Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GEVEY SIM отключване на iPhone 4

Featured Replies

Публикувано

Извади картата, ресни телефона , сложи картата, направи мурафетите с 112 и т.н. и си готов.

Когато си на 3G и загуни мрежа така става , затова е най-добре с турбинките да се седи само на пуснат EDGE, a 3G да се пуска само когато нужно !

П.П. Имаше някъде няква схема , за прескачане на тези истории, но не го откривам в момента .

Редактирано от kawabiker

• Отговори 332
  • Прегледа 78.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• На 29.02.2013 точно в 0:31:010 New York time.

• Как така па все Ви се налага да ъпдейтнете . Защо на мен не ми се наложи един път . Защо като трябва да си правя рестор, не ъпдейтвам , а ? Не ми отговаряйте, аз ще Ви отговоря- защото не сте прочел

• Уважаеми колега, разбира се че съм прочел преди да пиша... И какво пише на предните 2 страници , решение на моя проблем?? Както и да съжалявам че задавам въпрос за моя проблем във форума, но просто ми

Публикувано

Мерси, колега, за информацията...но пробвах и това няколко пъти...оказа се, че СИМ картата си е заминала...защото беше самоделно рязана от моя милост....и се наложи да си направя подарък за Коледа за 20 лв :D (нова микро СИМ карта)...така, че мерси за бързия отговор, проблемът е решен...поне за сега :)

Публикувано

Gevey работи под iOS 5.0.1 със запазен бейзбенд. Процедурата е същата, просто след пускането на иснтрукциите не се появява една чертичка, а No Service. Това не трябва да ви плаши, изчаквате 15 секунди и продължавате с процедурата както винаги.

Публикувано

Потвърждавам - при мен работи перфектно.

Публикувано

Кажете , моля , дали ви открива на "find my iPhone" от "iCloud" . Интересува ме за ФЗ със запазени б.б. за IOS4(04.10.01 и "надолу").

Всички явно ви открива . Весело посрещане на новата година . Мнооооооого новости от Аpple и мноооооооооого джейлове и гевей-и .

Публикувано

Кога се очаква да излезне гевей за 5.0.1 бб ?

Публикувано

На 29.02.2013 точно в 0:31:010 New York time.

Публикувано

Вчера купих за моя позната Iphone 4 ФЗ с версия на софт 4.3.3 и ББ 04,10,01 и понеже тя нищо не разбира от телефона реших да и купя у gevey чип за да си го ползва с който оператор иска.Доскоро не знаех , че съществуват доста различни видове на чипа -ултра , про и т.н. та въпроса ми е какъв да взема.Кой е най лесен за ползване ,въобще каква е разликата и какъв ще ме посъветвате да взема.

Публикувано

Виж първа и втора страница от ТАЗИ тема ;)

Публикувано

Проблема ми е следният . След като се опитам да си активирам Iphone 4 (4,3,3) sim картата ми не намира мрежа (Глобул) .Пробвам с Б-Конект веднага тръгва . Четох и питах , казахами че проблема е бил в сим чипа защото е стар (а той е от 2001г) ОК! отидох в глобул платих си и ми смениха чипа . До тук добре но сега е големия ПРОБЛЕМ слагам чипа и телефона ми дава грешка NO SIM , а самата карта на другия ми телефон работи и си говоря без проблем .Та въпроса ми е къде бъркам и какъв може да е проблема

Тъй като ми преместиха темата ... става въпрос че пробвам с Gevey ultra blue

Редактирано от index

Публикувано
  • Автор

Махни пин кода на картата, мъжки!

Публикувано

махнал съм пин кода не е от това

Публикувано
  • Автор

Ела на скайп....Виж си л.с.

Публикувано

някой можели да ми помогне по въпроса

Публикувано
  • Автор
:)май не:)
Публикувано

При мен се получи проблем . Отключих го след това работеше без проблем , но сега въобще не намира мрежа ? Ако някой може да помогне лс . Мерси предварително !

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,да споделя и при мен как е...

Телефона(iPhone 4)ми е заключен към АТ§Т и е с 5.0.1 ББ 4,10,01 и работи с Gevey supreme(жълтите),но като го рестартирам се мъча по половин час,а понякога и повече.Просто не ми изкарва менюто на Gevey-a за да натисна Accept...Рестартирах последно може би 30 пъти,вадих картата,слагах и накрая незнам точно как и защо се показа Accept и успях да го пусна...

Ако някой знае защо се получава така може да ми помогне...

Сега просто не смея да го рестартирам и трябва много да внимавам да не ми падне батерията,защото следващият път може и да не успея въобще да го пусна.

Поздрави

Публикувано

Дървен е чипът - преди месец се мъчих с един, накрая му поръчах друг чип и заспа.

Публикувано

Дам, за съжаление излизат много Гей дръвчета. Вчера хвърлих още един. Твойта карта да не е рязана?

Публикувано
Здравейте,да споделя и при мен как е...

Телефона(iPhone 4)ми е заключен към АТ§Т и е с 5.0.1 ББ 4,10,01 и работи с Gevey supreme(жълтите),но като го рестартирам се мъча по половин час,а понякога и повече.Просто не ми изкарва менюто на Gevey-a за да натисна Accept...Рестартирах последно може би 30 пъти,вадих картата,слагах и накрая незнам точно как и защо се показа Accept и успях да го пусна...

Ако някой знае защо се получава така може да ми помогне...

Сега просто не смея да го рестартирам и трябва много да внимавам да не ми падне батерията,защото следващият път може и да не успея въобще да го пусна.

Поздрави

А от менюто не можеш ли да го изкараш аксепта?
Публикувано

Някои Гевеи,нямат изобщо такова меню.

Опитай да инсталираш UltraSnowCN. Откакто го сложих се родих,все едно съм с ФО. Работи с всички видове Гевеи.

Редактирано от kokich777

Публикувано

Еми картата не е рязана,оригинална микро сим си е...

Поне аз не знам да може от някъде да се изкара аксепта...

Ще пробвам да инсталирам UltraSnowCN,но ме е страх да рестартиран,че може да си остана без телефон :)

Редактирано от Иво Кръстев

Публикувано

Settings-Phone-Sim applications-English.

Изчакваш малко и би трябвало да излезе аксепта. Иначе и аз съм китайския ултрасноу вече ... Никакви проблеми от една седмица...

Публикувано

Ау този китайски сняг е супер :) Аз сложих 1.6b5 за iOS 5.0.1 Изчакваш 2мин. изписва No Sim Card и след малко е готов :guitarred: Удобно е!

Публикувано

И аз го инсталирах и съм много доволен ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.