Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GEVEY SIM отключване на iPhone 4

Featured Replies

Публикувано

Здравейте , при мен се получава следното :

Минавам през активацията без проблем , след което идва момента да си пусна мобилния нет , Cellular Dara : On , Data Roaming : On , и Enable 3G : On ....

До надписа на мобилния оператор ми излиза точно за една секунда 3G след което ми събаря обхвата до една чертичка и от там насетне мобилния ми сигнал е само : Е или о , 3G като мобилен сигнал не се появява.

Апарата е iPhone 4 ФЗ , Версия 4.2.1 ББ 03.10.01 .

Благодаря :)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 332
  • Прегледа 78.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• На 29.02.2013 точно в 0:31:010 New York time.

• Как така па все Ви се налага да ъпдейтнете . Защо на мен не ми се наложи един път . Защо като трябва да си правя рестор, не ъпдейтвам , а ? Не ми отговаряйте, аз ще Ви отговоря- защото не сте прочел

• Уважаеми колега, разбира се че съм прочел преди да пиша... И какво пише на предните 2 страници , решение на моя проблем?? Както и да съжалявам че задавам въпрос за моя проблем във форума, но просто ми

Публикувано

Един приятел ще си купува 4ка от щатите. Кажете ми моля кой е най-добрият вариант за гавей сим. Този, който е 1 пост над моя ли? Жълтия? Всички ли 4ки от атт се отключват или епъл вече са затворили нещата по някакъв начин? Също на първо време телефона ще се ползва с карта на т мобайл в щатите. Процедурата по отключване предполагам е същата?

Публикувано

От личен опит да споделя малко инфо.Предлагам да си вземе GEVEY SIM PRO.Ползвам съм и първата GEVEY и сега ползвам две PRO версий.Отключвал съм лично тук и в USA iOS-4.2.1,4.3.2,4.3.3 с PRO версията и няма никакъв проблем.В USA с старата версия GEVEY имах проблем с опрератора Simple Mobile(Ползват T-Mobile кулите).Просто сим картите им са стари и не ги разпознава.Това ме накара да си взема ПРО-то и нямах никакъв проблем.Сега ги ползвам тук в БГ и смея да твърдя,че са безгрешни :rolleyes: .За най-новите PRO-PLUS нямам инфо.Sorry :wacko: .

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ами взехме про версията (уж, не съм 100% сигурен дали е тя, но в ибей си пишеше про). С глобулската ми карта върви без грешка. Но с американска (купувана припейд от уолмарт - family mobile, към t-mobile са) не става. Появява се обхват за 20-30 секунди, но дори не изписва името на оператора и след това изчезва сигнала. В момента ми седи на no service. От carrier settings намира att и family mobile, но като избера някое от двете, ми изкарва, че оператора вече не е наличен. от друга страна ми се появява, че има ново съобщение в гласовата поща. Дори като ми изкара сигнала за момент успявам да набера номер, но дропва малко след като е позвънило. На отсрещната страна се появява, че има пропуснато повикване. Чудя се дали проблема е в гевей-а или по някакъв начин ме филтрират, защото на моя телефон ползвам същата карта и като я сложих на другия (заключения) пак не става..

Публикувано

Нямат далавера да те режат - според мен има някаква несъвместимост м/у самата сим карта и гей-картата.

Публикувано

Чудя се с новата версия на картата дали ще стане. Тази жълтата..

Edit: еми поръчах я й нея пък ще видим дали ще стане. 13,5$.

Публикувано

Дай малко info,след като е пробваш!

Как стои въпроса със 112 ми е интересно.

Публикувано

Според продавача не трябва да се набира след всеки рестарт. Но ако искаш нет, трябва. :) Като пристигне и я тествам пак ще пиша.

Публикувано
“@sherif_hashim: it's high time for anyone using gevey unlock & tinkering with iOS5b1 to start thinking about going back to 4.3.3 before it's too late"
Публикувано

Не се занимаваите с тея gevey боклуци защото вече са блокирани не работят с ios 5 бeta 2.A по-добре си купете factory unlocked Iphone 4 като мен и нерви и главоболия ще спестите :)

Публикувано

Абе то е ясно, че ще измислят други модели турбошит ама няма спор, че е най-добре factory unlocked.

Публикувано

Е вие открихте топлата вода :D Те "хората са прости" и затова си взимат ФЗ?!

Публикувано

Е вие открихте топлата вода :D Те "хората са прости" и затова си взимат ФЗ?!

и ся като излезе ios 5 ще си вземат нов gevey sim :guitarred:

Публикувано

Имах предвид, че е свързано по-скоро с незнание и финикийски знаци ;)

Публикувано

Това Ф3 си е голяма главоблъсканица. По-добре малко повече пари и забравяш за всички проблеми които ще ти дойдат на главата. Иначе вярно са го патчнали. Беше постнато в туитъра на MuscleNerd.

Редактирано от eek

Публикувано

Здравейте ,

преди 2 години когато си взех 3Г-то си взех и турбо сим на РЕБЕЛ и работеше безотказно и даже после още един си взех РЕБЕЛ да има :) но сга съм с 4-ка и те не са ми нужни, не помня тогава с какъв ББ бях но по принцип 3Г-то е заключено към АТ§Т но си работеше тука с турбо сим-а много добре

Сега съм с ГЕВЕЙ на 4-ката и от както съм го сложил нямам никакви проблеми

Публикувано

Проблем ще има от втората бета на ios5 нагоре.

Публикувано

Само да кажа, че новият гевей е пълен боклук. Качеството на изработка е по-лошо и на всичко отгоре при мен не проработи. Счупи се една частица от нея след второто изваждане на трея, понеже не влиза добре..

Все пак проблема е решен. Взе че се отключи телефона с гевей про-то. Този път стана от раз. Изписа си името на оператора и тн. Всичко е ОК.

Публикувано

Доста хора се оплакват.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Да споделя малко опит: днес пристигна поръчката ми, новият Gevey Ultra. Картата проработи както очаквах, но не съм рестартирал, за да потвърдя, че наистина е unthehthered. Все пак, в YouTube е пълно с видеа, които доказват последното. Просто се инсталира малко приложение от Cydia. Интересното е, че дори FaceTime проработи - беше ми grayed out с Rebel. Засега всичко е супер, а и тавичката влиза много по-лесно и прилича повече на оригиналната.

Друго предимство на Gevey Ultra - значително по-ниска консумация на енергия. Разликата спрямо Rebel е осезаема.

Редактирано от deezel

Публикувано

Друго предимство на Gevey Ultra - значително по-ниска консумация на енергия. Разликата спрямо Rebel е осезаема.

Значи да разбирам,че използването на този чип води до по-бързо изтощаване на батерията на телефона?

Публикувано

Не е толкова осезаемо. При условие, че няма алтернатива?!

Публикувано
  • Автор

Да, малко по-бързо пада батерията на 4-ката с Гевеѝ чипа, но има един огромен плюс, обхвата седи на фул, и дори там където на един френд Галаксито няма никоѝ, Аѝфона ми седи на 3 черти, не знам късмет ли е или Аѝфона ми е лимитед едишън:biggrin:

П.П. Глобулска карта, са и двата телефона!

Публикувано

При мен индикаторът за обхвата винаги е на една чертичка, знам, че се решава с Ultrasn0w, но не изпитвам нужда. Никога не съм пропускал повикване, предполагам, че става въпрос просто за грешка във визуализирането.

Публикувано

С едно от първите геви-та съм, 4-ката е ФЗ към О2 англия. На МТЕЛ с техен микро сим работи перфектно. Активиран е с оригиналната карта и ми се струва, че точно хактивирането е най-честия проблем с въпросния турбосим. След рестарт не ми се появява Аксепт бутона. Решението е влизате във Settings-Phone-Sim Applications-English, излизате и до 2 секунди ви се появява Accept избирате го, изчаквате десетина секунди , трябва да ви излезе една черта обхват, набирате 112 (при мен само един или два пъти се е свързал, винаги ми дава Call Failed, но работи перфектно)затваряте, включвате Airplane mode, изчаквате да ви изпише No Sim Installed , изключвате Airplane Mode и до няколко секунди ви излиза обхвата.

Малко зор видях докато свикна точно на последователността и кога да спрa Airplane Mode :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.