало да се занимавам със заключени телефони и не се чувствам сигурен. Та.... идеи?

Редактирано от matsan

Публикувано

Отговорил си сам, защо питаш излишно?

Публикувано

Щото никъде не видях в темата някой да е пробвал с къстъм на 5.1.1 :)).Другото -имаше предположения че Gevey не работи добре на Хактивирани телефони.

Публикувано

Това е от най-благоприятните за Гевей, бейзбанди.

Към кой е заключен телефона?

Публикувано

Прави хактивирам къстъм и действай смело.

Аз бях така с Гевей,преди да го отключа със САМ. Ползвай търсачката , може да го направиш така,че да не се налага да набираш 112 независимо какъв Гевей ползваш.

Публикувано

Телефонът е заключен към английски оператор,но не знам към кой.Намерен е от брата на жената на моя приятел и го е изпратил да си го ползва.Шамане,имате ли чипове в сервиза да ги пратя другата седмица да го пробват ,а аз ще му сготвя утре един къстъм,защото аз няма да съм в България другата седмица.Или поне идея откъде мога да си купят читав Gevey.

Поздрави и благодаря на всички за съдействието!

Редактирано от matsan

Публикувано

Да дойде. Връщам се в БГ в събота.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

здравейте! имам малък проблем. искам да отключа моя Iphone 4 посредством Gevey sim, но не ми излиза wllcome menu. Gevey работи пробвах го с други карти. Съмнявам се , че е от сим картата. микро сим от Globul вчера я взех но не я подкарва. ако може някои да помогне юе сум много благодарен! Iphone 4, 4.2.1, BB 03.10.01

Публикувано

Вадиш, слагаш, вадиш, слагаш...до успех. Или сменяш гевей-а.

Публикувано

Да нямаш пин код на картата? Някой път това е проблема. Махни го.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте,направих следната простотия...с Gevey sim съм,но чрез iTunes-a го update-нах на iSO6 и сега ми дава No service,няма сигнал.Телефонът е iPhone 4,4.3.4 и не е джейлван.Изобщо има ли оправяне?

Благодаря Ви предварително.:)

Публикувано

Не.

Публикувано

Наистина си направил голяма простотия.

iTunes е враг за всеки новак.

Публикувано

Като гледам, "боли го фара" ;) От сутринта съм му писал, но отговор няма.

Публикувано

Ъпнал пък на 4.3.4. Как?

Публикувано

Беше на 4.3.4...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.